Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: BRC Just III kartos dujų - diagnostikos laidas  (Skaityta 2991 kartus)

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
Sveiki.  ;)  Kadangi paieškoje neradau nė vienos temos, kur žmogai pasidalintu savo žiniomis ir duomenimis apie CPU interfeisų gamybą.
Turiu Audi C4, 2.8L, quattro su III kartos BRC Just dujom ir norėjau paklausti ar gal kas yra bendęs pasigaminti interfeisą šiai sistemai?  :)
Taip, sutinku kažkas būtinai numes komentarą, kad nusipirkčiau, tačiau pasigaminti pačiam kainuotų tik kapeikas + malonumas, kai daiktas pagamintas savom rankom veikia.
Turiu pasigaminęs interfeisą universalų kitom dujom (čia pats interfeisas ir kam jis tinka naudojant gamykline dažniausiai nemokama softą "https://www.obd2.pl/download/mg.pdf"), tačiau jis BRC netinka. Man tas kainavo apie 8 pinigų + mano darbas. Puikiai veikia.

jei kas turite kokį linką, kur yra kažkas panašaus, pasidalinkite savo žiniom :-] (aa)

Neprisijungęs TMC

• Įrašai: 472
    • Žiūrėti profilį
Man irgi butu labai idomu, irgi BRC stovi
Parasyk jei ka issiaiskinsi :)
man paciam apie toki dalyka nei girdet nei matyt neteko

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Anksčiau šitų dalykų galima buvo prisigaudyti ads forume ;), tačiau db jis užlinko kažkodėl  :(

Neprisijungęs reivis

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
tai gal nuvaziuok pas tuos pacius ADS ir pakalbek :D zjb kolektyvas ten, atvaziuoju reguliuotis dujas tai visad pakalbm kas kur kaip :))

Neprisijungęs reivis

• Žiūrėti profilį
na ka pasitelkiau i pagalba visagali google ir radau tau ko reik :)

Interface BRC Just.pdf - 55.1 Kb

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Dėkui labai  :-]

O gal dar ir linką gali numesti, speju kad lenkiškai, bet gal ir aš ką nors suprasiu
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Spalio 29, 10:03:12 sukūrė Befree »

Neprisijungęs reivis

• Žiūrėti profilį
ner uz ka  :-] va prasau: www.elektroda.pl

Neprisijungęs TMC

• Žiūrėti profilį
O koki softa naudojat?
Tarkim man tai reiktu tiesiog, praleist kalibravima is naujo, kaip kad maciau dare kai i BRC nuvares buvau :) ar kazka daugiau galima daryt? kad parametrus reguliuot, tai reikia suprast ka reguliuoji, is ausies kaip karba nepareguliuosi gi :) ar nera sudetinga tie dalykai? ta prasme kazkiek pasigilines gali ir pats sugebet

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Pasiskaičius literatūros (google) ir pabandžius iš praktikos manau galima išmokti visko.  (aa)

Neprisijungęs TMC

• Žiūrėti profilį
o del softo? Parasyk jei pasidarysi kazka, bus labai idomu suzinoti kas ir kaip :)

Neprisijungęs reivis

• Žiūrėti profilį
ne, as tikrai nesidarysiu :) nes poreikio nera :) zn su pirmos akrtos lovato :DD

Neprisijungęs TMC

• Žiūrėti profilį
Tai Beefree turbut darysis :) kai realiai neteko tai ir idomu ka ten nuveikt galima, ir apskritai kokias funkcijas tokio datikto Beefree panaudoja

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
pirmiausia ir svarbiausia tai man kaip jau rasė reikia iš  naujo adaptavimasi prie variklio darbo paleisti, ir pažiūrėti ar normoj lembda zondai veikia, plius man toks jausmas kad etuatorius stringa, todėl noriu pažiūrėti ar jis "vaikšto" pilnu diapazonu.

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
tai gal nuvaziuok pas tuos pacius ADS ir pakalbek :D geras kolektyvas ten, atvaziuoju reguliuotis dujas tai visad pakalbm kas kur kaip :))
tikiuos tu nerimtai? Nes as dar tokio sudarankiu kolektyvo nesu mates...

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
del to ADS tai nesuprantu vieni gyria kiti sako  :f o kaip iš tikruju yra ?? mano pažistamam irgi pridirbe buvo  (z) o daugelis sako kad gerai dirba jie ten  :V

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
žiūrint ant ko užšoksi, man te irgi biski nugrybavo, nors gal ten eilinis buvo. Reikėjo žarnos dujų nuo reduktoriaus iki maišytuvo, tai anie bandė ikišti man aušinimo žarnas ir nulupti kaip už dujines  (!?)
Nemanau kad te visi darbo neišmano, tie kurie su dujų kompais dirba tai manau turi būti geri  :V

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Jau nukrypom siek tiek nuo temos, bet vistiek pasakysiu:
as kiek kartu ten buvau, tiek kartu nusivyliau ju darbu. Ilga istorija cia gautusi (jei kam idomu i PM galiu supasakot), bet finale pinigai buvo i bala visalaik sukisti, rezultatas 0 arba net pablogint situacija sugebejo. Kazkada tai buvo vienas is rimciausiu servisu, bet tai jau praeitis, likes tik pavadinimas. Zodziu sugeba tik pinigus lupt.

Neprisijungęs reivis

• Žiūrėti profilį
na nezinau, kaip visad kiek zmoniu tiek ir nuomoniu :) as kiek buvau tai tikrai cia esu patenkintas darbu ir kaina :)) o buvu daug kur, net ir i "taxistu" garazus ilindes :))