Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Borto kompiuteris ir jo rodoma temperatūra  (Skaityta 1982 kartus)

Neprisijungęs vytulizzz

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
Borto kompiuteris ir jo rodoma temperatūra
« Topic Start: 2010 Vasario 28, 21:23:19 »
Sveiki,
Audi A4 1.8T q Avant. Atsirado tokia bėda, borto kompas rodo nesamoningą lauko temperatūra, jei lauke pliusas tai man rodo tarkim -45 kita kartą  -37 ir panašiai ir kai rodo minusą, man neina kondicionieriaus įsijunkti kad garaže ir plius 20 :( . Mano supratimu greičiausiai grybauja pats daviklis, ar klystu? Nerandu jokių schemų, nieko kur galėčiau rasti kaip ir kur jis jungiasi, kaip atrodo. Kaip supratau jis yra priekį į buferį įmontuojamas. Gal kas susidūrėt su tokia bėda? Gal galit patart? Iš anksto ačiū. 

Ramziss

• Svečias
Jo man ir tas pats nutike ir kartais dar net kur kilometraža rodo dingsta skaiciai - tau taip nebūna?

Neprisijungęs justas 1.8t

• Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
Audi A4 1.8T q Avant. Atsirado tokia bėda, borto kompas rodo nesamoningą lauko temperatūra, jei lauke pliusas tai man rodo tarkim -45 kita kartą  -37 ir panašiai ir kai rodo minusą, man neina kondicionieriaus įsijunkti kad garaže ir plius 20 :( . Mano supratimu greičiausiai grybauja pats daviklis, ar klystu? Nerandu jokių schemų, nieko kur galėčiau rasti kaip ir kur jis jungiasi, kaip atrodo. Kaip supratau jis yra priekį į buferį įmontuojamas. Gal kas susidūrėt su tokia bėda? Gal galit patart? Iš anksto ačiū. 
cia dacikas, kuris, kaip ir sakei yra bufery ten kazkur.. pas mane irgi rodo -50 :-] bet cia kai suslampa jis. jei sausa tai nrml rodo. pasikeist tiesiog reik ir fsio. neproblema kaip sakantv ;)

Neprisijungęs vytulizzz

• Žiūrėti profilį
Jo man ir tas pats nutike ir kartais dar net kur kilometraža rodo dingsta skaiciai - tau taip nebūna?

Ne man ten niekas nedingsta. Tik nesamoningą temperatūrą rodo.
O gal kas keitėt? Kiek kainuoja toks malonumas? Ar ten visą pravotkę reikia keisti ar kur nors fyškė kokia stovi ir nuo jos paprastai atsijungia? Gal kas schemutę turit?

• Žiūrėti profilį
pas mane tai tas daciakas matosi per bamperio apatines groteles. man atrodo kad ten kaip fyske tokia. laidu nauju manau kad tikrai nereikes tau pravest. cia forume sake kad galima srote rast uz koki 30lt. gal pigiau.. kaip pasiseks. :)

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
O tai jeigu as ta dacika pakeiciu kur uz bamperio ir man niekas nepasikeicia,plius atjungus dacika vistiek rodo temp,tai kas tada gali buti,nuo kur dar mato temperatura ir kas gali buti sugede? :[

• Žiūrėti profilį
O tai jeigu as ta dacika pakeiciu kur uz bamperio ir man niekas nepasikeicia,plius atjungus dacika vistiek rodo temp,tai kas tada gali buti,nuo kur dar mato temperatura ir kas gali buti sugede? :[
na tada nzn.. gal padetu kompo pajungimas ir paziurejimas ka jis rodo. kitaip sakant diagnostika padaryt.

Neprisijungęs vytulizzz

• Žiūrėti profilį

na tada nzn.. gal padetu kompo pajungimas ir paziurejimas ka jis rodo. kitaip sakant diagnostika padaryt.
[/quote]

Gal dar kas turit minčių ar buvote su tokia problema susidūre?

• Žiūrėti profilį
ka ta diagnostika rodys?Rodo °isores temperaturos daviklio klaida,pakeiciu vistiek rodo,atjungiu irgi rodo,tai ka as zinau,,,niekas nesikeicia,atrodo kad daviklis butu blogas,taciau nuo tikrai veikiancios masinos pabandziau pajungti sita davikli vistiek klaida taip pat rodo ir nesikeicia temperatura...Nesuprantu,ar cia skydelio problema ar klimos bloko?

Neprisijungęs simonasas

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
ka ta diagnostika rodys?Rodo °isores temperaturos daviklio klaida,pakeiciu vistiek rodo,atjungiu irgi rodo,tai ka as zinau,,,niekas nesikeicia,atrodo kad daviklis butu blogas,taciau nuo tikrai veikiancios masinos pabandziau pajungti sita davikli vistiek klaida taip pat rodo ir nesikeicia temperatura...Nesuprantu,ar cia skydelio problema ar klimos bloko?
Tau turbut bus kur nors laido sarvas nusitrynes. Perziurek laidus, jei ne, tada jau kazkas su auto proteliu negera :) O kokia klaida meta diagnostika?

• Žiūrėti profilį
Laido sarvas,tai cia daviklio pacio,sakiau tikrinau kokius 5 daviklius nei vienas neveikia,o klaida meta kad isores temperaturos daviklis blogas g17 atrodo.

Neprisijungęs vytulizzz

• Žiūrėti profilį
Pervažiavau šrotus niekas neturi. Audi centre 100 Lt ir tris dienas laukt. Bet ir man ta problema iškilo, atjungiau daviklį visai nuo fiškės, bet temperatūra vistiek rodo, tiesa ne kosminę tik -15 ir važiuojant kilt pradėjo, t.y. artėt prie nulio. Bet bijau, kad nusipirkus problema neišsispręs  :[ Gal dar kas turit minčių?

Neprisijungęs raimis4

• Įrašai: 162
    • Žiūrėti profilį
pas mano audi A6 irgi pradejo grybauti  temperatura daviklis geras tikrinau ant kitos masinos gal kas zinote kur nueina tie laidai kus atsijungia daviklis noreciau laidus pasitikrinti tik nezinau kuriam gale jieskoti tu laidu galu ?

Neprisijungęs vytulizzz

• Žiūrėti profilį
Pas mane tai daviklio laido ilgis gal koks pusmetris. Fyškė atsijungia prie vairo stiprintuvo bakelio netoli. Ten daugiau lai dų yra tai reikia atsirinkti kur kuris. Bandyk žiūrėt. Aš savo jau pasikeičiau, radau šiaip ne taip, tai viskas jau kaip ir veikia :)