Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: beda su centriniu.signalizacija mebeuzrakina.  (Skaityta 3016 kartus)

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
trūksta vieno pliuso ant centrinio rėlių, nes uždaro pliusu o atidaro minusu....... ir kam reik taip sudėtingai jungt centrinį šitam modelyje kai yra gražus minusinis valdymas kuriam užtenka ir 0,5 sekundės..... (!?) (!?) (!?)
Nematau nieko sudetingo,tos pacios reles,tik kitas pajungimas,o esant prastesniam kompresoriui 0,5 sek. neuztenka.

na nezinau kokio prastumo jis pas tave bet pas mane jis nuo gimimo veikia kuo puikiausiai ir vargo nemato. dar speciailiai siandien ziurejau tai valdymas pas mane minuso impulsu i viena ar i kita laida... taip kad arba i viena is 2 reliu neateina minusas arba nuo tos reles neateina iki kompresoriaus... arba rele nesudirba viena. ir viskas. stebuklu nebuna tokiuose elementariuose dalykuose,buna tik stebukladariai. Jei nepatingėtum tai susirastum laidus kurie nueina is signalkės link centrinio valdymo laido(ar laidų) ir pamegitum paprasciausiai su laidu paduot impulsa...
šitam modelyje galima centrinį pajungt dviem būdais - sudėtingai vaakuminio centrinio pajungimo budu su poliariškumo keitimu ir ilgu impulsu apie 3sek., arba paprastai minusiniais impulsais po 0,5 sek, pas temos autorių kaip tik padaryta pirmu būdu kur ir pasireiškė jo netobulumas - pliuso dingimas(greičiausiai saugiklis) arba impulso trukmės išsiprogramavimas, kas sukelia nepatogumų ir klientui, ir papildomo gemorojaus meistrui......
Daktare,pradziai tai hemorojus.O siaip noreciau suzinoti, kaip jus diagnozuojate,,papildoma gemoroju"?

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
tai gaunasi laiko gaišinimas..... nors dabar krizės metu sumažėjus darbo galima ir pagaišint, tik reik priverst klientą už tai susimokėt :D

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
tai gaunasi laiko gaišinimas..... nors dabar krizės metu sumažėjus darbo galima ir pagaišint, tik reik priverst klientą už tai susimokėt :D
Matau daktare prie bajerio,bet jei nesikist i medicina,o i pajungima:tos pacios dvi reles,o uz ka dar imtum mokesti

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
šneka vyksta ne apie sumontavimą, o apie tvarkymą.......kadangi tokios mašinos jau uždrožtos ir plius audi ir taip turi turbūt pačią "geriausią"  :D instaliaciją, tai lenda visokios problemos :pvz. nebuvo niekad sulūžę laidai durų praėjiumuose signos centrinio saugiklių iššaudę? todėl geriausia apsidraust kad stengtis visai nenaudot papildomų jėginių pliusinių grandinių.....
p.s. remontas man visiškai neįdomus darbas....... ff ff

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
šneka vyksta ne apie sumontavimą, o apie tvarkymą.......kadangi tokios mašinos jau uždrožtos ir plius audi ir taip turi turbūt pačią "geriausią"  :D instaliaciją, tai lenda visokios problemos :pvz. nebuvo niekad sulūžę laidai durų praėjiumuose signos centrinio saugiklių iššaudę? todėl geriausia apsidraust kad stengtis visai nenaudot papildomų jėginių pliusinių grandinių.....
p.s. remontas man visiškai neįdomus darbas....... ff ff
Senose simtinese tenka laidus tvarkyti,kitose dar nepasitaike.O kodel neremontuoti,juk ne uzdyka.As remontininkas,o signos chobis.

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
tai minai gal man galetum patarti kaip paciam susitvarkyti?ka ir kur jungti? ir kaip sujungti? seip as nelabai suprantu apie ta elektra.bet ten kiek zinau tik reikia zinoti kaip tas reles tarpusavy sujungti ir paskui jas prijungti prie centrinio sistemos. gal gali paporint man kaip viskas darosi? nes dabar kaskaip pagalvojau kad ir pats noreciau tai pasitvarkyti.butu man idomu.

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Tu skaipa turi?

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
ir gesintuvą?  :D

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Dar gerai butu sauktuka gaut arba sauksta.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
 :-]

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
seip tai turiu bet dabar negaliu prisest prie jo.nes ne prie savo kompo tupiu ir negaliu ilgai naudotis juom.tai ri neiseitu cia susikalbeti. :[

Neprisijungęs dziedas

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
Gal kas turit Mongoose 1.7R signalizacija?
Kaip elgiasi pasyvus imobilaizeris, jei masina uzgesta ir nori ja iskart vel uzvesti nei atidarius duru, nei kitu veiksmu atliekant? Jis turi buti aktyvus, ar masina turetu uzsivest nespaudant jo atjungimo kombinaciju?