Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Bėdos su signalizacija  (Skaityta 1125 kartus)

Neprisijungęs Giedrunskis

• Įrašai: 155
    • Žiūrėti profilį
Bėdos su signalizacija
« Topic Start: 2011 Vasario 10, 22:53:15 »
Sveiki,
signalizacija iškretė mano pokštą... Antradienį važiavau sau laimyngas autostradoje kai staiga nei iš šio nei iš to pradėj bevažiuojant kaukti signalizacija, sustojau, užgesinau, išlipau, užrakinau ir atrakinau, bet vistiek kaukė, na ką nei įrankių nei nieko neturėjau, o ir vėjas su lietumi baisinis buvo tai nusprendžiau važiuoti iki Kauno taip. Bet atsisėdęs į mašiną jau jos nebeužkūriau... Laikiau klema nuo akumo nuimtas, bet nieko nepadėjo, laukiau kol partemps i Kauna. Partempė, išėmiau akumą ir stovėjo mašina vakar visa dieną ir tik šiandien apie pietus galvojau einu pabandysiu. Įsimečiau akumą ir ką manot? Užsivedė!!!  ff Padirbo gal 10 minučių, vel kaukti pradėjo, užgesinau ir vėl nebužkūriau. :G Susiradau, tą signalą po kapotu kur kaukė, išjungiau jį su raktu, ir vėl užkūriau, bet ijungus garsą signalizacijos ji tyliai tyliai groja... Išjungiau vėl garsą, užrakinau mašiną nuo pultelio ir nuėjau pietų valgyt. Ateidamas prie mašinos radau degančius pastoviai posūkius ir niekaip negalėjau atrakinti jos... (Spynelės neveikia). Po gerų 15 minučiu į jos žiūrėjimą ir spardyma į ratą ji atsitrigo tiesiog, užgeso posūkiai ir su pulteliu atsirakino....
Tai va, klausimai tokie, ar suradęs signalizacijos bloką ką nors pats gallėsiu nuspręsti?
Ką jūs patartumėte pabandyt padaryti dar?
Gal kas Kaune apsiimtų pažiūrėti kas ten įimanoma padaryti?
Aš išvis noriu atsisakyti tos signalizacijos tik pasidaryti, kad ant pultelio veiktų centrinis...

Neprisijungęs zydrunasA4

• Įrašai: 1005
    • Žiūrėti profilį
Re: Bėdos su signalizacija
« Atsakymas #1: 2011 Vasario 11, 13:39:03 »
sveiki bus dregmes pateke i signalizacijos bloka, surask kur jis imontuotas ir gerai apžiurek 

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Vasario 12, 17:20:09 »
Visada galima ja visai isimti. Koks pavadinimas signalizacijos?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Vasario 13, 00:33:46 »
Signalizacijos pavadinimo nežinau net, nes pirktas automobilis jau su viskuom buvo. Tik tiek, kad lietuviška ta prasme, ant pulto 3 knopkės M, I, G... :) Na susitariau su meistriuku vienu, bet ryškiai užgėrė turbut bičas, kad dingo be galų :D :D mašina stovi, o i ragelį nereaguoja, lauksim pirmadienio kol atsičiūchins, dar rytoj įsistumsiu gal į garažiuką ir bandysiu pats susirasti, bėda tik ta, kad ankštas labai garažas ir įrankių nėra (keli atsuktuvai ir tiek žinių :V)... :(

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Vasario 13, 00:41:09 »
Signalizacijos pavadinimo nežinau net, nes pirktas automobilis jau su viskuom buvo. Tik tiek, kad lietuviška ta prasme, ant pulto 3 knopkės M, I, G... :) Na susitariau su meistriuku vienu, bet ryškiai užgėrė turbut bičas, kad dingo be galų :D :D mašina stovi, o i ragelį nereaguoja, lauksim pirmadienio kol atsičiūchins, dar rytoj įsistumsiu gal į garažiuką ir bandysiu pats susirasti, bėda tik ta, kad ankštas labai garažas ir įrankių nėra (keli atsuktuvai ir tiek žinių :V)... :(
O tai ko man nepaskambini?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Vasario 13, 12:10:15 »
Signalke lietuviska, jei nelabai sena tai E-50, jei sena ta Elita ar Commander.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Vasario 14, 14:19:30 »
O tai ko man nepaskambini?

Skambyčiau, bet auto reiktų tokiu atveju tempti per visą Kauną, o susitariau su pažystamu, kurio garažas šalia mano, jis yra dirbęs prie signalizacijų keletą metų tai sakė padarys. Šiandien jau paiima ją... :) Aš tau toto suktelsiu kai jau auto važiuos, nes taip ir neišsisprendė pečiaus bėda ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Vasario 15, 13:42:41 »
Taip, buvo kondensato prisirinkę kažkokiu būdu. Signalizacija velniai žino kokia(niekur nerašo kas per...), sena labai prieš 6 metus nustojo gaminti jas, bet turėjo meistriukas kažką panašaus ir atitiko. Tai labai gerai, kad pats net nebandžiau lysti, toto žino kas per laidų kūšys pas mane ten... :)