Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Bėda su kaladėlių davikliais A8  (Skaityta 3239 kartus)

Neprisijungęs adomas

• Įrašai: 183
    • Žiūrėti profilį
Bėda su kaladėlių davikliais A8
« Atsakymas #25: 2007 Birželio 06, 07:37:00 »
man tai uzsidega kada pervaziuoju per nedidele duobele,bet uzgesinus varikli ir sekanti karta kai vedu jau nebedega,duobele ir vel dega.gal tokiems gedimams yra vaistu.deui

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2007 Birželio 06, 11:19:07 »
arba kaladeles arba laidai prasitryne. skaityk tema- apie tai jau kalbama senai

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #27: 2007 Birželio 06, 19:58:15 »
Nu vo, nedegė tris dienas. Šiandien ir vėl užsidegė.

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2007 Birželio 06, 23:54:10 »
man nedega kai i desine vaira susuku... kosmosas buvo elektrikas sutvarkes tuos laidukus matyt vel kur luzo...

Neprisijungęs RAMUNAS

• Įrašai: 299
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2007 Liepos 26, 10:42:59 »
O jo ir pas elektrikus buvau sumokejau 50lt ir kaladeliu laidus naujus nusipirkau uz 200 orga ir vistiek tas pas :-{ :-{ :-{ Po to elektrikai sake kad spide bloga varinejau puse metu,isardziau ta spida kokiu nnn kartu ir visteik naudos nulis,nusipirkau kita tas pats neisivaizduoju.Audi centre sake koki 1000lt paliksi taigal rasim cia tik uz darba,jei provotke nuo rato iki salono vyskiu reiks keist tai vienas tas laido galas 2m ilgio 800 kainuoja o jei ir kitas  :[ :[ :[ Nezinau reikes varyt i ta centr ir baiksis man atrodo nes kito kelio ner  :-{ :-{ :-{

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2007 Liepos 26, 12:02:35 »
O jo ir pas elektrikus buvau sumokejau 50lt ir kaladeliu laidus naujus nusipirkau uz 200 orga ir vistiek tas pas :-{ :-{ :-{ Po to elektrikai sake kad spide bloga varinejau puse metu,isardziau ta spida kokiu nnn kartu ir visteik naudos nulis,nusipirkau kita tas pats neisivaizduoju.Audi centre sake koki 1000lt paliksi taigal rasim cia tik uz darba,jei provotke nuo rato iki salono vyskiu reiks keist tai vienas tas laido galas 2m ilgio 800 kainuoja o jei ir kitas  :[ :[ :[ Nezinau reikes varyt i ta centr ir baiksis man atrodo nes kito kelio ner  :-{ :-{ :-{

butu daug lengviau skaityti ir suprasti, jeigu bent skyrybos zenklus sudetum...

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #31: 2007 Liepos 26, 17:30:01 »
Kitas kelias yra tuos laidus užtrumpinti ir jau radau kur :D

Neprisijungęs RAMUNAS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2007 Liepos 27, 08:36:41 »
Tai kur jie randasi, kad elektrikas nesupranta

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #33: 2007 Liepos 28, 08:21:01 »
Tai kur jie randasi, kad elektrikas nesupranta

Kai užtrumpinsiu, pažiūrėsiu, ar padėjo, nors vakar preliminarus trumpinimas mano nudžiugino - niekas nebedegė :D

virmux

• Svečias
« Atsakymas #34: 2007 Liepos 31, 14:06:20 »
Gal kas radote sprendimą dėl to mistinio gedimo. Mano A6(C4) tas pat.
Kai pradėjo mirksėti, po kelių dienų keičiau kalades. Rado, kad senų kaladžių daviklio laidas buvo nutrūkęs. Sudėjo naujas (ne pigiakus), su padidintu dėmesiu prijungė laidus, bet vis tiek skydelio lemputė mirksi. Ir tai mane velniškai nervija.
Būna taip, kad beveik visą dieną nemirksi. Kartais signalizuoja tik įjungus degimą, kartais pradeda mirksėti šiek tiek pavažiavus.
Kažkas temos pradžioje klausė ar negalima ištrinti tos klaidos. Domėjausi pas normalų elektriką, tai sakė, kad šita klaida nesirašo į automobilio kompą. Todėl jos ištrinti neišeina.
Jei kam pavyks tai pašalinti - pasidalinkite patirtimi.

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #35: 2007 Liepos 31, 14:08:42 »
Kiek aš sumasčiau, tai laidai eina per posparnį į kėbulą. Va ten reikia juos bandyti pagauti ir trumpinti.

Neprisijungęs RAMUNAS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2007 Liepos 31, 14:29:15 »
Po posparniu tai taip bet kai ateina i salona tai patikekit kiek ju ten yra ir nepagaunu i kure fiske nueina,o po to jie turi eiti i skydeli ?!? ?!? ?!?

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #37: 2007 Liepos 31, 15:29:56 »
Tai va, kam tau prie skydelio trumpinti, jei trumpini posparnyje ir nors matai, kuriame rate bėda.

Neprisijungęs RAMUNAS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2007 Liepos 31, 15:34:11 »
Tai kad nepadeda va cia ir beda (!?)

Neprisijungęs tomasas100

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2007 Rugpjūčio 27, 14:42:45 »
O ar ant galiniu kaladziu yra davykliai? seip Evaldai trumpinai ne pacia fishke o kai po posparniu eina tik galwoju reikes daryti xara kiri, pjaustyti juos kad trumpinti

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2007 Rugsėjo 03, 12:49:37 »
pas mane irgi kelis kartus buvo uzsiziebes tas paveiksliukas, bet po to dingo :) cia buvo durnai kai ant kalno stabdi ilgokai laikiau ispaudes :] taip ir nesupratau probelmos :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2007 Rugsėjo 03, 16:34:22 »
PAS MANE KAIP DEGE TAIP TEBEDEGA TAS TRIPERNAS DACIKAS  (!?) jis reiskia tik kalades ar tarkime ir stabdziu diska ir kita velnia apie stabdzius?

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2007 Rugsėjo 03, 16:54:46 »
daviklis mato ir diską sudilusį........

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2007 Rugsėjo 04, 23:08:12 »
keista kaip jis galetu matyti, bet jeigu taip sakote ponas, tai taip vadinasi ir yra  ?!?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2007 Rugsėjo 04, 23:35:59 »
pas mane ant dyzelio tas pats kai per liutys palaksciau pradejo mirkset pastoviai...kaladeliai ir diskai sveiki... :-{

rollo

• Svečias
« Atsakymas #45: 2007 Rugsėjo 05, 00:15:26 »

:O :O :O

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2007 Rugsėjo 05, 18:28:06 »
pas A8- S4 - S6  kaladėlė eina taip kad palieka ant disko krašto 2-3mm kraštelį kuris nedyla, o daviklis padarytas taip kad jį trint pradeda tas disko kraštas kai pasidaro didelis diskui nusitrynus.......... ?!? ?!?

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #47: 2007 Rugsėjo 06, 10:09:00 »

Pas mane viskas nauja, o tas gaidžiukas dega vistiek :D

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2007 Rugsėjo 06, 23:09:44 »
pas A8- S4 - S6  kaladėlė eina taip kad palieka ant disko krašto 2-3mm kraštelį kuris nedyla, o daviklis padarytas taip kad jį trint pradeda tas disko kraštas kai pasidaro didelis diskui nusitrynus.......... ?!? ?!?

Jei apie krasta, tai ne vien pas eS ir a8 ant paprastu ceskiu tas pats...

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2007 Rugsėjo 07, 18:23:56 »
Siaip, jei pas A8, kaip pas V8 eina 2 laidai nuo daviklio, tai jie ir turi buti sujungti, bet neturi niekur liestis su korpusu.
Pasitaisau, neseniai man periodishkai irgi pradejo minetasis simbolis lyst, nors dvikliu laidai ties sujngimais uztrumpinti, kaip priklauso(turiu ir sveikus daviklius, tik gaila ju su pusetinom kaladem drozt) prizastis buvo ties tuo uztrumpinimu baigiantis nuluzti laidas (blogai pritvirtinau), sutvarkiau viska ir vel ramu. Praskambinau testeriu laidus ir pasirodo, vienas ish laidu turi kontakta su kebulu o kitas ne, pasirodo turi but taip.
Taigi nezinau kaip atrodo A8 davikliu schema keli laidai eina, bet jei kaip pas V8 -2, pradedam nuo to kad tikrinam abieju laidu kontakta su kebulu(mase) esant atjungtam davikliui - vienas turi turet kontakta, kitas ne, taip pat galima patikrinti pati davikli - tikrinam abiejus fyshkes kontaktus - turi but kontaktas tarp abieju.
Jei laidas vienas, pagal logika esant atjungtam davikliui laidas neturi tureti kontakto su mase, daviklio laidas neturi tureti kontakto su kalade, signalas duodamas, kai laidas prasitrynes iki reikamo lygio susiliecia su disku-mase

Kitas varijantas kad kalades laidas turi turet kontakta su kalade ir signalas duodamas, ka laidas prasitrynes nutruksta. shito vat nezinau ar pirmas ar antras varijantas, tingiu schemu ieshkotis.
Reziume: nebandom buti ekstrasensais ir bandyti atsitiktinai trumpinti pirmus pasitaikiusius laidus, ishmokstam naudotis testeriu