Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Bėda dėl A6 C4 2,5TDI Q kuro dačiko rodmenų.  (Skaityta 770 kartus)

Neprisijungęs SauliusMed

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Anksčiau buvo tokių pastebėjimų kad kai užsipili pilną baką kuro tai rodyklė tai rodo pilną tai tai pakrenta iki pusės,kaip jai užplaukdavo. Dabar užvariau pilną baką,ateinu ryte rodyklė nupuolus iki dugno jokios erekcijos. Borto kompas rodo L raidę, galvojau gal kas išgėrė saliarką, na bet ne pilnas bakas, gal kas esate susidūrę, girdėjau skydelyje kažkas kažką perlituoja, ko nepaklausi vis skirtingos versijos!!! :( Dar kad tas rebekė borto kompas ne pagal rodyklės būseną rodytų nuvažiavimo kiekį, o dabar tik L raidę. Kas nežinote nerašykite, bo ir taip jau čia man prišnekėjo nelaimių.

Neprisijungęs RACKUS

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
lysk i baka ten rasi beda,matuokle gryba pjauna man uzteko lituoklio pagalbos ir viskas puikiai veike

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Anksčiau buvo tokių pastebėjimų kad kai užsipili pilną baką kuro tai rodyklė tai rodo pilną tai tai pakrenta iki pusės,kaip jai užplaukdavo. Dabar užvariau pilną baką,ateinu ryte rodyklė nupuolus iki dugno jokios erekcijos. Borto kompas rodo L raidę, galvojau gal kas išgėrė saliarką, na bet ne pilnas bakas, gal kas esate susidūrę, girdėjau skydelyje kažkas kažką perlituoja, ko nepaklausi vis skirtingos versijos!!! :( Dar kad tas rebekė borto kompas ne pagal rodyklės būseną rodytų nuvažiavimo kiekį, o dabar tik L raidę. Kas nežinote nerašykite, bo ir taip jau čia man prišnekėjo nelaimių.
zinau,bet nerasysiu,nes pilna temu apie matuokle

Neprisijungęs SauliusMed

• Žiūrėti profilį
Radau aš tos info, šnekama kad ją galima pasiremontuoti bet kaip būtent nerašo apart kontaktų nuvalymą, galvojau nupirkti shrote kitą, liepė išsiimti pavyzdį nes sako tipo pas mane jos dvi stovi nes quattro. Bet aš nelabai tikiu. Nervai nelaiko reiks bandyt tuos kilimus artyt ir jos ieškoti. Gal žinote ar ji skiriasi nuo paprastos avant, jeigu ne nulekiu ir nuperku už 50lt shrote.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį

:-] :-] :-]

Neprisijungęs SauliusMed

• Žiūrėti profilį
Buvau nuvažiavęs pas elektriką, ten į bako plūdės fyškę ateina keturi laidai, bet srovė iki jų neateina, nusiėmė skydelį ir pasakė pasikeist nes jame problema, gal kas žinote ar juos remontuoja? Nes man kartais ir temperatūros dačikas iki raudono tik pakyla, išjungus ir vėl įjungus degimą pakyla iki 90°C

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Buvau nuvažiavęs pas elektriką, ten į bako plūdės fyškę ateina keturi laidai, bet srovė iki jų neateina, nusiėmė skydelį ir pasakė pasikeist nes jame problema, gal kas žinote ar juos remontuoja? Nes man kartais ir temperatūros dačikas iki raudono tik pakyla, išjungus ir vėl įjungus degimą pakyla iki 90°C
o kokios sroves jis ieskojo ir ka reiskia jusu supratimu srove?