Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B5 Pakeistas skydelis, mirksi imobilaizerio lempute, neleidzia prisijungt.  (Skaityta 5584 kartus)

Neprisijungęs Logic3

• Įrašai: 341
    • Žiūrėti profilį
pakeičiau skydeli, ir mirksi,pypsi imobilaizerio lempute pastoviai. ir neleidžia prisijungti prie skydelio su VAG-COM 409.1. prijungti seną skydeli viskas ok, prisijungia "instruments".

kas gali but blogai?

ar galima pajungus skydelį kitoje mašinoje, kurioje leidžia prie jo prisijungti pririšti prie manosios? ar čia viskas išsisaugo mašinos kompe? ar pačiame skydelije?

dėkui  ?!?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Aš jau kitoj temoj norėjau paklaust, kaip tu imobilaizerį apėjai :) Kiek domėjausi su VAG-COM nieko nepadarysi, reikia vag comanderio ar kažko panašaus.

Neprisijungęs Logic3

• Žiūrėti profilį
Aš jau kitoj temoj norėjau paklaust, kaip tu imobilaizerį apėjai :) Kiek domėjausi su VAG-COM nieko nepadarysi, reikia vag comanderio ar kažko panašaus.

tai čia dėl imobilaizerio viskas? neleidžia prisijungti per vag-com'a? :) gal atsirastu,kas pagelbėt galėtu, atsilyginčiau :)

ps. man mašina kuriasi, ir galiu su ja važiuoti :) neužgesta kaip pas kitus.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 02, 18:54:28 sukūrė Logic3 »

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Keista, kad užsikuri. Aš kai buvai įsidėjęs kitą tai net užkurt negalėjau. paieškok kas diagnostikas daro, jei Vilniuj, tai Xpode parašyk, jis sau skydelį keitė

Neprisijungęs Logic3

• Žiūrėti profilį
neranda tokio userio..  (-)

aš dariausi iš 26 kontaktų į 32 kontaktų perėjimus, litavausi pats pagal schemas. viską pajungus veikia, išskyrus kuro ir variklio apsukų rodmenys nesąmones rodo. o per vag-com neleidžia prisijungti. (not respond from controller) rašo..

gal kur klaidą padariau tose fiškėsę aš nežinau, bet viskas patikrinta daug kartų..

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
tikrink dar, matyt diagnostikos linijas ne ten pajungei

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Ne taip parašiau, Xplode turėjo būt. Gal tikrai paprasčiausiai ne taip laidus sujungei?

Neprisijungęs Logic3

• Žiūrėti profilį
jau susipratėjau del explode  ;) na meginsiu ryt kaip šviesu bus, eit į mašiną ir žiūrėt pagal fiškes tikrint viską vėl... tuoj įmesiu laidų reikšmes, gal jums kils kokių minčių kurie gali būti skirti diagnostikai..

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 02, 20:25:31 sukūrė Logic3 »

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
o pas tave nestovi atskirai balta/juoda immo dezute uz skydelio?

kelintu metu tavo artai passat b5 artai audi a4?

Neprisijungęs Xplode

• Įrašai: 254
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Pradekim nuo pradziu.

Kas per masina, kelintu metu, koks skydelis buvo ir koki idejai (tiksliai, metai, modelis ir pan).

Koks raktas pas pati? padaryk foto.  :)

Neprisijungęs Logic3

• Žiūrėti profilį
Sveikas,

Mano mašina, Audi A4 81kw dyzelis 1996m (sedanas). skydelis buvo su 26 kontaktų fiškėm be borto kompo. toks

O meginu įdėti, Audi A4 nežinau tikslaus modelio ir metų, kiek pardavėjas sakė 2000m, ir regis 2,5 tdi, nesu tuo tikras, su 32 kontaktais fiškės.

ps. Jau radau diagnostikos laida, leidžia prisijungti prie skydelio :)

Meta tokias klaidas.

3 Faults Found:

01128 - Immobilizer Pickup Coil (D2)
        35-10 -- - - Intermittent

01177 - Engine Control Unit
        07-00 -- Signal too Low

00792 - A/C Pressure Switch (F129)
        30-00 -- Open or Short to B+

Meginau jas ištrinti, bet jos vėl atsiranda.

Raktas

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 03, 15:00:17 sukūrė Logic3 »

Neprisijungęs Xplode

• Žiūrėti profilį
Tai, kad viskas aisku kaip diena :D

O naujas skydelis su baltu apsvetimu?  8D0920980? Ar su geltonu?

Esme ta, kad naujas skydelis turi vidini IMMO kuris ir keikiasi dabar :) O variklio neblokuoja nes negali :)

Lengviausia bus panaikint lempute/dioda, kad nemirgsetu ir viskas.

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 03, 16:14:10 sukūrė xplode »

Neprisijungęs Logic3

• Žiūrėti profilį
apšvietimas raudonas (8D0 919 930 H), kaip ir senam skydelije :) o tai lempute panaikinti galima, bet pypsi vis signalas tas laikas nuo laiko... per ausis net eina..  :-]

o del apsukų su kuro norma ką gali patarti? kad blogai rodo.. per kur reikia nustatyti?

arba gal išeitu taip, išvis atjungti immobilizerio tą laideli, gal tada jis išvis nereaguotu..
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 03, 16:21:30 sukūrė Logic3 »

Neprisijungęs Xplode

• Žiūrėti profilį
apšvietimas raudonas (8D0 919 930 H), kaip ir senam skydelije :) o tai lempute panaikinti galima, bet pypsi vis signalas tas laikas nuo laiko... per ausis net eina..  :-]

o del apsukų su kuro norma ką gali patarti? kad blogai rodo.. per kur reikia nustatyti?

arba gal išeitu taip, išvis atjungti immobilizerio tą laideli, gal tada jis išvis nereaguotu..

O kur tu ta IMMO laideli prijungei? :D

Ir kas dar per kuro norma per apsukas? IQ?

Neprisijungęs Logic3

• Žiūrėti profilį
na kur ateina fiške geltona mašinoje, immobilizer laidelis, aš jį pajungiau į skydeli :)

apsukas rodo užkurus 500~ o turėtu 850~ ir gazuojant daug kyla max iki 3 tūkstančių..

o kuro norma "fuel gauge" rodo virš raudonų padalų nors jau mašinoje visiškai tuščias bakas...

Neprisijungęs Xplode

• Žiūrėti profilį
na kur ateina fiške geltona mašinoje, immobilizer laidelis, aš jį pajungiau į skydeli :)

apsukas rodo užkurus 500~ o turėtu 850~ ir gazuojant daug kyla max iki 3 tūkstančių..

o kuro norma "fuel gauge" rodo virš raudonų padalų nors jau mašinoje visiškai tuščias bakas...

O tu isitikines, kad tavo masinoje yra IMMO? nes gi raktas paprastas.
Del apsuku nezinau, reikia pagalvot.
Kuro norma galima per adaptacija koreagot, jei neklystu per 30kanala.

IR BUTINAI PAZIUREK AR SKYDELIO KODINGAS YRA 00040...

Neprisijungęs Logic3

• Žiūrėti profilį

Del apsuku nezinau, reikia pagalvot.
Kuro norma galima per adaptacija koreagot, jei neklystu per 30kanala.

IR BUTINAI PAZIUREK AR SKYDELIO KODINGAS YRA 00040...

aš nežinau ar yra IMMO pas mane, bet per VAG-COM tai prisijungia prie 25-immobilaizerio, kodinga jau nustačiau pagal seno skydelio 00140.

o negalima kaip nors isimti ta immo is skydelio ? kiek skaiciau per vag-com galima ten viska kaip ir suderinti, tik kad man pakeitus skaitmenis neissisaugo jie.
programa kazkokia lieva..;/

kaip ir sakei yra skydelije vidinis IMMO

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 03, 17:51:35 sukūrė Logic3 »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Kaip tai paprastas? :O Visos A* turi imobilaizerius, visos turi čipukus, čia net kalbos nėra.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Sunku patarti, kuomet žmogus iš visai skirtingu mašinu dalis susidėjo, nes gali būti daug niuansų, tačiau pirmą ką daryčiau, žiūrėčiau skydelio codingą. Tačiau tu neprisijungi... Vėl bėda ;)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Kaip tai paprastas? :O Visos A* turi imobilaizerius, visos turi čipukus, čia net kalbos nėra.
Tai kodėl jis užkuria mašiną? Imobilaizeris turėtų arba neleist užkurt, arba užgesint iškart. O raktas tai rimtai kaip b2/b3 (kiek iš išvaizdos galima spręst)

Neprisijungęs Logic3

• Žiūrėti profilį
Sunku patarti, kuomet žmogus iš visai skirtingu mašinu dalis susidėjo, nes gali būti daug niuansų, tačiau pirmą ką daryčiau, žiūrėčiau skydelio codingą. Tačiau tu neprisijungi... Vėl bėda ;)

neprisijungsi per "login'a"? prie pačio skydelio jau prisijungiu. leidžia keisti codingą.

kaip suprantu dabar dėl IMMO, tai čia dabar reikia skydelį pririšti prie rakto per VAG-COM'a. (tik vėl nesuprantu dėl ko aš ji turėčiau pririšinėti jei jis be IMMO.)

http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/key-matching.html

tik aš nežinau to"[Use 7-digit PIN/SKC]
Enter the 7-digit PIN, Date on which the PIN was generated by the dealer, along with the Workshop Code (WSC) and the Importer number of the dealer that generated the code."

ar čia jis atrakina. 21 kanalą gal. reikia pažiūrėt gal ir taip bus atrakintas...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 04, 11:59:52 sukūrė Logic3 »

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
uz skydelio nematei tokios dezutes?

Neprisijungęs Xplode

• Žiūrėti profilį

Nesamones, pas ji gi raktas kaip pas bulka nuo 1986 metu :)
JOKIO IMMO JIS NETURI IR NETUREJO.

IMMO YRA NAUJAME SKYDELYJE! Jis nedirba, nes nera nuskaitymo rites spynelei ir nera reikalingo rakto (naujo tipo).

Neprisijungęs Logic3

• Žiūrėti profilį

Nesamones, pas ji gi raktas kaip pas bulka nuo 1986 metu :)
JOKIO IMMO JIS NETURI IR NETUREJO.

IMMO YRA NAUJAME SKYDELYJE! Jis nedirba, nes nera nuskaitymo rites spynelei ir nera reikalingo rakto (naujo tipo).

viskas jau viska supratau. dėkui už viską visiem :) Apsukas susitvarkiau. kurą irgi, tik kažko svyruoja srovė (fuel gauge's) 250ohm ir kaip pvz lempas įjungiu ji svyruoja 240ohm ir pan. ir tada rodyklė juda kuro šiek tiek..

tai va kas apie IMMO, tai prisijungiau su VAG-COM ir rašo, kad esamo rakto spynelėje negalima pririšti prie skydelio, nes IMMO nėra.

Dabar dar klausimas, ateityje noriu keisti S-line vairą, ir jam reikia didesnės tos "stebules" ar kaip ji vadinasi kur eina su spynelę. Jeigu jį radus su IMMO ritę ir pririšus tą raktą prie skydelio. Įmanomas variantas ? :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 04, 12:44:00 sukūrė Logic3 »

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
ar tik nepypses, kad "engine ECU not authorised"