Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B4 1,9tdi 1994m generatorius tai krauna tai ne???  (Skaityta 5059 kartus)

Neprisijungęs Dimokslis

• Įrašai: 76
    • Žiūrėti profilį
Gal kas galit pasakyt kaip reikia sujungti Bosch generatorių, kai prieš tai buvo įdėtas Valeo.
Valeo buvo pajungtas šiais laidais (tik tas mėlynas laidas su balta "fyške" nebuvo niekur pajungtas:

O Bosch turi tokia ''fyškę'':

Dėkuj, už pagalbą.

Neprisijungęs egis1234

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
Gal kas galit pasakyt kaip reikia sujungti Bosch generatorių, kai prieš tai buvo įdėtas Valeo.
Valeo buvo pajungtas šiais laidais (tik tas mėlynas laidas su balta "fyške" nebuvo niekur pajungtas:

O Bosch turi tokia ''fyškę'':

Dėkuj, už pagalbą.
Tas storas laidas prie B+, prie DF (raudonas/juodas) ta kur su balta fyskute, o ta su mazesne kilpute prie D+ (melynas) Turbut tas tavo bosch generatorius nuo pasato delfino vadinamo, dar ir skyvukas tau netiks. reikejo imt pasato b5 arba audi tai but viskas tike.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 22, 11:52:57 sukūrė egis1234 »

Neprisijungęs Dimokslis

• Žiūrėti profilį
Jau išsiaiškinau, kad škyvas netiks, tai susirasiu kitą. O kad imiau tokį, tai tik todėl, kad tik toks tebuvo, o ilgiau ieškot nelabai norėjosi.
Gal žinai kokio tiksliai reikės škyvo? Ant Valeo buvo toks:

Tai man kaip suprantu reikės, kad nebūtų to išnešimo neikiek? Ar klystu?

Neprisijungęs egis1234

• Žiūrėti profilį
jo neturi but isnesimo, turi but prie pat. tiksliai nezinau, bet gal tinka skyvas nuo to seno tavo generatoriaus. turi pabandyt nuimt ir ant bosch uzdet

Neprisijungęs Dimokslis

• Žiūrėti profilį
Tai čia nuotraukoj ir yra nuo seno generatoriaus, o ant bosch buvo šešių lyg ir takelių ir dar daugiau išnestas. Gal žinot ant kokios auto buvo lygūs (be išnešimo) jie kad tiktų nuimt?

Neprisijungęs egis1234

• Žiūrėti profilį
Tai čia nuotraukoj ir yra nuo seno generatoriaus, o ant bosch buvo šešių lyg ir takelių ir dar daugiau išnestas. Gal žinot ant kokios auto buvo lygūs (be išnešimo) jie kad tiktų nuimt?

audi A4 ir pasato B5, tik nezinau ar asys generatoriaus vienodos.

Neprisijungęs Dimokslis

• Žiūrėti profilį
Ašys generatorių skiriasi. Tas škyvas kur nuotraukoj, kai užsideda ant Valeo generatoriaus tai ten lieka gal tik milimetro tarpas tarp generatoriaus ir škyvo, o kai uždedu jį ant Bosch generatoriaus, tai lieka toks tarpas kaip išnešimas + ~1mm. Tai iš akies žiūrint uždėjus škyvą kuris neturi jokio išnešimo viskas turėtų tikti.
Tik turiu vieną klausimą. Tarkim jeigu šis škyvelis yra toks: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250919103585&category=9886&_trksid=p5197.c0.m619#ht_758wt_1185
O manasis kuris buvo ant Valeo yra keliais milimetrais mažesnis (A ir B matmenys) (A matmuo pas mane ~ 60mm, neturiu kuo tiksliai išmatuot).
Tai jei uždėsiu tokį ar man nebus diržas per daug palaidas? Nežinau kiek tas įtempėjas gali įtempt.

Neprisijungęs egis1234

• Žiūrėti profilį
Ašys generatorių skiriasi. Tas škyvas kur nuotraukoj, kai užsideda ant Valeo generatoriaus tai ten lieka gal tik milimetro tarpas tarp generatoriaus ir škyvo, o kai uždedu jį ant Bosch generatoriaus, tai lieka toks tarpas kaip išnešimas + ~1mm. Tai iš akies žiūrint uždėjus škyvą kuris neturi jokio išnešimo viskas turėtų tikti.
Tik turiu vieną klausimą. Tarkim jeigu šis škyvelis yra toks: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250919103585&category=9886&_trksid=p5197.c0.m619#ht_758wt_1185
O manasis kuris buvo ant Valeo yra keliais milimetrais mažesnis (A ir B matmenys) (A matmuo pas mane ~ 60mm, neturiu kuo tiksliai išmatuot).
Tai jei uždėsiu tokį ar man nebus diržas per daug palaidas? Nežinau kiek tas įtempėjas gali įtempt.

manyciau kad bus perlaisvas dirzas, nors kas ten zino. As tavo vietoj daryciau taip, jei neperdege apvijos to seno tavo generatoriaus, nuvesciau kur taiso generatorius,ir tuos ziedukus uz 50 lt pakeis, jei reiks ir guolius pakeis, viso apie 100 gausis. turesi generatoriu naujais guoliais ir naujais ziedukais su angliukais, keli metai bus be problemu. o ten pirksi skyva uz 50, atsiuntimas dar, galiausiai uzdesi ir bus perlaisvas dirzelis. Arba bandyk srote ziuret, gal apkeis i tinkanti.

Neprisijungęs Dimokslis

• Žiūrėti profilį
Tame ir esmė, kad ne Lietuvoj aš, Lietuvoj jokių bėdų nebūtų. Na bandysiu važiuot į šrotą ieškot kažko panašaus.

Neprisijungęs egis1234

• Žiūrėti profilį
Tame ir esmė, kad ne Lietuvoj aš, Lietuvoj jokių bėdų nebūtų. Na bandysiu važiuot į šrotą ieškot kažko panašaus.

nu jei ne Lietuvoj tai kitas reikalas tada.