Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: autopilotas  (Skaityta 9480 kartus)

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
autopilotas
« Atsakymas #25: 2008 Sausio 18, 00:15:06 »
jankazai gal zinai ka reiskia N18 simoliu pazymetas daiktas tavo pateiktoj schemoj? jau daug maz viska issiaiskinau, tik to nesuprantu. cia tipo exhaust gas recirculation valve. tai cia tas kur turbinos kojele trauko? bet i ji laidai jokie neina.

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
autopilotas
« Atsakymas #26: 2008 Sausio 18, 18:16:13 »
chebra padekit del to exhaust gas recirculation valve, autodatoj raso kad ne valve o solenoid. kur toki rasti?
parasykit bent kur ieskoti, nes savaitgali bandysiu pasikrapstyti.

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
autopilotas
« Atsakymas #27: 2008 Sausio 19, 11:28:02 »
chebra padekit del to exhaust gas recirculation valve, autodatoj raso kad ne valve o solenoid. kur toki rasti?
parasykit bent kur ieskoti, nes savaitgali bandysiu pasikrapstyti.

Paziurek pdf'us, gal ka pamatysi:

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
autopilotas
« Atsakymas #28: 2008 Sausio 19, 16:03:35 »
nelabai man cia ka padejo, bet dekui enyvei :D turiu drauga, dirba MDgroup, gal jis ka gales padeti :)
nes as nzn kur stovi tas EGR, na bandysiu knistis toliau.

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
autopilotas
« Atsakymas #29: 2008 Birželio 13, 20:42:33 »
ziuriu i knyga ir matau spyga  :D :D :D :D ,o taip noriu isidet ta auto pilota,turiu rankenele ir 6 laidus o kur juos kist 8:8  ,kal kas aiskesne kokia schema  :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
autopilotas
« Atsakymas #30: 2008 Birželio 13, 21:34:28 »
nelabai man cia ka padejo, bet dekui enyvei :D turiu drauga, dirba MDgroup, gal jis ka gales padeti :)
nes as nzn kur stovi tas EGR, na bandysiu knistis toliau.

ten pazystamu ir ne vienas yra - ir labai geru ;) Ka toki pazysti?

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
autopilotas
« Atsakymas #31: 2008 Birželio 13, 23:03:43 »
ziuriu i knyga ir matau spyga  :D :D :D :D ,o taip noriu isidet ta auto pilota,turiu rankenele ir 6 laidus o kur juos kist 8:8  ,kal kas aiskesne kokia schema  :)
pasakok kas konkreciai neaisku, as pats isidejau tai manau padesiu gal kiek

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
autopilotas
« Atsakymas #32: 2008 Birželio 13, 23:05:26 »
teisingiau ar laidai originalus?  ?!?

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
autopilotas
« Atsakymas #33: 2008 Birželio 14, 11:26:40 »
 (h) na turiu as 2 auto piloto rankeneles ir viena buvo su orginalia fiske,tik laidai trumpi reiks dajungti ir pas mane automatas,ir tos rankeneles skiriasi,pas viena net 3 fiskes jungiasi tai kam ta 3 niekaip nesuprantu 3-ju kontaktu,ir dar kai perskeli abieju pusiu rankeneles i 2 dalis pas mane orginaliai jos susijunge 2 kontaktais o vienoje is tu rankeneliu su pilotu nera tu kontaktu ar jie turi kokia reiksme?kiek suprantu yra 6 laidai.kai viskas neaisku net nezinau nuo ko pradet klaust,tai as dar pastudijuosiu schema ir tada parasysiu kas tikrai neaisku  :s :s :s

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
autopilotas
« Atsakymas #34: 2008 Birželio 14, 12:02:31 »

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
autopilotas
« Atsakymas #35: 2008 Liepos 10, 19:49:36 »
siandien bandziau isidet autopilota, :( ir kazkas negerai gavosi nes posukiai dege pastoviai tai karpiau po 1 laida ir ziurejau kuris  :[ :-{ ,aisku kad tas kuris blogai buvo liko paskutinis :E .tik dabar galvoju kodel tie posukiai dege viskas buvo kaip ir pagl schema sujungta ir spalvos laidu sutapo 8:8 o kaltas buvo laidas vienas kuris i automato kompa ejo,siandien jau tingejau junkt nukarpitus laidus ir aiskintis ten su tais posukiais,ryt vel bandysiu,gal keli vienodi laidai buvo,nors ziurejau gerai atrodos.gal kas kokiu minciu turit?

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
autopilotas
« Atsakymas #36: 2008 Liepos 11, 15:02:31 »
ka tik pajunge autopilota  (aa) (aa) (aa)
pasirodo laidukus gerai buvau sukarpes ir sujunges :D veikia ir greitinimas - letinimas rankenele, zodziu lb patenkintas :D :D

zaidziau mieste vaziuodamas konkreciai  (aa) (aa)

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
autopilotas
« Atsakymas #37: 2008 Liepos 11, 19:13:11 »
siandien praziurejau is naujo,buvau neten pajunges ,del to ir dege posukiai,bet viska sujungus nezugesta variklis,pasirodo kaltas viena jungtis kur i automato kompa eina nr.61 ji atjungus,viskas tvarkoj.sujungta dabar viskas pagal schema ir laidu spalvas,tai man kyla klausimas(pas mane stabdziu varliukeje 4 laidai) ir jei jungiu kaip raso tada gaunasi visada pliusas kai degimas ijungtas,tas pats su erg,degima ijungus pastovus pliusas erg jungiau is fiskes,kai kompa isemi ten 6 fiskes tarp kompo dezes ir salono,tai i viena is ju aeina vienas laidas is erg o kitas eina i kompa.tai sakau gal reik junkt is kompo bet tada netiks pagal schema,dar apie stabdzius kiek pas tave laidu ir i kuri jungei nr ir spalva domintu,nes man toks vaizdas kad bus bedu vien del to kad automatas pas mane!?jau 2 dienas knisuosi ir nera su kuo pasikonsultuoti :[

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
autopilotas
« Atsakymas #38: 2008 Liepos 12, 18:23:55 »
 :) pagaliau viskas susijunge be jokiu pasaliniu poveikiu (aa) dabar tik su kompu pririst liko.tik man neduoda ramybes pajungimas prie stabdziu ir erg,nors pajungiau pagal schema is stabdziu ir erg ijungus degima ateina pliusai ir pvz. is stabdziu pastovus pliusa nereaguoja i pedalo paspaudima o logiskai mastant turetu but pliusas kai paspaudi stabdi 8:8

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
autopilotas
« Atsakymas #39: 2008 Liepos 16, 19:22:06 »
nu va ,siandien aktivavo autopilota,suplojau 50lt uz tai ir pasake kad neveiks nes jam kompas rodo kad niekas nereaguoja i piloto jungiklius.sujungiau viska pagal schema.galvoju kad prastai atlikau pajungima.islekiu i trasa jungiu neveikia,po kiek laiko dar pabandziau ir isijunge (!?) ,pliusuojasi,minusuojasi i stabdi reaguoja.vel jungt,nesijungia.dar pora kart pajunginejau,isijunge ir vel viskas ciki iki tol kol neisjungiu.kame beda,sakau gal rankenele bludija,gal kokiu pamastymu ar patarimu kas turit 8:8

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
autopilotas
« Atsakymas #40: 2008 Liepos 16, 19:54:02 »
gali but ir rankenele pjauna gryba ;) nusiimk ir patikrink 3 ir 4 kontaktus, kai uzspaudi FIX knopke, jie turi susitrumpint ;)
arba tu isjunkdamas autopilota ta slankikli nutrauki iki pat desines ir uzfiksuoji. tokiu atveju neveiks ;)

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
autopilotas
« Atsakymas #41: 2008 Liepos 16, 20:09:29 »
gali but ir rankenele pjauna gryba ;) nusiimk ir patikrink 3 ir 4 kontaktus, kai uzspaudi FIX knopke, jie turi susitrumpint ;)
arba tu isjunkdamas autopilota ta slankikli nutrauki iki pat desines ir uzfiksuoji. tokiu atveju neveiks ;)
(arba tu isjunkdamas autopilota ta slankikli nutrauki iki pat desines ir uzfiksuoji. tokiu atveju neveiks) sita tai zinau,dabar nelabai laiko tursiu krapstimuisi tai kita savaite ziuresiu kas ten suda mala,o gal pats primaliau :)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
autopilotas
« Atsakymas #42: 2008 Liepos 22, 20:57:16 »
NEkurdamas naujos temos  noriu paprashyt kad kas mesteltu B4,tdi'yno autopiloto pajungimo schema,ar labai ji skirias nuo a4?

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Re: autopilotas
« Atsakymas #43: 2010 Gegužės 07, 00:13:39 »
sujudinu sena tema.

Reikia detales nr (sios fiskes)

cia siek tiek ne tokia nes prie 443953513J rankeneles jungiasi kiek kitokia 6 kontaktu fiske (su skyle fiksacijos "kaisciui", kuris gerai pirmojoje nuotraukoje matosi jau pasalintas) bet manau tiktu ar kazka galima butu pritaikyti ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 07, 00:15:31 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs Djkostas

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2010 Spalio 16, 14:47:19 »
pas mane ir grybauja bet as galvoju kad cia rankeneles kalte nes kartais viskas normaliai o kartais nieko...

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2010 Spalio 16, 15:23:08 »
jei mecaninis gazas, tai grybavimo viena is priezasciu - skydelis.

Neprisijungęs Vovacka

• Įrašai: 85
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2010 Spalio 16, 19:49:21 »
Pries pora savaiciu sau pats isimeciau Cruise control'a. Tik rankenele nauja papigiai is ebay paemiau bet ji Skodos buvo, siek tiek kitokie pavadinimai ant rankelenes. Zodziu pajungiau viska, isijugiau vag-com, aktyvavau, patikrijau kaip knopkes fuknciuojuoja per vag-com laukelyje kur rodo 000000, viskas gerai, pagal Elsa. Atsisedau ir i trasa, viskas kaip ir veikia. Tik neiaskus vienas dalykas, kada mazini greiti per rankenele as turiu spausti FIX, tada numeta 1km/h greiti, o jei sliauzykli nepilnai pastumi i desne tai issijungia ceiketu spaudzioti FIX atrodo keistokai, taip ir turi buti? 

Neprisijungęs raimis4

• Įrašai: 162
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2010 Spalio 16, 21:13:13 »
Gal pajungdamas sukeitei tuos du laidus vietomis?

Neprisijungęs Vovacka

• Įrašai: 85
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2010 Spalio 17, 14:47:35 »
Viskas pagal schema sujungta, VAG-com patvirtino, kad visos mygtuku funkcijos veikia teisingai. Gal cia Skodos rankeles ipatumai...

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2010 Spalio 17, 15:06:47 »

Tai kad pastūmęs šliaužiklį į dešinę išjungi sistema.
fix laikai greitis mažėja
laikai pastūmęs šliaužiklį į kairę greitis didėja