Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: autocheck problema  (Skaityta 2350 kartus)

Neprisijungęs Linetas

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
autocheck problema
« Topic Start: 2010 Vasario 08, 21:37:54 »
http://www.youtube.com/watch?v=CV5e40xBwUk

tokia pati problema.
audi 80 b3. tik nemeta bream licht. esmė , kad pastoviai mirksi tepalo slėgio indikacija.

bandžiau ir keist daviklius, bet wisi weikia kaip turi būti (apačioj yra kita lempute tepalo, kuri užkurus užgęsta, reiškias wiskas ok). su visais 3 davikliais tas pats. Esmė, kad ant to autocheck kompo yra dar kažkokia per viduri fyškei vieta, pas mane nėra tokios(turbūt ji iš kompo turi ateit kurio pas mane nėra, nes karbas), gal čia dėl to grybauja ? gal trūksta dar kokio daviklio?

Kaip išpręst problemą, gal kokia varžą eina uždėt (visų pirma ar apsimoka čia ieškot problemos, vežt pas elektrikus, ar nieko nebus nes nėra kompo(karbas  (!?) )) ?

tas mirksėjimas labai nervina  :[  :[   HELP

p.s autocheck idėtas, jo prieš tai nebuwo. (iš coupe)

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Re: autocheck problema
« Atsakymas #1: 2010 Vasario 08, 22:25:39 »

tokia pati problema.
audi 80 b3. tik nemeta bream licht. esmė , kad pastoviai mirksi tepalo slėgio indikacija.

bandžiau ir keist daviklius, bet wisi weikia kaip turi būti (apačioj yra kita lempute tepalo, kuri užkurus užgęsta, reiškias wiskas ok). su visais 3 davikliais tas pats. Esmė, kad ant to autocheck kompo yra dar kažkokia per viduri fyškei vieta, pas mane nėra tokios(turbūt ji iš kompo turi ateit kurio pas mane nėra, nes karbas), gal čia dėl to grybauja ? gal trūksta dar kokio daviklio?

Kaip išpręst problemą, gal kokia varžą eina uždėt (visų pirma ar apsimoka čia ieškot problemos, vežt pas elektrikus, ar nieko nebus nes nėra kompo(karbas  (!?) )) ?

Gal blogai idetas?

Neprisijungęs andriuxa8210

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Vasario 08, 22:31:04 »
problemos sprendimo budas parduoti man autocheka parasyk kiek noretum ,nes tikrai jo nepasijungsi

Neprisijungęs Linetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Vasario 08, 23:09:05 »

tokia pati problema.

Gal blogai idetas?

kad ner ten ka deti. istatai i dantukus ir priverzi :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Vasario 08, 23:22:02 »
Jeigu teisingai supratau ir rodo įdentiškai tą patį ką tame video išskyrus brems licht nerodo tai ten ne tepalo spaudimas, jei ką :)

Neprisijungęs Linetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Vasario 08, 23:30:32 »
Jeigu teisingai supratau ir rodo įdentiškai tą patį ką tame video išskyrus brems licht nerodo tai ten ne tepalo spaudimas, jei ką :)

jei tu apie ten ta kriause tai jo, o kur raudonai pabaigoj mirksi tai pagal mane tepalas..  (z)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Vasario 08, 23:31:15 »

tokia pati problema.

Gal blogai idetas?

kad ner ten ka deti. istatai i dantukus ir priverzi :)
O apie pajungima nieko negirdejai?

Neprisijungęs Linetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Vasario 08, 23:32:38 »
nu ne. del to ir prasau pagalbos. pagrindinis klausimas yra "ar iswis imanoma ji pasidaryt normaliai weikianti ant jam neskitos masinos"

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Vasario 08, 23:35:48 »
Dar karta kartoju nieko tau neiseis patikek

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Vasario 08, 23:37:12 »
dar reikia ziureti is kokios auto jis isimtas ir is kokio variklio

Neprisijungęs Linetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Vasario 08, 23:40:33 »

nu kiek matau cia tavo vieno tokia nuomone ;]

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Vasario 08, 23:42:11 »
Kodel taip kategoriskai?Borto kompai ne su visu bulku skydeliais risasi,o cekai jungiasi.

Neprisijungęs Linetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Vasario 08, 23:44:12 »
Kodel taip kategoriskai?Borto kompai ne su visu bulku skydeliais risasi,o cekai jungiasi.

matai skydelis tai wisas to coupe, mano tik pats spidometras, nes ten myliom buwo. bet sakau dar yra wieta kazkokiai fyskei per widuri pacio checko, bet pardawejas sake ,kad turi weikt ir be jo, nes pas ta pati coupe nebuwo ten nieko pajungta

Neprisijungęs Linetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Vasario 08, 23:45:30 »
ir siaip jis weikia, pwz rodo kad kuro nera, pripyliau ir neberodo. poto nuorinau stabdzius, rode kad st.skyscio maza, pripyliau - neberodo. daug kas atitinka, bet ten su sviesom kazkas tipo(tai dar nieko , parodo ir wiskas), bet kad pastowiai ten tas tepalas mirksi ,tai zudo mane  :[
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 08, 23:50:28 sukūrė Linetas »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Vasario 08, 23:51:12 »
bandyk google paieskot turetum rast kazka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Vasario 08, 23:52:47 »
tai kiek supratau kupas b3 buvo, jei b3 tai iseis kelias funkcijas pasijungt

Neprisijungęs Linetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Vasario 08, 23:53:56 »
bandžiau, nieko įpatingo. Kadangi iš manęs toks elektrikas... Tai maždaug niekas nežino kame čia tiksliai šaknys ?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Vasario 08, 23:54:58 »
kazkur kompe turejau truputi info bandysiu rast

Neprisijungęs Linetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Vasario 08, 23:55:27 »
bandyk google paieskot turetum rast kazka

patark ko būtent ieškoti. ačiū

Neprisijungęs Linetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Vasario 08, 23:56:12 »
kazkur kompe turejau truputi info bandysiu rast

būsiu dėkingas jei išeis susitvarkyti.

p.s pigiai suveiksiu ir tau tokį :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Vasario 08, 23:56:56 »
cia jau kita sneka

Neprisijungęs Linetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Vasario 09, 00:24:47 »
na bus dar kas pagelbes ?

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Vasario 09, 09:35:02 »
pirmiausia paziurek ar pas tave yra farų rėlė po kapotu, tokia dviguba, tada gali mastyk kad galima pasijungti ir neberodys kad kazkuri lempute bloga. Plius ar pas tave kalades ant laidų ar nea? nes ir jas turi rodyt, kad blogos jei be laidų. bet jei cia viskas ale veikia pas tave, tik šitos klaidos lenda, tai bus problema pačiame skydelyje. reikia ardyt ir ieskot kur takeliai nusvile. ar šiaip kažkas negerai su skydeliu.

pas tevuka c4 buvo prblema, metydavo tepala, kalades ir lempute. elektrikas sutvarke kalades ir lempute, bet tepalo nesurado bėdos. pas mane irgi lempute dega c4, ardžiau ir žiurėjau takelius, visi lyg ir sveiki, kiek ėjo pamatyt ir su testeriu praskambint. Gal galvoju kokia varža ar kondikas ar tranzistorius nuėjes gali būti ten, bet kai ne elektrikas tai man ten žalias miškas. nebežinau ko dar te ieškot.  :-{

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Vasario 09, 14:18:02 »
pirmiausia paziurek ar pas tave yra farų rėlė po kapotu, tokia dviguba, tada gali mastyk kad galima pasijungti ir neberodys kad kazkuri lempute bloga. Plius ar pas tave kalades ant laidų ar nea? nes ir jas turi rodyt, kad blogos jei be laidų. bet jei cia viskas ale veikia pas tave, tik šitos klaidos lenda, tai bus problema pačiame skydelyje. reikia ardyt ir ieskot kur takeliai nusvile. ar šiaip kažkas negerai su skydeliu.

pas tevuka c4 buvo prblema, metydavo tepala, kalades ir lempute. elektrikas sutvarke kalades ir lempute, bet tepalo nesurado bėdos. pas mane irgi lempute dega c4, ardžiau ir žiurėjau takelius, visi lyg ir sveiki, kiek ėjo pamatyt ir su testeriu praskambint. Gal galvoju kokia varža ar kondikas ar tranzistorius nuėjes gali būti ten, bet kai ne elektrikas tai man ten žalias miškas. nebežinau ko dar te ieškot.  :-{
Pasikartosiu eilini karta:arba tema skaityk,arba mastyk.Cia ne cecke,cia bulka,po kapotu nera tavo minimos reles,bulkoj kaladeles be laidu,ir aplamai cekas pas ji nepajungtas.Kas buvo pas tavo deduka ir prosenelius nieko nedomina.O dar su elektra susipykes,kaip gali patarimais metytis.

Neprisijungęs Linetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Vasario 09, 14:52:14 »
jau zinau kaip pasijungti :) bandysiu klausyti to zmogaus patarimo. ir tepalas graziai pasijungs, o ko nereik trumpinsim :-]