Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Aušinimo skysčio pakaitinimo žvakės  (Skaityta 49397 kartus)

Neprisijungęs zydrunasA4

• Įrašai: 1005
    • Žiūrėti profilį
reikes expermentuoti ivairiais budais :)

draugas buvo isidejes i masina kurioje originaliai ju nebuvo, tai sake pradejo net smirdeti beproto uzkaites generatorius  (!?)
tai jau buvo dusulys ten nebe generatorius jei 40-60A kokiu turejo jei 3 žvakes jos kažkur ima 1 apie 18A taigi viso 54A

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį

draugas buvo isidejes i masina kurioje originaliai ju nebuvo, tai sake pradejo net smirdeti beproto uzkaites generatorius  (!?)
tai jau buvo dusulys ten nebe generatorius jei 40-60A kokiu turejo jei 3 žvakes jos kažkur ima 1 apie 18A taigi viso 54A
ne generatoriaus kalte, kad ji perkrauna, dazniausiai kur komplektacija plika eina 70A tai primesk sviesos, sildymas dar kitas galinio lango tena isisjunges vazineja, o dar vdrug isijunge radijatoriaus ventiliatorius, nu tai kaip tada generatoriaus apvijom nedegt? Pas mane jau 2ras TDi su pakaitinimu ir generatorius 120A, o kur be A/C ir kaitinamuju zvakiu 70A buna, su A/C dazniausiai 90A

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį

ne generatoriaus kalte, kad ji perkrauna, dazniausiai kur komplektacija plika eina 70A tai primesk sviesos, sildymas dar kitas galinio lango tena isisjunges vazineja, o dar vdrug isijunge radijatoriaus ventiliatorius, nu tai kaip tada generatoriaus apvijom nedegt? Pas mane jau 2ras TDi su pakaitinimu ir generatorius 120A, o kur be A/C ir kaitinamuju zvakiu 70A buna, su A/C dazniausiai 90A
begu, paziureti koks pas mane generatorius :)

Neprisijungęs twinturbo

• Įrašai: 163
    • Žiūrėti profilį
pas mane tai originaliai sumontuotas sitas devaisas, masina a4 b5 tdi afn , ispradziu patikrinau siltam varikliuj tai niekas ten neveike. paskui kita ryta saltam patikrinau tai viskas veike, tik ispradziu viena zvake kaitino bet jau po keliu sekundiu kaitino visos trys.

Neprisijungęs egis1234

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
pas mane tai originaliai sumontuotas sitas devaisas, masina a4 b5 tdi afn , ispradziu patikrinau siltam varikliuj tai niekas ten neveike. paskui kita ryta saltam patikrinau tai viskas veike, tik ispradziu viena zvake kaitino bet jau po keliu sekundiu kaitino visos trys.

ir kaip efektas? greitai uzsyla?

Neprisijungęs twinturbo

• Žiūrėti profilį

tai kad pas mane pasirodo visalaik veike, tai palyginti kaip ir negaliu. kai kada nors perdegs zvakes tai tada jau bus matyt

Neprisijungęs egis1234

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį

tai kad pas mane pasirodo visalaik veike, tai palyginti kaip ir negaliu. kai kada nors perdegs zvakes tai tada jau bus matyt

neturetu visa laik veikt, pasildo mazdaug antifriza iki 60 laipsniu ir daugiau neturetu kaitint, ir jei lauko temperatura aukstesne kaip 5 laipsniai turetu neveikt :V

Neprisijungęs twinturbo

• Žiūrėti profilį

neturetu visa laik veikt, pasildo mazdaug antifriza iki 60 laipsniu ir daugiau neturetu kaitint, ir jei lauko temperatura aukstesne kaip 5 laipsniai turetu neveikt :V
visa laik, turejau omeny kad nepastoviai , bet nuo nupirkimo masinos iki siol veike, kada jom ten priklauso, taigi buvau parases auksciau kad siltam varikliui nevekia

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
siluminis daviklis kuris matuoja ausinimo skyscio temperatura, stovintis ties variklio galva virsutineje ausinimo slangoje, ar jo gedimas gali tureti itakos siu zvakiu valdimui? variklis 1.9 tdi,

manau kad jis tinkamai neveikia nes kai jis pajungtas kuriant varikli saltas labai persigazuoja, po to nukrenta gal iki 1300 RPM, veliau uzkaitus varikliui nukrenta iki 100 RPM, (vistiek perdaug, istraukus fiske nuo daviklio kuriasi gerai, nepersigazuoja...  :V

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
kam dar duoda signala tas dacikas ?

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
variklio kompui jis. O jis valdo ir zvakes, ir apsukas, ir kuro kieki uzvedant, ir dar begale kitu dalyku.

Neprisijungęs resso

• Įrašai: 100
    • Žiūrėti profilį
Prikeliant temą, gal kas pasidarė priverstinį šildymą ant 1.9 afn variklio?
Kaip darėt? kokią relę statėt>?

Neprisijungęs dizeliuks

• Įrašai: 236
    • Žiūrėti profilį
Prikeliant temą, gal kas pasidarė priverstinį šildymą ant 1.9 afn variklio?
Kaip darėt? kokią relę statėt>?
as pasidariau ant 1.9 1z (1z, afn ar ahu varikliai beveik vienodi) variklio.
panaudojau tas pacias dvi originalias reles papildomai prilitaves viena laida ir nutysines i salona. Is ten jos gauna - (minusa) kai man reik:)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 01, 08:29:55 sukūrė dizeliuks »

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
panaudojau tas pacias dvi originales reles papildomai prilytaves viena laida ir nutysines i salona. Is ten jos gauna - (minusa) kai man reik:)
iškart visas tris žvakes pajungi? kiek generatorius krauna tada?

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
panaudojau tas pacias dvi originales reles papildomai prilytaves viena laida ir nutysines i salona. Is ten jos gauna - (minusa) kai man reik:)
Ar jauciasi rezultatas ?

Neprisijungęs dizeliuks

• Žiūrėti profilį
Ats: Aušinimo skysčio pakaitinimo žvakės
« Atsakymas #165: 2012 Lapkričio 01, 08:35:28 »
visas tris, krenta iki 13,8V, jaučiasi...

Neprisijungęs gabanaluw

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #166: 2012 Lapkričio 01, 21:56:04 »
gal kas ka panasaus turi parduot i ta krpusa kur ausinimo skyscio pasildinimo? i pm jai kas turit

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #167: 2012 Lapkričio 01, 22:12:36 »
gal kas ka panasaus turi parduot i ta krpusa kur ausinimo skyscio pasildinimo? i pm jai kas turit
šrote 10lt, galvoji kasnors eis į paštus siuntinėt dėl tiek?

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #168: 2012 Lapkričio 01, 22:20:42 »
šrote 10lt, galvoji kasnors eis į paštus siuntinėt dėl tiek?
kazkaip neteko matyt,o ir kaina turi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #169: 2012 Lapkričio 01, 23:23:51 »
kazkaip neteko matyt,o ir kaina turi
prieš metus pirkau 10lt, buvo dvi geros žvakės. šiemet pirkau vėl 10lt su 3 gerom žvakėm.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #170: 2012 Lapkričio 02, 09:36:38 »
prieš metus pirkau 10lt, buvo dvi geros žvakės. šiemet pirkau vėl 10lt su 3 gerom žvakėm.

Laimes kudikis.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #171: 2012 Lapkričio 02, 10:11:21 »
Laimes kudikis.
o po kiek jūs perkat? gal kąnors sugalvotumėm.

Neprisijungęs dizeliuks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #172: 2012 Lapkričio 02, 16:39:09 »
o po kiek jūs perkat? gal kąnors sugalvotumėm.
Jau prasisukt bandai  :) siaip jo verta vien zvakes pardei nuo 15-35 lt 8:8

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #173: 2012 Lapkričio 02, 16:58:41 »
jo, žvakes galėsi dėt ant b4 TD arba antro golfo.

Neprisijungęs AudiFun3

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #174: 2012 Lapkričio 09, 15:13:05 »
Sveiki, audi a3 1.9TDI 96m, 66kw, gal zinot kur yra reles ir kurie saugikliai priziuri sias zvakes? Nes pas mane ne velnio jois nesildo....