Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Aušinimo skysčio pakaitinimo žvakės  (Skaityta 49648 kartus)

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
O ka? nori tas reles pakeist? ir galvoji ims sildyti virs 50?

reles speju prie kompo toje dezuteje pas a4 b5

Neprisijungęs danilka654

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
tikrinsiu zvakes, jei itampa neateis iki zvakiu tada reles ziuresiu

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
sorry netaip supratau tavo posta.

Sekmes

Neprisijungęs danilka654

• Žiūrėti profilį
Dėkuj  :)

Neprisijungęs Benas

• Įrašai: 46
    • Žiūrėti profilį
Man taip pat įdomu pasidarė tos žvakės,gal galite kas įmesti foto kur jos stovi,gal kas fotkinot.Mano auto A4 2000m.,1,9 TDI 66kw.Net idomu kur pas mane jų ieškoti.Skaitinėjau,bet taip ir nesupratau kur stovi pas tokį kaip mano motorą.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 16, 20:57:22 sukūrė Benas »

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Jos nestovi visuose tdi.
O bendrai paemus ieskoti ant ausinimo slangu, arba flansuose prie galvutes.

lodorius

• Svečias
Kompas matuoja kiek generatorius apkrautas ir atitinkamai jungia viena, dvi ar visas tris zvakes. Viena rele jungia viena zvake, antra jungia dvi.
Zvakes sildo iki 70 jei RPM daugiau uz 800, generatorius apkrautas maziau nei 60%

Aušinimo skysčiui sušilus iki 70laipsnių pakaitinomo žvakės išsijungia? Dabar užkuriau mašiną ir pamatavau ar ateina srovė, tai testeris nulius rodė, bet pravažiavau 1,5km ir rodyklė pradėjo kilti virš 60 laipsnių, tai kaip supratau pradėjus važiuot generatoriaus apkrova sumažejo ir įjungė pakaitinimo žvakes?

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Tai kad eme kilt, nereiskia kad zvakes isijunge. Issivesk laikinai koki laiduka su lempute nuo zvakiu - zinosi kada jungiasi. Virs 70 nebevaldo ju kompas tesiog. Bent jau ant MSA12. Temp gali siek tiek skirtis.

lodorius

• Svečias
Šiandien vėl bandžiau, per 3km užšylo iki 60 laipsnių. Užkūrus mašina su testeriuu (minusas prie akumo, pliusą prie žvakių galų dėjau) tai nuliai, pavažiavau kai jau pašilo iki 60 irgi nuliai. Saugikliai visi geri. Užveskit ant kelio kur šaknų ieškot, ar tiesiog pačiam jungtuką pasidaryt?

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
reikia paziureti ar kompas mato generatoriaus apkrova. Su diagnostika tai paprasta

lodorius

• Svečias
Galėtum pora žodžiu nupasakot į kokį kanalą eit, ar kaip ten, nes pas mus kaime dažniausiai viską taiso su plaktuku.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
pereik per kanalus, ir ten kazkuriam bus alternator load. galu galiausiai klaida ismeta del DF+ isejimo

Neprisijungęs danilka654

• Žiūrėti profilį
Pas mane irgi kazkokia mistika. Su vcds tikrinau visi davikliai geri. Poto pamaciau koda 0000001 kazkas panasaus, tai reiskia Coolant temp >70C or intake air temp > 5C. Tai as kaip suprantu tai kol temp daviklis (tas kur isiurbimo vamzdy pries pat kolektoriu) rodys virs 5C tol zvakes neisijungs.
Desiu jungikli salone zvakems ijungt nes suda ten tas kompas valdo.

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
1,9 TDi AFN

Neprisijungęs Hugeman

• Įrašai: 304
    • Žiūrėti profilį
Šiandien apžiurėjau sąvają a6 AFN varikliu, nėra pašildymo, tikriausiai prancūzams nemontavo.. Bet standartiškai turi eit pajungti, kad veiktų kaip priklauso?
Gal kas kokį linką radę kaip sumontuoti?
Ar patarimų gali duoti? Nuo kur žvakės jungiamos? Ir kokių papildomų dalių gali prireikti neskaitant pačio šildymo komplekto ir pravodkės?

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
Šiandien apžiurėjau sąvają a6 AFN varikliu, nėra pašildymo...

kokia mašina? a4 ar a6 C5? jei C5 tai jų net neieškok,neina į šitą kėbulą tokios žvakės ;)

Neprisijungęs Hugeman

• Žiūrėti profilį
C5..  Bet kiek skaičiau pats esi susidėjęs. Darei su knopke?
Pas mane atrodo ir elektrinis tenas nešildo. Įtampos svyravimų voltmetras nerodo, na bent kai lauko temp ~0 C.

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
tai va pas mane a4toj yra sitas bajeris idejau zvakes naujas, bet tik po to sugalvojau patikrint ar i jas srove ateina, tai va niekas ten tu zvakiu neijungia  (-)saugikliai sveiki viskas ok.. (aisku dar bajeris buvo kai patikrinau ir pamaciau jog senos zvakes irgi veikiancios) butu idomu ar kam pavyko ispresti sita kaitinimo zvakiu problema?

Neprisijungęs Hugeman

• Žiūrėti profilį
tai va pas mane a4toj yra sitas bajeris idejau zvakes naujas, bet tik po to sugalvojau patikrint ar i jas srove ateina, tai va niekas ten tu zvakiu neijungia  (-)saugikliai sveiki viskas ok.. (aisku dar bajeris buvo kai patikrinau ir pamaciau jog senos zvakes irgi veikiancios) butu idomu ar kam pavyko ispresti sita kaitinimo zvakiu problema?

Tikrinai atsižvelgęs į visas sąlygas? Kompas matė lauko temp mažesnę nei 5 C? Tikrinai visas 3 pypkes? Bandei su pakeltom apsukom?

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
taip bandziau su pakeltom apsukom, temp davikliai buvo atjungti taigi jie kiek suprantu kompui rode dideli temperaturos minusa.

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
C5..  Bet kiek skaičiau pats esi susidėjęs. Darei su knopke?
Pas mane atrodo ir elektrinis tenas nešildo. Įtampos svyravimų voltmetras nerodo, na bent kai lauko temp ~0 C.

jo,su knopke,bet pas mane jos sudėtos į a6c4,o pas tave c5 tai jau jų nebūna ant skysčio o turi būti įleisti tenai į pečiaus dėžę kur mano fotkė antram puslapyje šios temos įdėta ir kažkurioj temoj įmečiau Liudzmariui kaip pas C5 relės ir saugikliai viso šito valdymo atrodo.

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
pas a4 ten tokiu neradau as reliu, arba blogai ieskojau :) bet sake kad prie pacio kompo reles stovi pas b5.

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
Čia Hugeman labiau skirta,pas jį C5 tai kaip ir turėtų būti dėžėj elektrinis tėno blokas,o po panele giliai tos relės su saugikliais užkištos,beje tik pas dyzelius,pas benzus jo nebūna ir pas C5,jie ir taip gerai šyla.

Neprisijungęs danilka654

• Žiūrėti profilį
Re: Aušinimo skysčio pakaitinimo žvakės
« Atsakymas #98: 2011 Lapkričio 06, 18:23:52 »
pas a4 ten tokiu neradau as reliu, arba blogai ieskojau :) bet sake kad prie pacio kompo reles stovi pas b5.
Taip, prie kompo yra dvi reles ir saugiklis

Neprisijungęs Hugeman

• Žiūrėti profilį
Re: Aušinimo skysčio pakaitinimo žvakės
« Atsakymas #99: 2011 Lapkričio 14, 11:43:41 »
Gal turi kas nors info, kokiomis sąlygomis elektrinis tenas C5 suveikia?
Ir gal kas turit foto ar instrukcija kur konkrečiai yra saugikliai ir relės šio teno?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 14, 11:46:49 sukūrė Hugeman »