Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Aušinimo skysčio pakaitinimo žvakės  (Skaityta 49664 kartus)

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
Re: Aušinimo skysčio pakaitinimo žvakės
« Atsakymas #50: 2010 Gruodžio 18, 21:27:48 »
as asau i AHF pasijungiau kad paciam ijungt,tikrai padeda,aisku nera ten is ju stebuklu, bet tarkim kai salcio yra kamstije stovint temperatura krenta o su zvakem ne. na ir aisku greiciau sila. galima jas isidet i betkuria masina,jau nevienam montavau.
šiandien įsigijau šrote šitą flanšą. nuėmė nuo a4 tdi. rytoj planuoju pas save įsimontuot. su pasirinkimu 0, 1 arba 3 žvakės šildomos užkūrus.

Neprisijungęs donis7772

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2010 Gruodžio 19, 10:51:45 »
brukstelk kiek mokejai. kad neapsigaut srote.

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2010 Gruodžio 19, 11:10:01 »
brukstelk kiek mokejai. kad neapsigaut srote.
tėtis paderino tai dikutę mokėjom. dvi žvakės buvo geros, viena bloga.
parduotuvėj (panevėžy) yra naujų flanšų 17lt. dar trys žvakės iš 1,6TD po 15lt, jau pats pasiskaičiuok kad neapsigautum šrote..
gali mokėt ir 30, ir 40, ir net 50, jeigu visos žvakės tvarkingos.

Neprisijungęs andzeika

• Įrašai: 483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2010 Gruodžio 26, 18:41:49 »
daugiau 30lt nemokekit.30 su gerom zvakem.

Neprisijungęs edas66

• Įrašai: 75
    • Žiūrėti profilį
isistaciau pas save i c4 2.5tdi.Vertas dalykas,salonas uzsyla greiciau nei benzo. tik va beda, kur jas pajungt,kad nereiktu su knopkem junginet...

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
neplėšysiu maikės,bet būtent jei kas gyvai parodytų tai būtau nepaprastai nustebintas tokio devaiso egzistavimu,ir mano turimos el.schemos jo nerodo,pas 1,9 ar 2,5 V6 yra,tik ne pas in line 5 cil. ir dar niekas iš turėjusių nesidžiaugė,kad susšyla variklis taip pat greitai kaip 1,9,turintis tas žvakes.Kas turi tokio variklio el.schemą su tom žvakėm įmeskit jei nesunku,įdomu būtų panagrinėt.

Tos žvakės reikalingos tam, kad jas atsijungtum ir neapkrautum papildomai generatoriaus. Tą ir pasidariau, sušyla gal 2 minutėmis lėčiau... bet užtai necypia dirželiai žiemą, kol tos žvakės kaitina...

Neprisijungęs raimis4

• Įrašai: 162
    • Žiūrėti profilį
pas mane audi c5 1.9 tdi stovi peciukije  pasildymo elementas gal kas  paaiskintu kaip jis veikia ,kaip susildo ta antifryza niekada neteko susidurti  :V
ir nepasakyciau kad taip jau ir greitai pasyla motoras kartais ir apie 7km reikia nuvaziuoti kad pasiltu ?!?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Orą jis šildo, ne antifrizą

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Dedant sita pasildyma bukit atsargus ir darykit viska tvarkingai.Pajungimo kontaktai turi buti svarus, neoksidavesi. Draugui A3 uzkurus pajaute degesio kvapa, gerai, kad atidare kapota, tu pakaitinimo tenu kontaktai jau dege atvira liepsna, nors masina pas ji tikrai tvarkinga ir priziureta. Dabar pries kokia savaite turguje ziurejau A3 1,9 tdi, uzkurem, ne minute nepraejo pradejo dumai eiti is tu kontaktu. Daiktas jis geras, bet atsakingai montuokite.

Neprisijungęs edas66

• Žiūrėti profilį
jau ir as isitikinau,laidai turi ateit iki reliu, ne plonesni nei prikurke po kapotu. Staciau po rele kiekvienai,bet ju valdymas didele problema,nes pastebejau kad generatorius po uzkurim kokia puse min vis gauna suzadynimo impulsus,vadinas negali jungt,nes energija imi is akumo ir krentant voltazui generatorius nesusizadina. Todel galima ji ijungt tik suzadinus generatoriu... pagal esama a6 shema tai butu geriausia,tik vel bedos reikia ieskot ar yra programa ecu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                   O kas liecia el peciuko prie radiatoriaus,tai man jo neteko pamatyt per pusmeti darbo srote

Neprisijungęs edas66

• Žiūrėti profilį
ir dar negalima ju perilgai kaitint nesant antirizui

Neprisijungęs edas66

• Žiūrėti profilį
tik as dar galvoju del tos problemiskos silumos gal reiktu pamegint prasiplaut variklio antirizo takus juk ji jie irgi gali but apsinese kaip ir issipletimo bakeliai,juk tada silumos perdavimas nuo variklio yra stabdomas???

Neprisijungęs edas66

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2011 Gegužės 17, 19:44:27 »
na isistaciau as tas zvakes i ausinimo skyscio zarna, man patiko nes prie minus 12 variklis pasieke per 4km kelio (jungiklis istatytas)benzas pasiekia po 6-7km, tad dabar kisiu a6 103kw variklio kompa,ten reikia viena rele ir kelis laidus permest,generatoriu 150A su df isvadu ir turesiu kaip orginale. ir dar variklis pasidare ekonomiskesnis, nejuokingai nekeiciant vaziavimo stiliaus nukrito 0,7-0,9ltr kai pasakysi kad ziema vazinejau tilpdamas i 6ltr isjuoks

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63: 2011 Gegužės 17, 19:53:08 »
na isistaciau as tas zvakes i ausinimo skyscio zarna, man patiko nes prie minus 12 variklis pasieke per 4km kelio (jungiklis istatytas)benzas pasiekia po 6-7km, tad dabar kisiu a6 103kw variklio kompa,ten reikia viena rele ir kelis laidus permest,generatoriu 150A su df isvadu ir turesiu kaip orginale. ir dar variklis pasidare ekonomiskesnis, nejuokingai nekeiciant vaziavimo stiliaus nukrito 0,7-0,9ltr kai pasakysi kad ziema vazinejau tilpdamas i 6ltr isjuoks

idomus visas valdymo padarymas, butu neblogai praktikoj patikrinta instrukcija automatinio veikimo jei padarytum ir imestum i foruma;) nes ties 2,5tdi tikrai nesylantys ... kas man padeda isildyt per 3-4km, tai webasto veikianti kartu su varikliu, neatsidziaugiu pasistates.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 17, 19:58:36 sukūrė Veil »

Neprisijungęs edas66

• Žiūrėti profilį
minti turiu,tik ispildymo reikia. naudosiu antra toki pati temperaturos davikli kaip kondiskes,kuri statysiu uz peciuko,kazkur forumose maciau shemute vieno tranzistoriaus kuri valdys rele

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
Ziuriu ir paciam idomu daros visi nesyla nesyla, pas mane 1.9TDi 1Z originaliai stovi tos zvakes, bet kaip esu pastebejes pas mane yra nudeges saugiklis (plokstele) ir tikrai ju nieks nekaitina, bet po pirmu 5km jau variklis turi temperatura 90C ir nei daugiau nei maziau, kaip bevaziuok koks oras bebutu, neisivaizduoju ne pats kaip taip yra ir ventiliatoriaus nesu girdejes dirbant, be to (kiek pastebejau) kai stovi tos zvakes generatorius originaliai yra 120A, galima sakyt isidejus tas zvakes verta pamastyt ir apie galingesni generatoriu ypac jei vazinejat trumpas distancijas.

Neprisijungęs edas66

• Žiūrėti profilį
del generatoriaus,pas mane jis 100A ir tas pakaitinimo pats isistaciau 4,kol dar ir salto variklio 5zvakes dirba,tai nekrauna akumo,bet issijungus variklio viskas susinormalizuoja

Neprisijungęs viršininkas1488

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
vaikinai, kam vargt su brangiais kompiuteriais iš 103kw, galima valdymą pasidaryt su vienu raudonu termojungikliu (iš b3 pasato, golfo antro) ir rėle 70A. varikliui sukantis šildo antifrizą iki 60 laipsnių (kartais mažiau, kartais daugiau, priklauso nuo daviklio susidėvėjimo). žinoma galima patobulint kad užkūrus tik po 10 sekundžių pradėtų veikt.
tik nežinau ar visuose galvos flanšų variantuose yra laisva vieta dar vienam temperatūros davikliui 20mm.

Neprisijungęs danilka654

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
Apžiūrėjau savojoj Audi a4 1,9tdi 81kw tą antifrizo pašildymą, manau reikia patikrint žvakes,nes iki 50C greit išyla, o vėliau lėtai, tačiau iškilo klausimas ar nepradės tekėti antifrizas jas išsukus? Gal kas esat išsukinėję?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
aisku tekes, kas per klausimas... tai juk ji ir kaitina tos zvakes

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
Apžiūrėjau savojoj Audi a4 1,9tdi 81kw tą antifrizo pašildymą, manau reikia patikrint žvakes,nes iki 50C greit išyla, o vėliau lėtai, tačiau iškilo klausimas ar nepradės tekėti antifrizas jas išsukus? Gal kas esat išsukinėję?

Nebutina jas issukineti, kad patikrinti. Pradziai pasitikrink ar jos is vis gauna maitinima.

Neprisijungęs danilka654

• Žiūrėti profilį
Aišku, o gal kas galit paaiškint kaip jos ten šildo, nes yra dvi relės viena High output coolan preheat relay ir low output coolant preheat relay.
Aš kaip suprantu tai dviem režimais jos šildo? Išvis iki kokios variklio temperatūros jos turi veikt? Nes pas mane nuo tarkim 5C iki 50C per 5min išyla, vėliau labai letai, net 15km važiavimo neužtenka, kad pakiltų iki 90C (termostatas tvarkingas) Ar jos tik šildo iki 50C vėliau išsijungia?
A4 B5 AFN
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 14, 13:05:16 sukūrė danilka654 »

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
Kompas matuoja kiek generatorius apkrautas ir atitinkamai jungia viena, dvi ar visas tris zvakes. Viena rele jungia viena zvake, antra jungia dvi.
Zvakes sildo iki 70 jei RPM daugiau uz 800, generatorius apkrautas maziau nei 60%

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pas ka tu skyscio pakaitinimo zvakiu nera ir nori isideti, pas xsara picasso dyzeline eina jos tiesiai ant slangos, lengviausias budas butu perdeti i audi.

Neprisijungęs danilka654

• Žiūrėti profilį
Kompas matuoja kiek generatorius apkrautas ir atitinkamai jungia viena, dvi ar visas tris zvakes. Viena rele jungia viena zvake, antra jungia dvi.
Zvakes sildo iki 70 jei RPM daugiau uz 800, generatorius apkrautas maziau nei 60%
Dėkuj už atsakymą. Pas mane tai šildo iki 50C vėliau sustoja, gal žinot kokios ten relės yra taprasme koks numeris ar kažkas tokio ir kur jos randasi?