Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Aušinimo skysčio pakaitinimo žvakės  (Skaityta 49382 kartus)

Neprisijungęs asas0313

• Įrašai: 840
    • Žiūrėti profilį
Bent jau pas mane salta varikli uzkurus ir uzdejus ranka ant tos ausinimo slangos kur is galvos i peciuka eina, jau po keliu sec jauciasi kaip syla ausinimo skystis.

Neprisijungęs Arttas

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
Pas mane tai tik per 10km koki ;ss

na termostatas pakeistas, pakeitus ji ir nepagerejus silimui nuvariau sakiau bloga idejot tikrino ten ji viska sake tikrai geras, seip darbar masina ikaista priklausomai nuo vaziavimo budo jei ryte kamsciuose vaziuoju tai 30 min - 45 min atstumas 10 km - 15 km kad isiltu iki 90 laispniu isilus ir sustojus pradeda kristi, silumos nelaikau atsukes ant HI. tai kitas variantas mova?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 19, 15:52:07 sukūrė Arttas »

Neprisijungęs Arttas

• Žiūrėti profilį
o del termo movos  ausinimo, tai salta uzkurus masina, ta ventiliatoriu pagal ideja galetum sustabdyti su vienu pirstu kiek suprantu? o pas mane baisu ir ranka kist, meistrai stabde uzsideje stora pirstine :D sake geriau pats nebandyk sustabdyti siek tiek per greit sukasi...

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 971
    • Žiūrėti profilį
Tie ventiliatoriai kol termostatas uzdarytas nieko neausina, nes nera cirkuliacijos per radiatoriu. Tai ko tu is tos movos dar nori?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Aušina visą variklio skyrių, tuo pačiu ir aušinimo skystį

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Bet minimaliai jis ten ka atvesina variklio skyriuje.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį

Pakankamai ausina, ypac stovint kamstyje, jei termomova visiskai pastrigusi ;)

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Jei visiskai pastrigus tai sutinku. Bet tokiu atveju reikia ja keist! :D

Neprisijungęs Arttas

• Žiūrėti profilį
tai va tas ir yra kad ji sukasi neminimaliai, kaip turetu  :)

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
Kaip ta sparnuote turi suktis? :think:
Pas mane tiek salta sukasi tiek silta vienodai ir temperatura normoj.

Neprisijungęs Arttas

• Žiūrėti profilį
kaip man aiskino ir forume buvau rades, seip salta ji negreit turi suktis ir gali buti lengvai sustabdoma  :think:

Neprisijungęs dizeliuks

• Įrašai: 236
    • Žiūrėti profilį
Kaip ta sparnuote turi suktis? :think:
Pas mane tiek salta sukasi tiek silta vienodai ir temperatura normoj.
kaip kaip kol salta tai minimaliai lengvais sukiais, plikais pirstais sustabdoma. Sustabdzius ir atleidus palengva vel isibegeja tikrai mazesniais nei varyklio sukiai. Isilus nebent su pagaliu sustabdysi ir jaucias kaip ora pro radijatorius traukia. O jei tau sukas vienodai tai zinok gali but ir geriau  :)

Neprisijungęs markas2000

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
laba.klausykit kaip man ijungti Auxiliary heating audi a6 2007 2.8motoras:)nieka nesuprantu

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
laba.klausykit kaip man ijungti Auxiliary heating audi a6 2007 2.8motoras:)nieka nesuprantu

Jis automatiškai įsijungs, kai jam bus aplinkos sąlygos išpildytos

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Nes negali, kai termostatas uzdarytas i ausinimas vyksta mazuoju ratu, t.y salono peciukas ir variklis. Todel, kad i radiatoriu skystis nevarinejamas kol variklio vidus nepasiekia 90C. Mano 1nas uzkaisdavo per 5km, kitas 6-7km. 90C

Tavo 2.5TDI prie ~ -15 uzkaista , per  7 kilometrus uzkaista iki 90 laipsniu ? Teisingai supratau ? Uzmusk nepatikesiu  ff Nebent apie 1.9 cia snekejai, tada gali but  (H-)   , nu arba dar vietoj palini ant gazo uzsilipes, tada irgi gali but  (+) Arba tavo tas 2.5 vienintelis ir nepakartojamas visam pasaulyje  :V 

Neprisijungęs markas2000

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
o kokios tos aplinkos saligos yra,ar pavizdziui negalima jo uzstatyti kad jis automatiskai isijunktu rytais

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
Tavo 2.5TDI prie ~ -15 uzkaista , per  7 kilometrus uzkaista iki 90 laipsniu ? Teisingai supratau ? Uzmusk nepatikesiu  ff Nebent apie 1.9 cia snekejai, tada gali but  (H-)
Apie 1.9,  o 2.5 leciau syla. Nesu net atkreipes demesio per kiek nes dazniausiai distancija buna 50-70km  i viena puse, ir tikrai buna viskas silta bet rodykle taip greit nepasoka.

Neprisijungęs edas66

• Įrašai: 75
    • Žiūrėti profilį
jus visi snekat tiesa 2,5tdi c4 (100) neturi nei ausinimo skyscio pakaitinimo zvzkiu, nei elektrinio teno prie radiatoriaus. c4 a6 kai kurie modeliai turi pasildymo tenus prie peciuko, jos pucia drungna ora, nors variklis neuzšyla... isistaciau 3 ausinimo skyscio  pakaitinimo zvakes i c4 ir tikrai esu patenkintas kurios pajungtos ir visa laika veikia ijungus varikli dabartinem temperaturom, gaunasi ir ekonomija, ir pakankamai malonus vaziavimas

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
greitai galvoju įdėt flanšą su 3 žvakėm į aukcioną. ar yra jų paklausa?

Neprisijungęs wtf

• Įrašai: 142
    • Žiūrėti profilį
O gal kas žinot kur tas temp dačikas randas, norėtusi jį apgaut, kad netik šalčiam paspaudus šildytų tos žvakės.

• Žiūrėti profilį
O gal kas žinot kur tas temp dačikas randas, norėtusi jį apgaut, kad netik šalčiam paspaudus šildytų tos žvakės.
daviklis tas pats kaip ir variklio valdymo.

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
Sveiki , reiketu numeriu tu 2 reliu kurios stovi papildomom zvakem . gal kas zino ? nes nera pas mane ju o norisi padaryt ,kad veiktu tvarkingai . Aciu

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Re: Aušinimo skysčio pakaitinimo žvakės
« Atsakymas #247: 2013 Lapkričio 03, 11:24:18 »
kuris saugiklis bei rėlės pas B4 valdo 3 žvakes?
Prisegu pdf'ą su b4 saugiklių/rėlių schemą.

Pas mane panašu jog originaliai įdėta. Pasikeičiau žvakes, noriu išsiaiškinti kur yra pagrindiniai šios grandinės elementai

Galvoju 3 LED'us lygiagrečiai kiekvienos žvakės pajungti ir bandyti stebėti, kada suveiks...
LED kalkuliatorius sako, jog vienam LED'ui reikia 150omų 2w rezistoriaus (http://led.linear1.org/1led.wiz). Omeny turiu jog maitinimas 12V, ledukas apie 2v ir (turbūt) ~70mA.
Teisingai?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #248: 2013 Lapkričio 03, 11:58:05 »

Pas mane panašu jog originaliai įdėta. Pasikeičiau žvakes, noriu išsiaiškinti kur yra pagrindiniai šios grandinės elementai

Galvoju 3 LED'us lygiagrečiai kiekvienos žvakės pajungti ir bandyti stebėti, kada suveiks...
LED kalkuliatorius sako, jog vienam LED'ui reikia 150omų 2w rezistoriaus (http://led.linear1.org/1led.wiz). Omeny turiu jog maitinimas 12V, ledukas apie 2v ir (turbūt) ~70mA.
Teisingai?

varžos 680-1000omų dedasi, galingumas dzin, mažiausias gali dėt. srovė paprastai būna 20mA.

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #249: 2013 Lapkričio 03, 12:09:05 »

Teisingai?

toje schemoje nelabai randu kas butu susije butent su skyscio pasildymo zvakemis. raso tik aplamai apie pakaitinima. kas susije, tai J rele, saugiklis nr. 22 80A, papildomame reliu bloke turetu buti dviguba rele vietoj 11 ir 12 kuri reguliuoja kaitinimo laika.