Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi rns-e  (Skaityta 8631 kartus)

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi rns-e
« Atsakymas #25: 2017 Liepos 01, 16:10:33 »
Įrašiau i diską, įdėjus i rns e rodo kad SW update, bet kažko neupdatina pats, ar reikia kažką spaust?

na mano atveju nereikejo nieko spausti, jis pats viska automatiskai uzsikrove ir update'inosi

Neprisijungęs 5eagat3

• Įrašai: 1545
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2017 Liepos 01, 17:56:17 »
Galbūt kažkas iš jūsu, guru meistrų, žino koks signalas can linijoj siunčiama į rnse? Turiu can interface, galvoju pačiam susiprogramuot jį, kad veiktu ant s8prefl

Neprisijungęs fakitol

• Įrašai: 698
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2019 Balandžio 04, 09:59:00 »
Blemba po skydelio keitimo rns-e prašė pin, bet kažkokiu stebuklingu būdu atsigavo ir nebereikėjo vesti. Vakar reikėjo išimti magą ir pyst pajungiu - prašo pin  :-]

Apačioj rodo tą serial number, bet paskutiniai 4i skaičiai netinka...

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2019 Balandžio 04, 16:24:03 »
Blemba po skydelio keitimo rns-e prašė pin, bet kažkokiu stebuklingu būdu atsigavo ir nebereikėjo vesti. Vakar reikėjo išimti magą ir pyst pajungiu - prašo pin  :-]

Apačioj rodo tą serial number, bet paskutiniai 4i skaičiai netinka...
Tai ir neturi tikt tie 4 skaiciai, nebent jau magas buvo lauztas.
Su serijos nr lendi i ebay, sumoki 5 svarus ir po pusvalandzio turi pin koda. Pigiau tikrai niekur nerasi, kad kas atristu :-]

Neprisijungęs fakitol

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2019 Balandžio 04, 18:43:48 »
Tai ir neturi tikt tie 4 skaiciai, nebent jau magas buvo lauztas.
Su serijos nr lendi i ebay, sumoki 5 svarus ir po pusvalandzio turi pin koda. Pigiau tikrai niekur nerasi, kad kas atristu :-]

Atrišo už 15eur... Esmė, magėj paskutiniai skaičiai yra serial numberį (laužtas nebuvo), navigacijos manuale lapukas iškirptas, nes ji keista buvo. Magė už mašiną naujesnė :G... Su kompaktu pakeičia paskutinius skaičius į PIN.  Ebay matyt turi generatorių kokį nors :-D
« Paskutinį kartą keitė: 2019 Balandžio 04, 18:45:19 sukūrė fakitol »

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2019 Balandžio 04, 22:49:12 »
Kazka buvau skaites apie tuos unlock cd, bet taip ir neteko pabandyt.
Visad per ebay perku koda. Jau koki 10 tu rns e taip atsikodaves esu ir niekada nebuvo bedu ff
5 svarai ir ramu :-] tik vw rns 510 kazkiek brangiau gavosi.

Neprisijungęs fakitol

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2019 Balandžio 05, 14:40:17 »
Kazka buvau skaites apie tuos unlock cd, bet taip ir neteko pabandyt.
Visad per ebay perku koda. Jau koki 10 tu rns e taip atsikodaves esu ir niekada nebuvo bedu ff
5 svarai ir ramu :-] tik vw rns 510 kazkiek brangiau gavosi.

Nu permokėjau, ką darysi. Tik bajeris, kad du kart blogai suvedžiau ir paskui 60min laukti reikia  :-]. Užgesini mašiną užrakini ir vėl iš naujo skaičiuojasi :D

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2019 Balandžio 08, 07:25:47 »
taip jau yra. turi islaukt ta 60min. kazkada teko laukt taip, tai kelis kart nesupratau ko jis pats issijungia nepraejus tam 60min :think: po to tik dasuto, kad ant kambary ant stalo nera can signalo, tai po 30min issijungia jei nieko nepaspaudai :-]

Neprisijungęs fakitol

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2019 Balandžio 09, 08:05:32 »
taip jau yra. turi islaukt ta 60min. kazkada teko laukt taip, tai kelis kart nesupratau ko jis pats issijungia nepraejus tam 60min :think: po to tik dasuto, kad ant kambary ant stalo nera can signalo, tai po 30min issijungia jei nieko nepaspaudai :-]

Logiška viskas  :-]

Tik po to PIN hack'o, man SW versiją rodo: SW X---   :-{