Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi coupe euro fyškė (tema išskirta)  (Skaityta 3362 kartus)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
Audi coupe euro fyškė (tema išskirta)
« Topic Start: 2007 Gegužės 08, 13:41:56 »
o pas kupe tas stipriakas kurioj wietoj yra? (!?)

neradau aš jokio stipriako pas kupą ....  pas sedaną stojekj dešnėj stovi- buna tieisiog laidas atsisuka iš stiprintuvėlio :D
pas kupa pacioj antenoj yra stiprintuvas ;) ir dar,o jus nelietet originaliu euro fiskiu kur i maga kisas?ta prasme ar jokiu orginaliu laidu nenukirpot ir pan.,nes vienas is ju gauna srove i ta stiprintuva antenos,neswarbu ar kupas ar bulka.man kai pirkau masina blogai gaude labai.po to pamaciau pas drauga neardyta fiske masinoj tai pagal ja sujungiau aplamai visus originalius senus laidus atgal ir pradejo gaudyt ok taip pat pradejo pypset rele jei palieki maga ijungta ir duris wairuot atidarai.tai tiek ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gegužės 09, 08:43:46 sukūrė bajoras »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Radio bangu signalo pagerinimas
« Atsakymas #1: 2007 Gegužės 08, 16:28:06 »
vaziuosim pas tave jungtis fyskiu tada :D Realiai per tiek pasvininku kai auto praejus- orginalumo fyske jau senai nebeturi. Man niekas nei pypia, nei cypia kad ir ka palikciau ijungta

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2007 Gegužės 08, 17:05:42 »
o tai ka bajoras tau reikia kad cyptu duris atidarius? pas mane taip yra. atsibodo, tai atjungiau, bet gal ir geras dalykas. jei ka galiu pasakuti kaip tai pajundti. labai paprasta.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2007 Gegužės 08, 17:35:56 »
realiai tai cype, paskui tik kartais cype, dabar nebecypia :D seip veikdavo ir nuo mago, ir apsvietimas reaguodavo i ijungtas liustras, taciau as to nesueiksminu ir vazineju toliau :D

Gali papasakot, tikrai bus kam padesi su info ;)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2007 Gegužės 08, 17:36:16 »
vaziuosim pas tave jungtis fyskiu tada :D Realiai per tiek pasvininku kai auto praejus- orginalumo fyske jau senai nebeturi. Man niekas nei pypia, nei cypia kad ir ka palikciau ijungta
tas cypimas tai tarp kitko :) kalba buwo kad laidai jei nupjauti tai ir antena blogai gaudys.o cypimas tai kaip kam,man tai labai geras dalykas.kaip sakoma jei orginaliai padaryta tai ner ko pjaustyt :D siaip galiu pabandyt paziuret dar karta pas drauga kaip ten kas jungias.nufotkinsiu.sawo nenoriu draskyt nes kaip sau pasidariau :D

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2007 Gegužės 08, 17:39:43 »
stai foto.atsirinksit.yra dar kokybiskesnes foto bet neleidzia cia idet.teko mazint.i geltona laida nekreipkit demesio,nenorejau originalaus pjaut tai prie jo pridejau.
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gegužės 08, 18:42:52 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2007 Gegužės 08, 18:43:29 »
stai dar viena
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gegužės 08, 19:03:56 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2007 Gegužės 09, 16:53:53 »
Se del to cipimo kad veiktu! is mago iseina melinas laidelis kuris buna prijundtas prie antenos stiprintuvo ar garso stiprintuvo, kai ijungi radija ar CD grotuva per ta laideli yra paduodamas 12 v. tai reikia atsivesti laida nuo sviesu cipimo reles ir pajungti prie jos. tai gausis taspats kaip ir palikus sviesas, tik nezinau ar reikia koki dijoda det ar ne, nes mat pasmane kai i ta laideli paduodi srove tai praruola tas visas 12 v. tada isjungi maga ir ijungi ir vel atsiranda. tai taip dali atsitikt kad ir jei del sviesu prades pyyypt tai is  mago prapuls tas 12 v. istikruju nezinau kaip su kitais magais bet pasmane taip, nezinau kaip pasmane yra pajungta nes jau viskas buvo kaip ir gamykliskai atrodo. ateina toks baltas plonas laidelis tai prie jo pajungus turi cyyypt. jei nerandat to laidelio atsiveskite patys,

Neprisijungęs exbebras

• Įrašai: 169
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2007 Gegužės 09, 18:38:32 »
vieni daro kad cyptu as tai kaip tik nukirpau ta laida nes atidarytom durim negali klausyt muziko  nes cype

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2007 Gegužės 09, 23:08:12 »
vieni daro kad cyptu as tai kaip tik nukirpau ta laida nes atidarytom durim negali klausyt muziko  nes cype
o tu rakteli pasuk bet nepilnai iki degimo ir ok :)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2007 Gegužės 10, 09:22:37 »
as ir ji nukirpau nors ir pype pasmane. bet atsibodo butinai jau rakteli palikt spineleje.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2007 Gegužės 10, 11:49:10 »
as ir ji nukirpau nors ir pype pasmane. bet atsibodo butinai jau rakteli palikt spineleje.
kas kam :)

Neprisijungęs redlabel

• Įrašai: 126
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2007 Birželio 05, 16:48:58 »
Se del to cipimo kad veiktu! is mago iseina melinas laidelis kuris buna prijundtas prie antenos stiprintuvo ar garso stiprintuvo, kai ijungi radija ar CD grotuva per ta laideli yra paduodamas 12 v. tai reikia atsivesti laida nuo sviesu cipimo reles ir pajungti prie jos. tai gausis taspats kaip ir palikus sviesas, tik nezinau ar reikia koki dijoda det ar ne, nes mat pasmane kai i ta laideli paduodi srove tai praruola tas visas 12 v. tada isjungi maga ir ijungi ir vel atsiranda. tai taip dali atsitikt kad ir jei del sviesu prades pyyypt tai is  mago prapuls tas 12 v. istikruju nezinau kaip su kitais magais bet pasmane taip, nezinau kaip pasmane yra pajungta nes jau viskas buvo kaip ir gamykliskai atrodo. ateina toks baltas plonas laidelis tai prie jo pajungus turi cyyypt. jei nerandat to laidelio atsiveskite patys,

o gal galetum pasakyti kokios spalvos buna tas antenos stiprintuvo laidelis is masinos puses? Nes pas mane irgi labai prastai gaudo stotis, mieste net kartais stringa, uzmiestyj visai nieko beveik neranda... Visi laidai pas mane buvo nupjauti masinos ir kisojo, jokiu originaliu fiskiu...maga susijungiau, ir liko tas melynas is mago, bet nezinau prie kurio jungti...

Neprisijungęs Artik

• Įrašai: 799
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2007 Birželio 05, 20:13:16 »
Tokia situacija pas mane orginalus magas imestas , ir pabandziau pajungt draugo maga kur tokia pati fishke bet jis negrojo ir net neisijunge  :O kodel?

Neprisijungęs Sarikas

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2007 Birželio 05, 22:59:41 »
pas mane tokia pati situacija buvo tik atvirksciai, kad sony grojo o originalus ir blaupunktas acapulco cd51 ne, tai geltonas laidas ne ten atvestas buvo. Perdejo ji kur reikia ir groja.

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2007 Birželio 06, 00:22:51 »
kas turit kupa gal susiduret su antenos problema ant stogo? Situacija tokia, nuluzo man senoji geroji antena (visas kelmas isluzo) tai nusipirkau antena su stiprintuvu, taciau be jokiu fiskiu(angaliai kurie i maga kisasi) nupjoviau tuos antgalius ir is senosios bandziau graziai issimt nepazeides nieko fyske ta kur su sriegiu, bet neisejo graziai sutrupejo... ir pajungiau nelabai kokybiskai ir radija dbr su trukdziais nesvariai groja, pavyko tik stiprintuvo fyske ta kvadratine perdet. Tai va gal kas zino ar uzmatet is kur gauti antenos fyske su sriegiu, apklausinejau pora parduotuviu elektros neturejo..?

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2007 Birželio 07, 00:18:11 »
kas turit kupa gal susiduret su antenos problema ant stogo? Situacija tokia, nuluzo man senoji geroji antena (visas kelmas isluzo) tai nusipirkau antena su stiprintuvu, taciau be jokiu fiskiu(angaliai kurie i maga kisasi) nupjoviau tuos antgalius ir is senosios bandziau graziai issimt nepazeides nieko fyske ta kur su sriegiu, bet neisejo graziai sutrupejo... ir pajungiau nelabai kokybiskai ir radija dbr su trukdziais nesvariai groja, pavyko tik stiprintuvo fyske ta kvadratine perdet. Tai va gal kas zino ar uzmatet is kur gauti antenos fyske su sriegiu, apklausinejau pora parduotuviu elektros neturejo..?

Pas mane buvo tokia pat problema  :D Is pradziu galvojau imt nauja kelma, bet pamacius, kad nei vieno naujo netiks fiskes paemiau naudota geros bukles. Paieskosiu savo seno kelmo, bet gal jau bus ismestas  :V
Beja antena tinka nuo C4 avanto (neprisimenu ar B4 avantas tokia turejo  :V), as pvz. paemiau nuo S4 avanto(C4 kebulu).

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2007 Birželio 07, 14:15:06 »

Pas mane buvo tokia pat problema  :D Is pradziu galvojau imt nauja kelma, bet pamacius, kad nei vieno naujo netiks fiskes paemiau naudota geros bukles. Paieskosiu savo seno kelmo, bet gal jau bus ismestas  :V
Beja antena tinka nuo C4 avanto (neprisimenu ar B4 avantas tokia turejo  :V), as pvz. paemiau nuo S4 avanto(C4 kebulu).

man butent avantui ir reikia :) o kur cia vln galima naudota geros bukles pasiimt? Tai tikrai nera tos fiskes naujos pirkti? :(

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2007 Birželio 07, 19:14:04 »

man butent avantui ir reikia :) o kur cia vln galima naudota geros bukles pasiimt? Tai tikrai nera tos fiskes naujos pirkti? :(
čia Vilniuj
http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=1427.0

Neprisijungęs av998

• Įrašai: 539
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2007 Birželio 08, 11:00:09 »
o galit man apsakyt kam reikalingas toks mazas laidelis baltas su melyna juostele? iklijuoju foto, vakar pajungiau ji pagal cia duotas foto, bet skirtumo jokio nepajutau..

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2007 Birželio 11, 16:09:19 »
baltas/mėlynas - spidometro laidas.........

Neprisijungęs av998

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2007 Birželio 12, 12:24:49 »
dekui  ;) kaip supratau cia jeigu magas palaiko greicio rodymo funkcija, tai jis reikalingas tik? pasiziurejauū mago kontakto, tai ten yra kontaktas tam laidziukui, bet tolko jokio kol kas  Oo) (!?)

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2007 Birželio 13, 00:18:48 »
dekui  ;) kaip supratau cia jeigu magas palaiko greicio rodymo funkcija, tai jis reikalingas tik? pasiziurejauū mago kontakto, tai ten yra kontaktas tam laidziukui, bet tolko jokio kol kas  Oo) (!?)

O man atrodo cia kai didejant automobilio greiciui automatiskai pagarsinamas muzonas  :D

Neprisijungęs av998

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2007 Birželio 13, 11:18:01 »
na..kamsty stovejau 0 km\h, vakare vaziavau 130 km\h.. lyg ir nepajutau skirtumo  :D :)

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2007 Birželio 13, 12:03:43 »
na..kamsty stovejau 0 km\h, vakare vaziavau 130 km\h.. lyg ir nepajutau skirtumo  :D :)

Na cia mano prielaida  :D Ir siaip manau tas navarotas turetu daugiau jaustis kokioj autostradoj, pvz. 200 km/h vs 100 km/h  :D