Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi coupe euro fyškė (tema išskirta)  (Skaityta 3353 kartus)

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
Audi coupe euro fyškė (tema išskirta)
« Topic Start: 2007 Birželio 07, 19:14:04 »
kas turit kupa gal susiduret su antenos problema ant stogo? Situacija tokia, nuluzo man senoji geroji antena (visas kelmas isluzo) tai nusipirkau antena su stiprintuvu, taciau be jokiu fiskiu(angaliai kurie i maga kisasi) nupjoviau tuos antgalius ir is senosios bandziau graziai issimt nepazeides nieko fyske ta kur su sriegiu, bet neisejo graziai sutrupejo... ir pajungiau nelabai kokybiskai ir radija dbr su trukdziais nesvariai groja, pavyko tik stiprintuvo fyske ta kvadratine perdet. Tai va gal kas zino ar uzmatet is kur gauti antenos fyske su sriegiu, apklausinejau pora parduotuviu elektros neturejo..?

Pas mane buvo tokia pat problema  :D Is pradziu galvojau imt nauja kelma, bet pamacius, kad nei vieno naujo netiks fiskes paemiau naudota geros bukles. Paieskosiu savo seno kelmo, bet gal jau bus ismestas  :V
Beja antena tinka nuo C4 avanto (neprisimenu ar B4 avantas tokia turejo  :V), as pvz. paemiau nuo S4 avanto(C4 kebulu).

man butent avantui ir reikia :) o kur cia vln galima naudota geros bukles pasiimt? Tai tikrai nera tos fiskes naujos pirkti? :(
čia Vilniuj
http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=1427.0