Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi coupe elektonikos problema  (Skaityta 4341 kartus)

Neprisijungęs justinas89

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
audi coupe elektonikos problema
« Topic Start: 2009 Liepos 11, 10:44:38 »
Gal kas esat susidure su tokia situacija - nedega skydelio apsvietimas ir  neveikia peciukas (ty trys peciuko valdymo svirteles) perziureti saugikliai - anie visi sveiki . gal kas gali ka patart ?  (!?)

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Re: audi coupe elektonikos problema
« Atsakymas #1: 2009 Liepos 11, 10:48:43 »
Gal kas esat susidure su tokia situacija - nedega skydelio apsvietimas ir  neveikia peciukas (ty trys peciuko valdymo svirteles) perziureti saugikliai - anie visi sveiki . gal kas gali ka patart ?  (!?)
Peciukas,tai varzyna reikia taisyti,o skidelis-visko gali buti.Konkreciai 868374083,nes pora dienu busiu be kompo.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Liepos 11, 14:55:27 »
pasikartosiu :

visas apsvietimas kabo ant saugiklio, jokiu reliu nera ;] o vdo yra pas tave? dega jie? o kaip visas kitas apsvietimas?

kas gali but:

nusproges skydelio potenciometras (kur reguliuojasi sviesumas), ant kurio ir kabo apsvietimas (skydelio, peciuko,vdo).
nudeges spidometro platoje diodas ( tokiu atveju degtu trumpai, nes ismustu vis saugikli)

Neprisijungęs justinas89

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Liepos 11, 21:01:07 »
VDO yra,jie taip pat nedega, viskas kas dega tai yra avarinio,priešrukiniu knopkes,langu atidarymo ir veidrodžiu valdymo mygtukai. Taip pat neperseniausiai Sužinojau kad meistram tvarkant auto servise "kažkas" po vairu subirzgė lyg elektra trumpintu tačiau nieko nedarė  (!?)

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Liepos 12, 01:10:25 »
jei yra galimybe,isidek kita skydeli patikrint,greiciausiai nukepe takelis platoj, daznoka liga,tada ir nesviecia niekas ;] nes kiek zinau, reliu nera ant siu prietaisu apsvietimo,viskas "kabo" ant saugiklio,ir grandine sujungta su skydelyje eranciu potencu (intensyvumo reguliatoriumi), so bedos bus skydelyje,kaip sakiau,jei yra galimybe,isidek kita pabandymui is kokio draugo ar pan. Jei tokios galimybes nera,tada ardyk skydeli ir ziurek ar nenukepe, galesiu imest foto kuris konkreciai takelis nukepa ir dingsta apsvietimas ;]

Neprisijungęs justinas89

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Liepos 24, 14:48:02 »
klausimas : kuris saugiklis pas b4 coupe yra atsakingas uz skydelio apsvietima ?  :-] prisiskaiciau forume apie mikronudegimus saugikliu , tipo plika akim nematomus , tai kazkaip mastau kad gal problema tame pas mane. saugikliai visi sveiki is pirmo zvilgsnio (istraukus saugikli ir pries lempa paziurejus  :D )

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Liepos 24, 15:10:07 »
13 dienu praejo,o dar nesusitvarkei,o gal i Gineso knyga nori patekti?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Liepos 24, 15:16:33 »
bulkoj (A80 B3) budavo saugiklis nr 12 15A, gal ir cia tas pats

Neprisijungęs justinas89

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Liepos 24, 23:24:03 »
jei tau idomu , tai is tu 13 dienu 10 dirbau , tai suprask kad nusikalus kaip arkliui nebuna galvoj skydelio apsvietimas   8:8

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Liepos 24, 23:39:18 »
jei tau idomu , tai is tu 13 dienu 10 dirbau , tai suprask kad nusikalus kaip arkliui nebuna galvoj skydelio apsvietimas   8:8
Labai atsiprasau,as atostogose, todel dirbanciu ko gero nesuprantu.Jei savo jegom nesusitvarkysi,gali kreiptis.

Neprisijungęs justinas89

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Liepos 24, 23:42:18 »
Labai atsiprasau,as atostogose, todel dirbanciu ko gero nesuprantu.Jei savo jegom nesusitvarkysi,gali kreiptis.
jei nepasiseks su tuo saugikliu , tai skambinsiu

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2009 Liepos 25, 00:23:49 »
jei nepasiseks su tuo saugikliu , tai skambinsiu
Jo ,bet saugiklis 14 5a.

Neprisijungęs gede

• Įrašai: 356
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2009 Liepos 25, 00:26:56 »
prisiskaiciau forume apie mikronudegimus saugikliu , tipo plika akim nematomus , tai kazkaip mastau kad gal problema tame pas mane. saugikliai visi sveiki is pirmo zvilgsnio (istraukus saugikli ir pries lempa paziurejus
, kur gi ne, aukščiausio lygio pieva- saugiklių mikronudegimai, nebejuokinkite tautos, kur tik jūs randate tokios "informacijos".minas nekvailas esi, tai šviestelk vaikiukam, kad saugikliai prieš lempa netikrinami, a to pilnas forumas elektrikų, iš didžiosios E  :-]

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2009 Liepos 25, 00:36:18 »
prisiskaiciau forume apie mikronudegimus saugikliu , tipo plika akim nematomus , tai kazkaip mastau kad gal problema tame pas mane. saugikliai visi sveiki is pirmo zvilgsnio (istraukus saugikli ir pries lempa paziurejus
, kur gi ne, aukščiausio lygio pieva- saugiklių mikronudegimai, nebejuokinkite tautos, kur tik jūs randate tokios "informacijos".minas nekvailas esi, tai šviestelk vaikiukam, kad saugikliai prieš lempa netikrinami, a to pilnas forumas elektrikų, iš didžiosios E  :-]
Cia daug ka reiketu aiskint.

Neprisijungęs justinas89

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2009 Liepos 25, 00:39:51 »
minas , tariames kur man prilekt , vien tai idomu kaip istikro reik tikrint saugiklius  :-]

Neprisijungęs justinas89

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2009 Liepos 25, 00:41:05 »
o apie tuos nudegimus tai forume skaiciau , ir negalvokit kad as cia issigalvojau tokiu dalyku , is pradziu ir man pasirode keista , bet pagalvojau gal ir gali taip but  ?!?

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2009 Liepos 25, 00:44:54 »
minas , tariames kur man prilekt , vien tai idomu kaip istikro reik tikrint saugiklius  :-]
Paskambink 868374083,i sms neatsakineju,nes reikia akiniu,o ir skambint man pigiau ir paprasciau

Neprisijungęs gede

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2009 Liepos 25, 00:45:26 »
tarkitės bernai, nes lieviausias dalykas būna, kai po "nesupratimo" remonto, tenka remontuoti kas sugede+ kas sugadinta bebandant remontuoti ;)

Neprisijungęs justinas89

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2009 Liepos 25, 00:48:52 »
tarkitės bernai, nes lieviausias dalykas būna, kai po "nesupratimo" remonto, tenka remontuoti kas sugede+ kas sugadinta bebandant remontuoti ;)
tai ir tau tsakant liezuvis neuzristas , gali pasidalint patirtim , padeti isspresti problema  :) visgi mano manymu forumas tam ir skirtas

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2009 Liepos 25, 00:56:48 »
o mano mineta reikala tikrinai? o saugikli isidek kita ir matysi..

cia jei ka, skydelio plata.. nukebus siam kontaktui nebesusidaro grandine, so nebesviecia nei skydelis nei VDO...

Neprisijungęs gede

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2009 Liepos 25, 00:57:48 »
tai ir tau tsakant liezuvis neuzristas , gali pasidalint patirtim , padeti isspresti problema  :) visgi mano manymu forumas tam ir skirtas
, tai per intera gaunasi, kaip burtai, ar ekstraseksai, realiai mašiniukai tvarkosi, teip sakant, kai ją(mašiną) rankose turi- natūroje, kitaip tik spėliojimas ;)

Neprisijungęs justinas89

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2009 Liepos 25, 00:58:37 »
o mano mineta reikala tikrinai? o saugikli isidek kita ir matysi..

cia jei ka, skydelio plata.. nukebus siam kontaktui nebesusidaro grandine, so nebesviecia nei skydelis nei VDO...
taip   (h)  visi kontaktai grazus ir sveiki

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2009 Liepos 25, 01:00:23 »
potenciometra tikrinai? ta kuri intensyvuma reguliuoja? paprasciausiai ji issuk ir sujunk tiesiai kontaktus, jei veiks apsvietimas, tai jame beda bus, nes ir jis megsta nukept, bei pasikeisk nauja saugikli ;)

Neprisijungęs justinas89

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2009 Liepos 25, 01:02:18 »
potenciometra tikrinai? ta kuri intensyvuma reguliuoja? paprasciausiai ji issuk ir sujunk tiesiai kontaktus, jei veiks apsvietimas, tai jame beda bus, nes ir jis megsta nukept, bei pasikeisk nauja saugikli ;)
o va to "prikolo" su reostatu nepastebejau.... ryt is pacio ryto bandysiu keistis saugikli

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2009 Liepos 25, 01:08:52 »
jau senai nuo to pradet reikejo  :D nemanau kad kur kitur bus beda  ;) arba saugiklis, arba mano jau mineti dalykai ;) nebent dar Minas zino  kokiu kitu pasitaikanciu bedu su siuo reikalu... kiek as esu susidures, tai buna saugiklis, skydelio platos takelis, sulitavus takeli kartais pasitaiko kad pradeda  ismusinet saugikli, tada reikia tuo paciu ir dioda viena pasikeist, kuris kabo ant to takelio, nes trumpint pradeda , na ir aisku sviesos intensyvumo reguliatorius ;) jei nei vienas is isvardintu dalyku, tada beda bus kurkas rimtesne  :D