Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi Coupe 2.8 šiltam varikliui nebera traukos (purto masina)  (Skaityta 1320 kartus)

blusiokas

• Svečias
Audi B4 Coupe 2,8 nedirba normalei variklis, šaltai truputuka virpina masina o kai užšila tai kartais neimanoma joje sedeti. dar ji kaista jei kamstije pasedi tai virs 100 laipsniu pakila ir tada kaip prirista jokios traukas. kas gali buti??? pas dujininkus nuvarau sureguliuotos sako viskas gerai servize ir nieko neranda. jau nebezinau ka daryti  :( :(
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gegužės 31, 17:06:49 sukūrė blusiokas »

monte

• Svečias
Patarkit kas galit
« Atsakymas #1: 2007 Gegužės 31, 10:02:26 »
Audi B4 Coupe 2,8 nedirba normalei variklis, šaltai truputuka virpina masina o kai užšila tai kartais neimanoma joje sedeti. dar ji kaista jei kamstije pasedi tai virs 100 laipsniu pakila ir tada kaip prirista jokios traukas. kas gali buti??? pas dujininkus nuvarau sureguliuotos sako viskas gerai servize ir nieko neranda. jau nebezinau ka daryti  :( :(
gal holo daviklis pasipyle ir variklio darbas nenormalus cia gali buti daug variantu,o kad pakyla temperatura tai negerai turbut daviklis pasipyle ir neijungia ventiliatoriaus kad ausintu,kai elektronika pradeda durniuoti tai servise nelabai pades nes labai mazai rimtu servisu yra (h)

blusiokas

• Svečias
Patarkit kas galit
« Atsakymas #2: 2007 Gegužės 31, 11:24:47 »

[/quote]
gal holo daviklis pasipyle ir variklio darbas nenormalus cia gali buti daug variantu,o kad pakyla temperatura tai negerai turbut daviklis pasipyle ir neijungia ventiliatoriaus kad ausintu,kai elektronika pradeda durniuoti tai servise nelabai pades nes labai mazai rimtu servisu yra (h)

[/quote]
o ti kas tada gali padeti :D  ventiliatoriu isjungia man tik kai buna 100 laipsniu, jie sukasi, arba ijungi kondiska ir tada jie isijungia po kiek laiko. bet tai servize turetu suprastikad holo davilkis blogas

monte

• Svečias
Patarkit kas galit
« Atsakymas #3: 2007 Gegužės 31, 12:52:23 »

[/quote]
o ti kas tada gali padeti :D  ventiliatoriu isjungia man tik kai buna 100 laipsniu, jie sukasi, arba ijungi kondiska ir tada jie isijungia po kiek laiko. bet tai servize turetu suprastikad holo davilkis blogas
[/quote]
na turbut daviklis isuktas toksai kad isjungia prie 100 laipsniu,o del holo daviklio tai: Paskirtis butu tiksliai zinoti variklio apsukas, kad tinkamai apskaiciuoti zvakiu ir purkstuku laikus (cia kai elektroninis uzdegimas). Ankstesniuose varikliuose su mechaniniu uzdegimu ta atlikdavo mechaninis skriejiklis (distributor). kai jis pasipilia ir visas variklio darbas kaip misraine nebedirba gerai (!?) (h)

blusiokas

• Svečias
Patarkit kas galit
« Atsakymas #4: 2007 Gegužės 31, 13:31:51 »
monte o tai gal serviziuka koki gera zinai, kad apsiimtu, nes diagnostika darant jokiu klaidu nemeta,
matai as gal ka galejau suvariti kai mane prikurinejo su laidais, nes sako kad tokiu varikliu negalima prikurinet. :(

monte

• Svečias
Patarkit kas galit
« Atsakymas #5: 2007 Gegužės 31, 13:38:22 »
monte o tai gal serviziuka koki gera zinai, kad apsiimtu, nes diagnostika darant jokiu klaidu nemeta,
matai as gal ka galejau suvariti kai mane prikurinejo su laidais, nes sako kad tokiu varikliu negalima prikurinet. :(
Na va matai jei negalima tai kam negerai darai  (!?)  :) nuo kiskio ant meskos ussoki  :-] patarciau bet as nevietinis  :-] jei kas pasipila as pats saviske susitvarkau (be) su elektronika reikia smegenys gerai pavartyt  kad ka nors rastum,gal kur laidelis itrukes prie kokio daviklio reikia tikrinti,vietoje ziureti. sekmes taisant  (h)

blusiokas

• Svečias
Patarkit kas galit
« Atsakymas #6: 2007 Gegužės 31, 14:19:03 »
aciu monte ir uz tiek :d grizes namo ieskosiu :d

Neprisijungęs Artik

• Įrašai: 799
    • Žiūrėti profilį
Patarkit kas galit
« Atsakymas #7: 2007 Gegužės 31, 14:49:49 »
Man su temperatura tas pats dabar pasidare, taj kiek speju kazkuris ventiliatoriu greitis nesuka, arba rele kokia, nes oj ju ten.....

blusiokas

• Svečias
Patarkit kas galit
« Atsakymas #8: 2007 Gegužės 31, 15:09:04 »
Man su temperatura tas pats dabar pasidare, taj kiek speju kazkuris ventiliatoriu greitis nesuka, arba rele kokia, nes oj ju ten.....

tai kad pas man kai jie isijungia tai sukas kaip velniai, gal ble siuksles reiks ispust nes tarp radiatoriaus ir kondiskes radiatoriaus maciau lapu ilna :d

Neprisijungęs Artik

• Įrašai: 799
    • Žiūrėti profilį
Patarkit kas galit
« Atsakymas #9: 2007 Gegužės 31, 15:13:22 »
Matai V6 ausinimo sistema yra labai sudetinga is elektrines dalies  (!?)

blusiokas

• Svečias
Patarkit kas galit
« Atsakymas #10: 2007 Gegužės 31, 15:20:12 »
tai jau ta pastebajau, turejau golfuka ti budavo problemu bet greit susitvarkidavai, o cia vokietis per daug protingas norejo but :d