Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi c4/a6 ausinimo skyscio lempute prietaisu skydelyje  (Skaityta 915 kartus)

Neprisijungęs kasyka

• Įrašai: 56
    • Žiūrėti profilį
Sveiki... pradejo stipriai erzinti kad uzkurus masina palkaukus 10s.  uzsidega lempute kad truksta ausinimo skysciu ir blykcioja, ikirejo:( ... bandziau akuma atjungi ir palaukti; kontaktus pravalyt prie issiplietimo bakelio; ir net vag.com pasijungiau rado klaidu su airbag ir instrument, panaikinau, dingo airbag, o tas kaip liko taip liko kiek bandziau, bandziau nueit i ta skyriu instrument, bet man draude, kad tipo neimanoma ieiti i instrumentus, o seniau leisdavo.
visai tai atsirado kai buvau isvykes 2men. buvo judinama mazyle, bet minimaliai.. ir per ta laika pusbrolis perrinko siurbli nes pulsavo ir misfire buvo, bet cia jauciu del to nieko negaletu buti..
kas turit minciu?
dekui
pagarbiai kasyka :D

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
pasikeisk temperaturini davikli ir nemirkcios.

Neprisijungęs kasyka

• Įrašai: 56
    • Žiūrėti profilį
pasikeisk temperaturini davikli ir nemirkcios.
gal kas zinot kur ji galeciau rasti?

Neprisijungęs aegis

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
Mane taip pat domintu, kur tiksliai randasi tas daviklis pas A6 c4 1.9tdi (su klima), nes bent tris daviklius ant ausinimo sistemos elementu randu, bet nezinau apie kuri is ju cia kalba eina (beda ta pati, uzkurus po mazdaug 10s pradeda mirkset/degt ispejamoji lempute)?  :V