Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi C4 , pagrindinis kompas, borto kompas ir...  (Skaityta 4084 kartus)

Vytis

• Svečias
(tema "copy/paste" budu perkelta iš seno forumo, tikiuosi moderatorius neužpyks, nes si tema dar nera išbaigta...)

Audi C4 2.6l 93m. , pagrindinis kompas, borto kompas, pilnas prietaisu skydelis ir autopilotas...

mano audine gan paprastos komplektacijos, nebuvo langu elektriniu, pilno skidelio... po truputi krapstinejuosi, susidejau elektrinius langus, isklijavau masina bitumu, nuo garso trukdziu, vibracijos, dbr nusipirkau pilna prietaisu skideli, ji idejus veikia! net nustebau, galvojau teks daugiau ka vedzioti, dacikai taip pat veikia =) tik gaila kad ira tas rodyklinis laikrodis, butu geriau kad amperaza roditu... idejus skideli tas pagrindinis kompas kur raso "OK" rodo kad kaskas su "brake light" nors viskas veikia, visos lempos dega... kas galetu buti?

taippogi pagazavus ar vaziuojant didesnemis apsukomis isijunge tepalo pavekslelis, anksciau su senu skideliu man niekada nerode kad kaskas su tepalu negerai... jis isijungia tada kai pasiekiama apsukos ties mazdaug 2500apsuku o vaziuojant 100km.h penktu begiu ta loempute dega pakaitomis su "brake light" su varikliu tikrai zinau kad viskas tvarkoj, tepalo yra, spaudima rodo vaziuojant virs 5 tam skideli, stovint ir apsilus varikliui spadimas nukrenta pora milimetru nuo 5.

borto kompas irgi sviecia, rodo 0.0  dar as nieko nejungiau, net neturiu rankeneliu. norejau paklausti ka reikia pajunkti kad veiktu tinkamai tas borto kompas? ar uztenka tik laido kaskokio vieno nuo kuro bako kur po priekine panele (kaskoks geltonas, vienoj temoj buvo parasyt, bet ten kupe o ne c4 nors manau kad turetu teoriskai buti tas pats...) ar dar reikai koki kompa junkti? kaskur kaska radau kad priekija kur sedi keleivis turi buti kompas kaskoks ir ji sujukti su borto kompo. nu nzn, todel ir prasau jusu pagalbos.

bei ar imanoma i paprasta audi c4 2.6litro varikli ideti autopilota?

p.s. negalvokit kad durnas kad is paprastos masinos noriu padaryti kaska super, tiesog man patinka krapstinetis, remontuotis

Citata iš: jankazas
Del tepalo paveikslelio: nezinau kaip C4, bet B4 autocheck (kaip tu vadini pagrindinis kompas) skyriasi 4-5 cilindru varikliu ir V6 (butent kas liecia tepalu spaudima). Galvoju C4 irgi yra kazkas panasaus, paziurek kiek buvo skirtingu "check package":
http://www.elcats.ru/audi/parts.asp?mdl=139&unit=968061E6

Del "brake light": pries keitima pas tave buvo tas autocheck?

Del bortko kompo: turi uztekti pajungti viena laida, tas pats principas kaip ir coupe tik jungi reikia kitur  :D

Del autopiloto: nezinau koks gazas pas 2.6 varikli, dar trosas ar jau elekroninis? Jei trosas reikia dafiga daliu papildomu sudeti, konkreciau cia:
http://www.meckisfaq.de/bilder//gra.pdf

Citata iš: evaldas
Del brems light - pries uzvedant stabdi nuspausk.Visoms C4 taip.

pasmane anksciau nebuvo nieko, nei autochek'o nei borto kompo... skidelis pagal pardaveja nuimtas nuo 2.8litro variklio...  paspausdus stabdy ir uzvedus neissijungia tas "brake light" jis iskarto uzsidega ir supipsi tik isijungus degima...

o kur ta kuro laida i borto kompo fiske junkti?

pas mane pamaciau ira ir temparaturos displejus, ar man nusipirkus tik pati temparaturos dacika ir ji prijungus veiks viskas?

beja, skydelija paceme ira 7 lygtais padeciu knopke, ja spausdinejus keiciasi ir borto kompo parodmenis, ant vieno raso vokiskai brems light , ant kitos padetes angliskai dar ant kitos tik simbolius rodo. poto kitos padetis skirtos dyzeliniams varikliams. ga;l delto cia galetu buti? beja tas skidelis kiek speju nuo automato nuimtas, nes yra tas ekranas kur raso koks begis ijunktas. gal tai takoja? nu kokie komentarai butu?

beja ar ta rankenele kuri yra kairiojoje vairo puseja kur sviesos tai ji skirta tik autopilotui ar dar kam? tas autochekas neturi kokio valdimo? man borto kompui reikia tik tos rankeneles kur valytuvai?

Kur jungti kuro sanaudu laida C4 nezinau, jei moki vokiskai paskaityk visa aprasyma:
http://www.meckisfaq.de/viewtopic.php?t=191&highlight=bordcomputer

Temperaturai rodyti tau reikia pacio daviklio su laidais ir fiskes.

Ta knopke keicia autocheck kalbas/salis, cia apie tai daugiau (kur  "The Language Selection Switch"):
http://s2central.net/autocheck_04.html

Rankenele kairiojoje vairo puseja kur sviesos kaip ir rasei valdo tik autopilota. Autocheckui yra mygtukas reguliuojantis paneles apsvietima, ji palaiskius kazkiek sekundziu pasileidzia tikrinimas. Borto kompui valdyti uzteks rankeneles, aisku geriausia su fiske.

tai ka man daryti su tuo tepalu?....

ji rodo kai pasiekiu 2500 apsuku, nesvarbu kokiu begiu, parodo ir sucypia.... dapyliau tepalu, dbr virs normos vistiek meta tepalo zenkla... tepalai sintetiniai, gal del to? seip pas mane nei boroto kompo nei autocheko nebuvo idejau tik skydeli... viskas veikia, borto kompas permete siandien kita punkta kiek liko pravaziuoti su turimu kuru, nes baiginejosi, rode "L" simboli, dar rankeneles ir laido nepajungiau, autochekas rode degalines zenkla... man neiseina padaryti autoceko diagnositika palaikius ta knopke... nedaro nieko. ar gali buti del tu kalbu? kur padariau kad butu "brake light"? kaip manote nuo ko pradeti, amzinai zviecia tas brake light" ka daryti, nuo ko pradeti paieskas? gal del lempuiu, kokie "W" netinka ar kas, gal galite patarti? tas "brike light" isijungia iskarto tik ijungus degima. ar tas brake light ziuri tik galines lempas? ar tarkim salono lempute viena perdegus... nu nzn, prasau pagelbekite....

p.s. ar galesiu sia tema kaip perkelti i naujaji foruma?

Del tepalo: parasyk to skydelio koda (pagal standarta turetu buti XXX XXX XXX), tada gal pavyks paziureti nuo kokios jis auto.

Del lempu: nezinau kaip C4, bet B4 idejus autocheck'a is karto veikia viskas iskyrus perdegusiu lempuciu tikrinima ir lango skyscio lygio tikrinima. Jei tingi zaisti tai susirask fiskej laida per kuri ateina i skydeli info apie lemputes ir prijung prie mases (autocheck galvos kad su jom viskas gerai).

kaip tik šiandien buvau išsiardes, perdariau ant vokiško režimo, tai stovinčioj mašinoj tik paspaudus ta knopke "autochekas" patikrina auto (arba bent tuos paveiksliukus parodo, tada OK. viskas išsijungia ir vel ta is meta brems lamp ar kaip ten...., tepala irgi rodo.... ryt išsiardysiu ir parašysiu, kurioj vietoj tas turi buti kodas? ar grynai ant to autocheko kompiuteriuko?

« Paskutinį kartą keitė: 2007 Kovo 22, 00:31:58 sukūrė Vytis »