Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi C4 2.3l 1991 07 variklio diagnostika  (Skaityta 1077 kartus)

Neprisijungęs Mjar

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Audi C4 2.3l 1991 07 variklio diagnostika
« Topic Start: 2010 Spalio 30, 11:23:50 »
Laba diena,

Gal kas zinote kur Kaune gera meistra kuris atliktu diagnostika 2.3 1991 m C4?

Buciau dekingas :)

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Laba diena,

Gal kas zinote kur Kaune gera meistra kuris atliktu diagnostika 2.3 1991 m C4?

Buciau dekingas :)
O ka tu nori suzinoti is diagnostikos.Sitam variantui galima ismatuoti ismetamas dujas,patikrint zonda,kompresija,a.itampa.Galima patikrinti kaip dirba purkstukai,bet tam jau reikalingas mechaninis darbas.Viska sita galiu patikrint,bet tu ieskai gero meistro,o as nezinau at toks esu.

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
4.2 servisas

Neprisijungęs Mjar

• Žiūrėti profilį
As noreciau, susireguluoti dujas ir kad ant benzo dirbtu normaliai. Am kita problema taj jau rimtesne, pas mane kai automatas taj borto kompas rodo kad nors ir masina pastatyta ant P (parkingo) jis vistiek stovi ant D (drive). Buvau nuvaziaves y greicio deziu servisa ten pralaike masina menesi, pakeite padeciu davikli vistiek nieko. paskui nuvariau y shrota ishbandziau gal 3 borto kompiuteriukus tie kur yra prie spidometro irgi nieko. Jauciu kad kompo problema. Reikia kazkaip prisijunkti ir paziureti. Ten tam servise net prie masinos kompo nemokejo prisijunkti  :-{

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
As noreciau, susireguluoti dujas ir kad ant benzo dirbtu normaliai. Am kita problema taj jau rimtesne, pas mane kai automatas taj borto kompas rodo kad nors ir masina pastatyta ant P (parkingo) jis vistiek stovi ant D (drive). Buvau nuvaziaves y greicio deziu servisa ten pralaike masina menesi, pakeite padeciu davikli vistiek nieko. paskui nuvariau y shrota ishbandziau gal 3 borto kompiuteriukus tie kur yra prie spidometro irgi nieko. Jauciu kad kompo problema. Reikia kazkaip prisijunkti ir paziureti. Ten tam servise net prie masinos kompo nemokejo prisijunkti  :-{
O prie tavo modelio nebent abs ir oro pagalve prijungsi,kitam kompas aklas.

Neprisijungęs Mjar

• Žiūrėti profilį
Re: Audi C4 2.3l 1991 07 variklio diagnostika
« Atsakymas #5: 2010 Lapkričio 03, 10:04:22 »
O taj tada ka man daryti? :( Kaip ishspresti sia problema? :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi C4 2.3l 1991 07 variklio diagnostika
« Atsakymas #6: 2010 Lapkričio 03, 15:31:16 »
kita problema taj jau rimtesne, pas mane kai automatas taj borto kompas rodo kad nors ir masina pastatyta ant P (parkingo) jis vistiek stovi ant D (drive). Buvau nuvaziaves y greicio deziu servisa ten pralaike masina menesi, pakeite padeciu davikli vistiek nieko. paskui nuvariau y shrota ishbandziau gal 3 borto kompiuteriukus tie kur yra prie spidometro irgi nieko. Jauciu kad kompo problema. Reikia kazkaip prisijunkti ir paziureti. Ten tam servise net prie masinos kompo nemokejo prisijunkti  :-{
Jungiesi prie automato kompo ir ziuri ka jis rodo, o ne borto kompa kankini be reikalo.
Kas liecia varili - tai "santechnikos" principu dirbantis variklis, o ne kompiuterizuotas, tad kompo pajungimas - šnipštas šiam 2,3 varikliui.