Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi B4 papildai  (Skaityta 1404 kartus)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi B4 papildai
« Topic Start: 2011 Balandžio 28, 13:52:03 »
Taigi apie Borto Kompiuteri kaip ir aisku. Darbo daug kaina irgi nemaza, dar atitaikyt viska reikia, kad pievu nerodytu,cia del to rimtai pagalvot dar reikia.
Dbr noreciau apie tuos vdo daviklius uzsiminti. Kaip maciau kaina ju svyruoja nuo 70-130lt +kitos detales (temperaturos ir spaudimo senderiai). Dabar vel gi klausimelis .buna jie ten maciau su fyskem ir be fyskiu.tai kiek suprantu principas tas pats(jei su fyske). nusiperki ja, kad atitiktu jungtis ir taip paciai laidus sujungi su varikliu kaip ir be fiskes?(tik atkreipt demesi reikia kur koks kontaktas eina), kad nesusimaisytu koks temperaturos ir spaudimo dacikai.nes maciau schema tik be fyskes.
na, dėl VDO aux gauges yra ne viena tema, ir manualas Žoros parašytas, ir pridiskutuota, ar beverta apie tai kartotis po temos pavadinimu "...papildai" :D

Kitas dalykas, aš nematau į kokią b4 norima dėti... BC į b4TDI - beveik bereikšmis, arpart papildomų šviesyčių skydelyje.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 28, 13:53:53 sukūrė ::: Marius ::: »