Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi b4 galines priesrukines  (Skaityta 1525 kartus)

Neprisijungęs audi80b4

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
audi b4 galines priesrukines
« Topic Start: 2011 Birželio 07, 11:49:38 »
sveiki,as noreciau pasydariti kad mano audi b4  degtu dvi priesrukines lempos gale. noriu paklaust ar ten yra laidai pravesti ir man tik lieka nusipirkt cokoli su lemputes ir pajunt ar reiks is kitos lempos pajimt laidus ir prasivest. jei reiks prasivet tai kaip tai geriausia padaryti?

Neprisijungęs mongol

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1875
    • Žiūrėti profilį
Re: audi b4 galines priesrukines
« Atsakymas #1: 2011 Birželio 07, 22:57:39 »
labai paprastai,imi du laidus nuo wieno priesrukinio ir wedi i antra,wa tau ir wisa beda  ;)

Neprisijungęs Žora

• Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Birželio 08, 11:34:52 »
pas mane avante yra fiske atvesta, truksta tik lemputes cokolio

Neprisijungęs audi80b4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Birželio 08, 17:10:05 »
labai paprastai,imi du laidus nuo wieno priesrukinio ir wedi i antra,wa tau ir wisa beda  ;)

kaip suprast paimi ir vedi jei as tuos du laidus paimsiu ir pervesiu tai kitoj toi pusei nedegs. o jei tarkim as nusipirksiu cokoli su laidais ir tuos kaires pusei du laidus perkirpsiu iki aliuminio ir apviniosiu su laidu ir ta cokoli istatysiu i desne puse ir taip galima? nieko nesudegs paskui?

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Birželio 08, 18:39:37 »
labai paprastai,imi du laidus nuo wieno priesrukinio ir wedi i antra,wa tau ir wisa beda  ;)

kaip suprast paimi ir vedi jei as tuos du laidus paimsiu ir pervesiu tai kitoj toi pusei nedegs. o jei tarkim as nusipirksiu cokoli su laidais ir tuos kaires pusei du laidus perkirpsiu iki aliuminio ir apviniosiu su laidu ir ta cokoli istatysiu i desne puse ir taip galima? nieko nesudegs paskui?
nu gerai... pabandysiu tave pamokyti patį pagalvoti, step-by-step.  dėl ko paprastai "nudega"? :)
dėl trumpinimo, perplonų laidų (lydosi), atvirų kontaktų susilietimo su kėbulu ar kitais plikais laidais.
Tai manau dabar pats žinoti turėtum ar sudegs ar ne. ;)

IR VISØ PIRMA!!!
TU NUEIK IR PASIŽIÛRËK PO BAGAŽINËS DANGÈIU, GALBÛT PAS TAVE IRGI JAU VISKAS YRA!!
ŠIOJE VIETOJE REIKËTØ NETINGËTI IR PAKRUTINTI TIEK SMEGENËLES TIEK BANDELES :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 08, 18:41:19 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Birželio 08, 18:45:42 »
niekas ten nesvyla, tik reikia gerai izoliuot :) arba naudot tuos spec uzspaudziamus kur prie vieno laido gali prijungt trecia. ir viskas ok ten buna :) svarbiausia kaip ir sake reikia pasukt smegeneles ir netinget daryt, arba vaziuot pas toki kas netingi ir supranta, bet ten reikia pinigelius moket:)

Neprisijungęs audi80b4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Birželio 08, 18:52:03 »
pas mane yra audi b4 sedanas ir pas mane nera tu laidu,va kaip pas mane eina.

keirei pusei

desnei pusei.

gal kas paiskins man kaip reikia paimti tuos du laidus is keires puses ir pervesti iki desnes puses?

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Birželio 08, 19:01:51 »
pažiūrėk dar kartą, ar tikrai nekaba kur gyliau po skardom/pervarom laisva fiškutė? nes pas tėvą sedane buvo kiek pamenu, taip ir pas save sugalvojau paieškoti.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Birželio 08, 19:16:35 »
sveiki,as noreciau pasydariti kad mano audi b4  degtu dvi priesrukines lempos gale. noriu paklaust ar ten yra laidai pravesti ir man tik lieka nusipirkt cokoli su lemputes ir pajunt ar reiks is kitos lempos pajimt laidus ir prasivest. jei reiks prasivet tai kaip tai geriausia padaryti?
Pirma noriu paklausti ar zinai masinu eksploatavimo taisykles ir priesrukine kairej pusej turi degt tik esant blogoms matomumo salygoms.Jei atsakysi ,parasysiu dar.P.s.bagazinej ,kad ir su zvake ieskotum,aliuminio nerasi.

Neprisijungęs audi80b4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Birželio 08, 19:27:45 »
Pirma noriu paklausti ar zinai masinu eksploatavimo taisykles ir priesrukine kairej pusej turi degt tik esant blogoms matomumo salygoms.Jei atsakysi ,parasysiu dar.P.s.bagazinej ,kad ir su zvake ieskotum,aliuminio nerasi.

zinau as tavo tas taisykles priesrukines turi degt kai yra striprus rukas ar lietus. bei jei blogas matomumas.

Neprisijungęs audi80b4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Birželio 08, 20:35:34 »
pažiūrėk dar kartą, ar tikrai nekaba kur gyliau po skardom/pervarom laisva fiškutė? nes pas tėvą sedane buvo kiek pamenu, taip ir pas save sugalvojau paieškoti.

nuejau paziurejau ir nieko as ten neradau. nera tos fiskutes. pas mane 1993m b4 joje ciuju is vis nieko gero ner  :f

Neprisijungęs audi80b4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Birželio 08, 20:46:10 »
arba ziurekit jei as nusiperku ta fiske su laidais ir ikisu juos ten kur pazyjemau rudonai nieko neatsitiks?

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Birželio 08, 21:23:30 »
Neprasidek tu su tom priesrukinem.Geriau i atbulines ikisk zenonus ir pajunk,kad visa laika sviestu.cia tai jega bus.Gal Selas ir teisus rekdamas ,kad p.....o budulius ant Lietuvos.