Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi B4 avant ,siurblys uzgesinus masina nebeissijungia lauk..  (Skaityta 1079 kartus)

Neprisijungęs AnKerys

• Įrašai: 847
    • Žiūrėti profilį
Buvo taip vakar parvaziavau uzgesinau masina ir girdu siurblys uzia :)
Na pasuku degima ir isjungiu nebeuzia na uzrakinau masina ir isvariau namuo atvarau ryte atsirakinu masina tik atsisedau girdziu kazkas uzia na iskart supratau kad siurblys uze visa nakty ikisu rakteli pasuku degima ogi akumas numire tai va...

Kame reples ? spinele baigias ar kas ?

saras669

• Svečias
siurbli zek...... :-]

Neprisijungęs AnKerys

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
Pirmą kartą tokį čiudą girdžiu  :) kaip variantas - siurblio relė, pas mane prie visų saugiklių jinai. man kartą buvo, kai nekontačino, tai nejungė siurblio, tau gal atvirkščias variantas - prikepė ir neatjungia... reik schemą žėt  :V

Neprisijungęs AnKerys

• Žiūrėti profilį
Pirmą kartą tokį čiudą girdžiu  :) kaip variantas - siurblio relė, pas mane prie visų saugiklių jinai. man kartą buvo, kai nekontačino, tai nejungė siurblio, tau gal atvirkščias variantas - prikepė ir neatjungia... reik schemą žėt  :V

geriausiai buvo taip ana issijungia kartais kai rakta dar karta link degimo pasuki :) tai issijunges buvo uzrakinau masina jis vel isijunge :D

Evaldas

• Svečias
Papraščiausiai spynelė gliučina

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
arba rėlė arba saugikių blokas..........

Neprisijungęs AnKerys

• Žiūrėti profilį
aciu abiem o tai dbr pas elektrika varyt reiks ;)

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
Relę, jei gauni iš kur pasiskolinti žinomai gerą, manau, galima pasibandyt ir be elektriko  :V

Evaldas

• Svečias
Rėlę turiu, man atrodo ten turėtų tikti, bet nuo 2,3.

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
rele turiu ir as, bet nelabai tikiu, kad cia ji, nes man buvo grynai priesingai, kad siurblys nesijunge

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
rele turiu ir as, bet nelabai tikiu, kad cia ji, nes man buvo grynai priesingai, kad siurblys nesijunge
relė gali gliučint dvejopai - ji gali ir neįjungt, ji gali ir neatsijungt. Na, šiuo atveju aišku kalta nebūtinai relė, tik tiek, kad ją paprasčiausia pasitikrint. Aš tai nuo to pradėčiau. Aišku, jei elektra biškį tiomnyj les - paprasčiausia ir ramiausia bus iškart atiduot elektrikui ir nesukt sau galvos  ;)

Neprisijungęs AnKerys

• Žiūrėti profilį
nzn kas uzejo jai :) bet jokiu problemu nebeturiu su siurbliu veik kaip i veikes tik jam kazkaip uzplaukia kaip kada :D 3 diena kaip jis paklusnus ;)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
prisišliesiu prie temos.

Bėda:
B4TDI 94m.
užgesinus automobilį girdisi cirškimas (panašu kad siublyje). Atjungus nuo jo fiškę - nutyla. Lyg neatjungtų siurblio. WTF? Rėlė?
užsiveda normaliai, važiuojant problemų nesijaučia. Bet per naktį iškrovė akumą.