Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi Active cruise control  (Skaityta 1691 kartus)

Neprisijungęs mawerix

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
Audi Active cruise control
« Topic Start: 2013 Spalio 29, 15:58:22 »
Sveiki,
yra tokia, beda, kad kartais active cruise control (dar kitur raso distronic) nepristabdo masinos priartejus prie priekyje vaziuojancio automobilio. Gal kam yra teke susidurti ir galetu papasakot?
skaitinejau, kur tas lazeris turetu buti, bet toj vietoj jo nera (lyg ir ).
Audi salonas neparode dideles iniciatyvos pagelbeti, nebent diagnostika. Diagnostika buvo daryta anksciau, bet jokiu bedu neparode.

audi A6 2007 3.0 quattro automatas

Aciu.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi Active cruise control
« Atsakymas #1: 2013 Spalio 29, 16:14:19 »
Distronikas turi savo moduli, tad klausimas ar is vis prie jo jungiasi.
Koks atstumas yra iki masinos paliekamas?
Pirma foto pasididink: http://www.audiklubas.com/forumas/forumo-dalyviu-auto-garazas/bajoro-garazas-audi-a6c6/msg1421716/#msg1421716

Akis stovi zemiau pr. numerio, per centra, kur tokia "blėka" :D tad uz jos http://www.audiklubas.com/forumas/forumo-dalyviu-auto-garazas/bajoro-garazas-audi-a6c6/msg1436523/#msg1436523

Jei busi Kaune, susirask mane, kontaktu zemiau postu daugiau nei reikia. Paziuresime ir su kompu kas ten vyksta, paziuresime ir kaip gyvai ji veikia jei veikia ;)

Neprisijungęs mawerix

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Spalio 29, 20:18:33 »
Distronikas turi savo moduli, tad klausimas ar is vis prie jo jungiasi.
Koks atstumas yra iki masinos paliekamas?
Pirma foto pasididink: http://www.audiklubas.com/forumas/forumo-dalyviu-auto-garazas/bajoro-garazas-audi-a6c6/msg1421716/#msg1421716

Akis stovi zemiau pr. numerio, per centra, kur tokia "blėka" :D tad uz jos http://www.audiklubas.com/forumas/forumo-dalyviu-auto-garazas/bajoro-garazas-audi-a6c6/msg1436523/#msg1436523

Jei busi Kaune, susirask mane, kontaktu zemiau postu daugiau nei reikia. Paziuresime ir su kompu kas ten vyksta, paziuresime ir kaip gyvai ji veikia jei veikia ;)
Dekui uz atsakyma ir uz info :)
spresim kazkaip :)
Veikt tai veike, bet buvo, jog prie vienos masinos prisistabdo, o prie seknacios jau nereaguoja :/

Na, ka tik snekejau su Audi centru (3 karta ir sy karta nustebino, jog bendravo normaliai.matyt kitas meistriukas pasitaike), tai issiaiskinau, kad pas mane yra pirmos kartos atstumo jutiklio sistema. Jei tas radaras stovi netiesiai (buvo uzkliuditas bamperis ar nors ir lengvai buvo baksteleta su bamperi), tas radaras nusimusa ir reikia normaliai pastatyti.
Cia tiek man papasakojo
kas erzdina, kad siuo metu ne tik neveikia adaptive, bet atsijunge ir cruise controlas :(

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Spalio 29, 21:11:46 »
Pas mane po avarijos plasmasiukas luzo, kuris laiko "aki", tai per ta plasmasiuka padrebejo akis ir nusimuse kalibracija, todel atsijunge viskas.
Lietuvoje distroniko reguliavimas apie 500lt, na stendas chytrai pagal literatura pagamintas, ne namu salygom tai reguliuotis, bent jau taip atrodo.

Sildomas dangtelis nusiima - i save patraukus uz krastu, nesunkiai tai darosi, pasiziurek ar akis nekliba, nes kitu atveju nedarys ir tau, o ir per centra turi stoveti (ko pas mane kazkodel nebuvo) tad teks man persideti teisingai ji nes atsisake reguliuoti, nors veike viskas puikiai :think:

Tad ir laukiu siuntos kada viska gausiu ir varysiu reguliuotis, nes nesveikai superinis privalumas, kai nera jo, labai pikta :-{

O akis labai jau tiksliai mato, tad jei tavo akis nors kiek zvaira, naturalu kad neteisingai masinas vaziujancias mato. Uztenka masinai tolėliau persirikiuoti autostradoje i gretima juosta, jau zino kad ne tavo juostoje. Taip kad akis tiksli, gal del to grybavo pas tave.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Spalio 29, 21:41:32 »
Ši dalis lūžta pati pirma, joje įsitvirtina varžas skirtas akies reguliavimui, na o fiksatorius tvirtinasi jau į mašiną...
Jų atskirai pirkti nėra, tenka pirkti su visu laikiklių rem.komplektų kad lietuvoje kainuoja apie ~240-250Lt tad reziume per vieną tą plasmaskę tenka mokėti tokius pinigus  (!?)  :bedantis:

Žodžiu gausiu tris, jei reiks tau jų, rašyk, dalinsimės, nes gauti atskirai jokiame šrote nepavyko  ff

Neprisijungęs mawerix

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2013 Spalio 30, 08:16:54 »
Jasninka.
ok, bandysiu as iki taves atvaziuot gal kita sav kokiu tai metu.
pasiskambinsiu pasiderintsim laika.