Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A8 transmijos problemos su elektronika  (Skaityta 2185 kartus)

Neprisijungęs deividukaz54

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
Audi A8 transmijos problemos su elektronika
« Topic Start: 2017 Gegužės 22, 23:24:34 »
Labas vakaras klubieciai.

Nusipirkau A8 D2 2003 4.2 varikliu is USA, bet islindo problema, nes pirkau su prasuktais voztuvais ir nezinojau apie ja.. Uzkurus masina ir praejus 5 sekundem isijungia avarinis rezimas, klaida rodoma tokia lyg butu sudeges TCU dezes kompas (pirmasis buvo sudeges, nes gaves dregmes ir isvis pjove gryba) po to idejau nuo tu paciu metu astunkes tik su kitokia raide gale ant kodo tai irgi rode tapacia klaida lygiai.. Dabar galu gale parsisiunciau pagal savo koda 4D0156927EL TCU ir idejau, bet vistiek taspats. Pridesiu video kuriame taip pat vienam bicui buvo, bet jis tik pakeite kompa ir jam susitvarke viskas
.
Vaziavau ne pas viena meistra ir norejau, kad man galu gale patikrintu pravodke ir fiskes praskambintu prie dezes, bet niekas neapsiima, nes pamate klaida sako kompas.. Tai dabar nuvaziavau ir vos nemeciau i veida tuos tris kompus kuriuos pakeiciau ir pasakiau, kad ne kompas  tai jis atsake man, kad varyt i audi centra.. Nu tiesiog nebezinau ka daryti.. Ir ar gali buti del generatoriaus arba laidyno?

Klaidos kodas

18156 Transmission Control Unit P1748-35-00 Programming error
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Gegužės 22, 23:36:37 sukūrė deividukaz54 »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
pala pala, o tai tiesiog nebus blogai prikoduotas?

• Žiūrėti profilį
O koduojasi sitie kompai??

• Žiūrėti profilį
Esme tokia, kad idejus tokius pat tris kompus tapati klaida ir visi kompai pagal vin koda tinka. Ar gali buti pasioksidave laidai dezes arba prie kompo? Nes dezeje buvo vandens ir pirmasis kompas buvo paskendes.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
gali, bet manau pradėk nuo coding / adaptation, tokių kompų maigyti neteko man, todėl nepatarsiu, bet pagal klaidą, kaip ir akivaizdu kad blogai sukodintas.

pats kodas dar ne viskas, kompui turi būti nustatytas atitinkamas kodingas ir padaryta galimai adaptacija. čia žinios bendrinės ir netaikau būtent tavo variantui, bet greičiausiai teks.

• Žiūrėti profilį
Buvau nuvares i pavaru deziu servisa ir pasake tapati, kad kompas sugedes. Nelenda jie giliau, o codingo padaryt nesileidzia dabar kompas. Pradejus codinga ismeta lauk abs ir esp ir vistiek nieko nevyksta. Dabar pasieme burtininkai kurie tokius ekskliuzyvus tvarko tai jie pasake, kad bus laidai pasioksidave, nes dezeje buvo vandens.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Buvau nuvares i pavaru deziu servisa ir pasake tapati, kad kompas sugedes. Nelenda jie giliau, o codingo padaryt nesileidzia dabar kompas. Pradejus codinga ismeta lauk abs ir esp ir vistiek nieko nevyksta. Dabar pasieme burtininkai kurie tokius ekskliuzyvus tvarko tai jie pasake, kad bus laidai pasioksidave, nes dezeje buvo vandens.

Gal ir pasiseks , kad ras oksidacija viduje, tik aš tuo labai abejoju, atvažiavęs ne vienas skenduolis, pakeiti tepalus per porą kartų ir jokių problemų. Tuo labiau tu juk dėžes keitei, tai prie ko tas dėžės vidus.
Dabar tik daskaičiau, kad dėžės nekeitei tik kompą, tai jeigu skedusi sūriame vandenyje ir dar su juo pastovėjusi, tai gali drąsiai ardyti dėže, nors realiai po druskos atstatymas neįmanomas, tik keitimas.
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Gegužės 24, 18:04:03 sukūrė only AUDI »

• Žiūrėti profilį
Kompiuterio dezeje buvo vandens, o ne greiciu dezeje.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Kompiuterio dezeje buvo vandens, o ne greiciu dezeje.

Nežinau a8 sandaros, neturėjau tokio modelio. Tai kompas salone ir jis paskendęs buvo? Paskendęs tik jis ar visa auto skenduolis?

• Žiūrėti profilį
Kompas po kapotu ir uzsikimso drenazai nubegimo bestovint automobiliui, pribego vandens i saugikliu deze kur stovi visi kompiuteriai. Todel dabar visiem kompam meta programavimo klaida.

• Žiūrėti profilį

Mes jau važiuojam! Netikėkit visuomet ką rodo diagnostika. Man šiuo atveju rodė TCM klaidą, o bėda buvo hidrauliniame bloke greičių dėžėje. Pakeitus jį kitu automobilis be jokių problemų važiuoja toliau.
Išbandyta buvo nuo audi centro iki TMT serviso kaune, visi Klaipėdos elektrikai ir galų gale Šilutėje vyrai padarė per dvi dienas. O ieškojau bėdos nuo balandžio mėnėsio. :)
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Rugpjūčio 13, 23:12:56 sukūrė deividukaz54 »

Neprisijungęs Ser1993

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį

Mes jau važiuojam! Netikėkit visuomet ką rodo diagnostika. Man šiuo atveju rodė TCM klaidą, o bėda buvo hidrauliniame bloke greičių dėžėje. Pakeitus jį kitu automobilis be jokių problemų važiuoja toliau.
Išbandyta buvo nuo audi centro iki TMT serviso kaune, visi Klaipėdos elektrikai ir galų gale Šilutėje vyrai padarė per dvi dienas. O ieškojau bėdos nuo balandžio mėnėsio. :)

Gal gali kontakta tu vyrukų?

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk