Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 neveikia klima  (Skaityta 2944 kartus)

Darenas

• Svečias
Audi A6 neveikia klima
« Topic Start: 2007 Gegužės 31, 10:17:29 »
Sveiki,

Turiu tokia problema, kad neveikia kondicionierius Audi A6 98 m t.y. nesaldo. Nesenai uzpildziau sistema skysciu (truko 650 g), bet man kaip paaiskino, kad tai gali buti susije su elektrine dalimi, nes neisijungia kompresorius. Gal kas turite kokiu minciu kaip butu galima ispresti sia problema. ( saugikliai patikrinti, su jais viskas tvarkoje).
Is anksto dekoju.

Darius

Neprisijungęs Neriuss

• Įrašai: 396
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 neveikia klima
« Atsakymas #1: 2007 Gegužės 31, 10:24:17 »
Man ir yra toke beda, freono pilna bet klimos nepaleidzia, buwau pas elektrikus viska patikrino , ir sako tau bus parejas tas valdymas,tai pasijungiau kita valdima vistiek ta pati rode,tai daba tik uztrumpinus rele klima paleidzia, :/

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 neveikia klima
« Atsakymas #2: 2007 Gegužės 31, 11:09:32 »
man atrodo geriausias variantas butut varyt pas tuos, kas klimas tvarko...

Neprisijungęs Neriuss

• Įrašai: 396
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 neveikia klima
« Atsakymas #3: 2007 Gegužės 31, 12:37:49 »
man atrodo geriausias variantas butut varyt pas tuos, kas klimas tvarko...

tas kas klimas tvarko suncia pas elektrikiu, o elektrikiai pas klimistiu  :-{

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 neveikia klima
« Atsakymas #4: 2007 Birželio 01, 13:44:35 »
beda su tom klimom pas drauga a6 c4 klima neveikia,tai ka jis tik nedares,elektrikas zaide su kompais,su kodais ir t.t. keite daviklius,pilde sistema,bet vistiek paspaudi snaige ir atmeta is karto...

Neprisijungęs D.J.Acid

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 neveikia klima
« Atsakymas #5: 2007 Birželio 01, 14:32:13 »
Sveiki,

Turiu tokia problema, kad neveikia kondicionierius Audi A6 98 m t.y. nesaldo. Nesenai uzpildziau sistema skysciu (truko 650 g), bet man kaip paaiskino, kad tai gali buti susije su elektrine dalimi, nes neisijungia kompresorius. Gal kas turite kokiu minciu kaip butu galima ispresti sia problema. ( saugikliai patikrinti, su jais viskas tvarkoje).
Is anksto dekoju.

Darius

Visų pirma protingiausia būtų parašyti koks miestas Tave konkrečiai domina, tada jau žmonės galės patarti kur  važiuoti. O su klima probelmų gali būti daug. Pirmiausia reikėtų patikrinti visus laidus, "fyškes", daviklius. Geriausia susirasti rimtą meistrą, kad padarytų diagnostiką.

Jaunėlis tikriausiai kalbėjo apie mane  :D Pas mane vis dar neveikia šaldymas.

Iš pradžių pasakė, kad kaltas žemo slėgio daviklis, jį pakeičiau ( dėvėtas 100lt  :[ ), bet situacija nepagerėjo. Tada radom klimoj klaidas, dėl indukcinio daviklio, jis yra prie kompresoriaus, galvojau gal tą pakeist reiktų, bet meistrai sakė tas gali ir nesuveikti. Tad pasiūlė bandyt perprogramuot  klimą ( apeit visus daviklius ), bet čia irgi rizika, už darbą užsiprašė 200lt, ir negarantuoja, kad pavyks. O geriausias variantas keisti kompresorių. Tad dabar laukiu atostogų ir reikės rimčiau tuo užsiimti.

P.S. dar patikrink patį klimos valdymą, gal jis sugedęs, pažystmui buvo "užsilenkę", tai pakeitė ir "čiki".

Žodžiu didelės kantrybės ir sėkmės.  ;)

ziedas

• Svečias
Audi A6 neveikia klima
« Atsakymas #6: 2007 Birželio 09, 00:21:14 »
Nenoredamas kurti naujos temos. Tai rasau cia nes problema ta pati. Tai ka jau issiaiskinau, galiu papasakoti, gal kiti sutaupysite laiko aiskindamiesi. Turiu A6 Avant 1998/99 2.5TDI V6. Visu pirma reikia vaziuoti pas elektrikus, patikimi Kaune butu Statybininku g. 9 sis malonumas kainuoja 50Lt. Stato ant kompo tikrina klaidas, pas mane ju nebuvo, tada pradejo tikrinti iki kur ateina itampa, pas mane ji baigesi ties "Elektro mova", tai reiskia su visais klimos valdymais, viskas ok. Elektriku darbas atliktas,  sugedusi "Elekto mova", toliau turi aiskintis klimos meistrai. buvau Taikos prospekte ties akluju kombinatu, Kaunas. kai jau aisku kur yra gedimas, telieka issiaiskinti del ko sis gedimas atsirado, labai greitai paaiskeja, kad mano audi klimos kompresorius tiesiog uzstriges ir su jo restauracija pasak tos firmeles vadovo didele beda. naujas kainuoja da...ja. Nu kainos ten pas juos palankstytos stipriai, nors s.u.d.a mala gana itikinamai.
Tai gi prie reikalo: gal kas esate susidure su klimos kompresoriaus keitimu, restauravimu, kas galetu atrestauruoti gal zinot, isigijimu srote ir pan ir t.t. panasiu metu automobiliui. kokios ju kainos  kuo daugiau info, tuo bus lengviau. Miestas kur ir kaip galima susiremontuoti nesvarbu, svarbu patikimas ismanantis savo darba meistras ir su logiskom kainom. Nes kaip pvz. tas pats klimos uzpildymas ir sistemos patikrinimas Kaune Taikos pr. kainuoja 200Lt, o Marijampoleje apie 80Lt. ar tai dar pigiau.

Aciu.
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Birželio 09, 00:24:53 sukūrė ziedas »

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 neveikia klima
« Atsakymas #7: 2007 Liepos 05, 15:25:26 »
Nenoredamas kurti naujos temos. Tai rasau cia nes problema ta pati. Tai ka jau issiaiskinau, galiu papasakoti, gal kiti sutaupysite laiko aiskindamiesi. Turiu A6 Avant 1998/99 2.5TDI V6. Visu pirma reikia vaziuoti pas elektrikus, patikimi Kaune butu Statybininku g. 9 sis malonumas kainuoja 50Lt. Stato ant kompo tikrina klaidas, pas mane ju nebuvo, tada pradejo tikrinti iki kur ateina itampa, pas mane ji baigesi ties "Elektro mova", tai reiskia su visais klimos valdymais, viskas ok. Elektriku darbas atliktas,  sugedusi "Elekto mova", toliau turi aiskintis klimos meistrai. buvau Taikos prospekte ties akluju kombinatu, Kaunas. kai jau aisku kur yra gedimas, telieka issiaiskinti del ko sis gedimas atsirado, labai greitai paaiskeja, kad mano audi klimos kompresorius tiesiog uzstriges ir su jo restauracija pasak tos firmeles vadovo didele beda. naujas kainuoja da...ja. Nu kainos ten pas juos palankstytos stipriai, nors s.u.d.a mala gana itikinamai.
Tai gi prie reikalo: gal kas esate susidure su klimos kompresoriaus keitimu, restauravimu, kas galetu atrestauruoti gal zinot, isigijimu srote ir pan ir t.t. panasiu metu automobiliui. kokios ju kainos  kuo daugiau info, tuo bus lengviau. Miestas kur ir kaip galima susiremontuoti nesvarbu, svarbu patikimas ismanantis savo darba meistras ir su logiskom kainom. Nes kaip pvz. tas pats klimos uzpildymas ir sistemos patikrinimas Kaune Taikos pr. kainuoja 200Lt, o Marijampoleje apie 80Lt. ar tai dar pigiau.

Aciu.
Turėjau aš ilgą kondiškės taisymo procedūrą: viskas buvo išėję, ir dačikas ir filtras (adata ar kaip ten ji) buvo užsikišus o galu gale pastrigo kompresorius. aišku viskas pigiau atsiejo nes mašiniukas ne A6, o tik b4. kompresorius atsiejo 170 lt. bet pirktas lietuvos pakrašty, šalčininkuos. galiu pasiūlyt kondiškių meistrus šiauliuos, jie ir kompresorių turi pasirinkimą 867298383. aisku jei atstumas ne kliūtis. tai tiek ziniu;)

Neprisijungęs badiaga

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 neveikia klima
« Atsakymas #8: 2007 Rugpjūčio 09, 00:02:21 »
Problema panashi ir pas mane uzsidega trumpam laikui snaige ir uz keliu sekundziu uzgesta, shiandien buvau uzpildyti, itilpo 780 gr. Niekas nepasikeite :(   mashina A6 95m, 2.8 Q.
dar klausimelis che --->http://www.avtomex.com/audi100/ohlazh47.php yra kazkoks "R-klema kondicionera", gal ten kokiu problemu yra??? Elektrine dali buvau patikrines klaidu neado.

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 neveikia klima
« Atsakymas #9: 2007 Rugpjūčio 09, 11:09:54 »
jei kaune, tai galit pabandyti nuvaziuoti i Juozapaviciaus pr esancia firmele, nuo Karaliaus Mindaugo vaziuojant link sanciu tik pravaziavus traukiniu viaduka, kur daznai policija stovi, desineje puseje yra nuoroda, kuria pasinaudojo vienas pazystamas (A6 2.5tdi 96m), tai parekomendavo ten kreiptis :)
Pats nebuvau, tai negarantuoju, bet zmogus patenkintas.