Nenoredamas kurti naujos temos. Tai rasau cia nes problema ta pati. Tai ka jau issiaiskinau, galiu papasakoti, gal kiti sutaupysite laiko aiskindamiesi. Turiu A6 Avant 1998/99 2.5TDI V6. Visu pirma reikia vaziuoti pas elektrikus, patikimi Kaune butu Statybininku g. 9 sis malonumas kainuoja 50Lt. Stato ant kompo tikrina klaidas, pas mane ju nebuvo, tada pradejo tikrinti iki kur ateina itampa, pas mane ji baigesi ties "Elektro mova", tai reiskia su visais klimos valdymais, viskas ok. Elektriku darbas atliktas, sugedusi "Elekto mova", toliau turi aiskintis klimos meistrai. buvau Taikos prospekte ties akluju kombinatu, Kaunas. kai jau aisku kur yra gedimas, telieka issiaiskinti del ko sis gedimas atsirado, labai greitai paaiskeja, kad mano audi klimos kompresorius tiesiog uzstriges ir su jo restauracija pasak tos firmeles vadovo didele beda. naujas kainuoja da...ja. Nu kainos ten pas juos palankstytos stipriai, nors s.u.d.a mala gana itikinamai.
Tai gi prie reikalo: gal kas esate susidure su klimos kompresoriaus keitimu, restauravimu, kas galetu atrestauruoti gal zinot, isigijimu srote ir pan ir t.t. panasiu metu automobiliui. kokios ju kainos kuo daugiau info, tuo bus lengviau. Miestas kur ir kaip galima susiremontuoti nesvarbu, svarbu patikimas ismanantis savo darba meistras ir su logiskom kainom. Nes kaip pvz. tas pats klimos uzpildymas ir sistemos patikrinimas Kaune Taikos pr. kainuoja 200Lt, o Marijampoleje apie 80Lt. ar tai dar pigiau.
Aciu.