Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 C6 kažkas su elektronika...  (Skaityta 1778 kartus)

Neprisijungęs Pacaniokas

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 C6 kažkas su elektronika...
« Topic Start: 2016 Rugsėjo 07, 21:26:12 »
Sveiki, manau susiduriau su rimta problema. Ir viskas prasidejo dar viduri vasaros... kuomet mano audinei is oro pradejo sunkei darinetis langai, kaikada net tekdavo padeti uzsidaryti rankomis (vaziuojant uzsidarineja nezymiai greiciau/lengviau).- gal mases mazai, nezinau... Pries 4 dienas pradejo puliuot dar ir valytuvai jie dabar skaityk neveikia, na valo, bet kas 5cm sustoja ir vel turiu pamygti svirtele... (galinis veikia normaliai). Na ir siandien pradejo neveikti garso kaloneliu kaire puse galas/priekis (bandziau tvarkyt per mages nustatymus nk nereguoja...). Tai tiek.. ko galima tiketis daugiau ? Cia gal blokas koks nuejo ? Ir gal jau kas zinot kiek gali kainuot taisymas ?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A6 C6 kažkas su elektronika...
« Atsakymas #1: 2016 Rugsėjo 07, 21:55:16 »
Čia greičiau ne elektronika , o mechanika. Langai sunkiai darinėjasi, kai viduje durų kreipiančiosios sulūžta. Valytuvai nejuda kai ašelės užkirmyja. Abiems atvejais rasi pilna informacijos pasinaudojęs forumo paieška. O garsiakalbis galėjo paprasčiausiai perdegti, keiti kitu ir viskas.

Neprisijungęs Pacaniokas

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2016 Rugsėjo 07, 22:15:47 »
Na pradejo sunkiai veikti abu priekiniai langai. Tad nemanau kad abiems ten ta pacia minute luzo tie begiai... jei kazkas butu su matoriukais tai isvis jie nesidarinetu... o db kai darosi sustoja ir  tipo lyg daugiau nepajegtu darytis patys letai gryzta atgal...
Valytuvai mano juda... nemanau kad per beveik 1 savaite nenaudojimo galejo kazkas uzkirmyt :) na jie juda taip pat letai kaip ir langai...
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Rugsėjo 07, 22:30:31 sukūrė Pacaniokas »

Neprisijungęs andzeika

• Įrašai: 483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2016 Rugsėjo 07, 23:39:44 »
kol neisardisi niekas tau cia nepriburs, galejo tie valituvai priputi staigiai. jai visa tai mechaniskai nestrigs tada ir galvosi kas ten gali but.

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2016 Rugsėjo 08, 06:59:17 »
Valytuvai uzkepe 100 proc., nes paciam yra taip buve. Na o del langu, tai reikia ardyti ir ziureti. Pas mane tokia pat beda buvo su vairuotojo langu, pradziai bandziau keisti langu pakelimo varykliuka, bet nepadejo. Tada isardziau duris, issikeliau visa duru rema, nieko suluzusio neradau, supurskiau visus rolikus kuriais aiksto troseliai ir i troseliu sarvus irgi pripuciau wd ir baigesi beda. O del koloneliu nieko negaliu pakomentuoti, nes neteko su tuo susidurti.

« Paskutinį kartą keitė: 2016 Rugsėjo 08, 07:08:57 sukūrė tomcikas »

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2016 Rugsėjo 08, 08:54:00 »
Valytuvai uzkepe 100 proc., nes paciam yra taip buve. Na o del langu, tai reikia ardyti ir ziureti. Pas mane tokia pat beda buvo su vairuotojo langu, pradziai bandziau keisti langu pakelimo varykliuka, bet nepadejo. Tada isardziau duris, issikeliau visa duru rema, nieko suluzusio neradau, supurskiau visus rolikus kuriais aiksto troseliai ir i troseliu sarvus irgi pripuciau wd ir baigesi beda. O del koloneliu nieko negaliu pakomentuoti, nes neteko su tuo susidurti.

Tai nepadėjo mano varikliukas :D

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2016 Rugsėjo 08, 09:32:04 »
Tai nepadėjo mano varikliukas :D

Dabar idetas taviskis, bet tik ji pakeitus niekas nepasikeite (-) Ne jame esme buvo.