Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a6 c6 bluetooth  (Skaityta 1451 kartus)

Neprisijungęs widder21

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Audi a6 c6 bluetooth
« Topic Start: 2017 Vasario 23, 13:36:11 »
Sveiki, koki  bluetooth moduli reikia ideti jog galetum prijungti visus mob tel. Pas mane yra, bet tik galima prijungti motorola arba orginalu audi tel? Gal kas zinot modulio kodus ?

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a6 c6 bluetooth
« Atsakymas #1: 2017 Vasario 23, 15:29:11 »
Sveiki, koki  bluetooth moduli reikia ideti jog galetum prijungti visus mob tel. Pas mane yra, bet tik galima prijungti motorola arba orginalu audi tel? Gal kas zinot modulio kodus ?

Kad ir 4E0910336 C. Bet jo nepajungdi i vietoj senojo bloko, nes turetu skirtis pati fiske ir pin'uote

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2017 Vasario 23, 16:54:53 »
Kad ir 4E0910336 C. Bet jo nepajungdi i vietoj senojo bloko, nes turetu skirtis pati fiske ir pin'uote

Pradžiai reiktų žinoti pas jį šviesolaidis ar ne.Kitas dalykas, iš viso keista , kad neprisijungia kiti telefonai, neteko matyti , kad išskirtų telefonų modelius, gali automatiškai neprisijungti degimą įjungus, nematyti užrašų knygutės, bet , kad visai neprisijungtų (-)

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2017 Vasario 23, 20:47:46 »
Pradžiai reiktų žinoti pas jį šviesolaidis ar ne.Kitas dalykas, iš viso keista , kad neprisijungia kiti telefonai, neteko matyti , kad išskirtų telefonų modelius, gali automatiškai neprisijungti degimą įjungus, nematyti užrašų knygutės, bet , kad visai neprisijungtų (-)

Jei tik ragelis porankyje yra, gali net nematyti mobilieji. Kazi ar isvis pas temos autoriu yra bluetooth zenkliukas MMI ekrane ir neaisku, koks blokas pas ji stovi. O ta bluetooth bloka 4E0910336 C, galima pasijungti ir nuo CD keitiklio sviesolaidzio ;) Tereikia zinoti pin'uote kur ka jungti i naujaji bloka, pasidaryti sviesolaidzio issisakojima nuo CD keitiklio, pasikeisti kodingus ir nutrinti atsiraduses klaidas po tokios operacijos su VCDS.
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Vasario 23, 20:53:15 sukūrė tomcikas »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2017 Vasario 24, 00:28:30 »
Taigi rašo, kad yra tik neprisijungia kiti telefonai, neina šneka apie ragelį porankyje, nebent temos autorius neteisingai išsireiškė.

Neprisijungęs widder21

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2017 Vasario 24, 14:28:22 »
Pas mane porankyje statosi telefas ir kaip suprantu tas telefas prisijungia per bluetooth. Bet masina, kaip pirkau jo nebuvo. Tai kai idedi sim korta i poranki ten veikia per mmi viskas. Esme ne tame.... :-] Norint pajungti mobilu: randu per mobilu masinos bluetooth suvedu pin koda, tada mmi ismeta jog neteisingas pin.. nors per pc buvau pasikeites i 0000. jei eini per green meniu tai duoda nusistatyti mototrola telefona arba masinini. koduoti nieko neleidzia.. tai as galvoju pakeisiu visa bluetooth bloka i kitoki. savo dar neemiau ir nezinau kodo :) tai kazi tiks visos jungtys ar ne ? ir ar gera cia mano mintis ?

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2017 Vasario 24, 15:16:37 »
Pas mane porankyje statosi telefas ir kaip suprantu tas telefas prisijungia per bluetooth. Bet masina, kaip pirkau jo nebuvo. Tai kai idedi sim korta i poranki ten veikia per mmi viskas. Esme ne tame.... :-] Norint pajungti mobilu: randu per mobilu masinos bluetooth suvedu pin koda, tada mmi ismeta jog neteisingas pin.. nors per pc buvau pasikeites i 0000. jei eini per green meniu tai duoda nusistatyti mototrola telefona arba masinini. koduoti nieko neleidzia.. tai as galvoju pakeisiu visa bluetooth bloka i kitoki. savo dar neemiau ir nezinau kodo :) tai kazi tiks visos jungtys ar ne ? ir ar gera cia mano mintis ?

Pasijungus VCDS matosi to bloko kodas ;)