Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a6 c5 2.5 tdi 2000metu keletas klausimu  (Skaityta 1656 kartus)

Neprisijungęs hijacker

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, as cia naujokas kaip ir naujokas su audi. Nusipirkau pries pora menesiu ir pastebejau kad kiek bevazineciau ausinimo skyscio dacikas praktiskai nejuda o tepalo dacikas pakyla tik per viena padala virs 60laipsiu max. cia kalti davikliai ar kazkas rimciau? nes pats variklis tai jauciasi kad pasyla ir salona gerai kaitina. ir dar vienas klausimelis kaip suzinot ar veikia turbina nes kitose masinose jauciasi jos svilpimas sioks toks o pas mane nieko ir dar plius kiek suprantu prietaisu skydelyje turetu ijungus degima uzsidegti geltona indikacine turbinos lempute o pas mane jin neuzsidega.

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
nera geltonos indikacines turbinos lemputes  :) ji ir neturetu uzsidegti. o ar turbina veikia  - jei masina vaziuojant traukia daugiau nei 120 ir apsukos kyla daugiau nei 2500 rpm vadinasi turbina dar veikia, svilpimas neprivalo girdetis. o del ausinimo skyscio temperaturos, pajungus kompa matytusi kad daviklis blogas.
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs hijacker

• Žiūrėti profilį
cia rimtai jei neveiktu turbina daugiau 120 nebetrauktu masina?

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
nerimtai. Atmosferikai ir daugiau vaziuoja. O su veikianciom bet blogai turbo  buna ir simtuko nedaspaudzia.
O kas tau sake apie turbo lempute? Skaitei gal kur?

Neprisijungęs hijacker

• Žiūrėti profilį
ai cia ta lempute busiu as sumaises su ta kur pasirodo rodo gedima ismetimo sistemoj ar kazkas panasaus, toks kaip variklis nupaisytas. kai niekada neturejau dyzelinio variklio atidziau nepasidomejau nes man tas neaktualu buvo vaziuojant su benzinu

Neprisijungęs ramunas249

• Įrašai: 68
    • Žiūrėti profilį
o gal zvakiu kaitinimo spirale turi mintyja uzsidega

Neprisijungęs hijacker

• Žiūrėti profilį
ne ne ta tai atskiriu ten ta lempute jau issiaiskinau tipo rodo ismetamuju duju valymo gedima
ai va paklausei apie pakaitinimo zvakes. pas mane rytais kaitina zvakes gan ilgai ir viena karta pakaitinus uzkuriant siek tiek suburbuliuoja ir dirba po to normaliai variklis. po kiek laiko zvakes kaitina tik kokia sekunde tai uzsikuria be priekaistu. tai cia zvakes keiciamos jau?

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
pasikeisk temperaturini davikli ,kad rodytu,o del pakaitinimo taip ir turi but,neieskok slieku ;)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
ko salciau to ilgiau sildo,bet jei uzvedi ir purtosi gali but kad zvakes nevisos dirba

Neprisijungęs Bumbulas

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, as cia naujokas kaip ir naujokas su audi. Nusipirkau pries pora menesiu ir pastebejau kad kiek bevazineciau ausinimo skyscio dacikas praktiskai nejuda o tepalo dacikas pakyla tik per viena padala virs 60laipsiu max. cia kalti davikliai ar kazkas rimciau? nes pats variklis tai jauciasi kad pasyla ir salona gerai kaitina. ir dar vienas klausimelis kaip suzinot ar veikia turbina nes kitose masinose jauciasi jos svilpimas sioks toks o pas mane nieko ir dar plius kiek suprantu prietaisu skydelyje turetu ijungus degima uzsidegti geltona indikacine turbinos lempute o pas mane jin neuzsidega.

pas mane buvo lygiai tas past su temperaturomis, pasikeitus termostata dabar ausinimo skyscio temperatura stovi lygiai per viduri, o tepalo liko stoveti taip pat, po savaites kompas pradejo meti ispejamaji zenkliuka del oil sensor faulty, tai speju bus daviklis nusproges tepalo temperaturos.

Neprisijungęs hijacker

• Žiūrėti profilį
mano manymu prie nulines temperaturos neturetu kaitint apie 10 sekundziu, tai kas bus kai bus -20? kaitins 10min? :D o jei ir tiek ilgai kaitina tai turetu ir uzsikurt be burbuliavimu o dabar pirmi sukiai buna ne itin malonus ausiai

Neprisijungęs ramunas249

• Žiūrėti profilį
gali buti temteraturos daviklis nusproges kad kaitina ilgai sip prie 0 kaitina gal kokis 2 sk o purtosi todel kad greiciausiai zvake viena nusprogusi o gali buti ir rimciau purkstukas jau nebedulkem pucia o miscioja arba dar blogiau kompresija maza tame cilindra ,o del to zenkliuko neieskok pazasti uteliu nes jis ten opeliuj skirtas o ne audi tokio nera

Neprisijungęs hijacker

• Žiūrėti profilį
kiek zinau ne tik opeliuose stovi visose darbinese masinose pas mane tas yra. bet tas man maziausiai ir rupi. nors kaimynas klause ar nera pas mane tos lemputes nes pas jo drauga sake kad yra tokioj pat masinoj o pas ji irgi nera. nu ka reikes bandyt zvakes pasikeist. blyyyn 6 zvakes kirs per kisene :D kazi kokia kaina ju?

Neprisijungęs ramunas249

• Žiūrėti profilį
normalesnes apie 45 lt  bet tu pirma jas pasitikrink pries keisdamas nes ten rodosi kad lengvas darbas tik ziurek neprisizaisk isukgamas nenulausk
suk atsargiai po biski susukdamas pradzioj adgal kad butum tikrai tikras kad nenusisuks sriegis arba pati netruks nes tada tai tikrai turesi malonunu ,seip sakau pirka pasitikrink zvakes su laidu prasiskambink arba su testeriu

Neprisijungęs hijacker

• Žiūrėti profilį
ir kokia varza turetu testeris parodyt jei normali zvake ir kokia jei jau ragas jai?