Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a6 c4 priekiniu zibintu reguliavimo fokusai  (Skaityta 2378 kartus)

Neprisijungęs Justinas123

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Jau nebepirma karta pastebiu (ypac tamsiu paros metu), kad mano trumposios sviesos sviecia labai zemai. Pakelti su raktu nebegaliu nes daugiau nebesikelia tai pacia lempa suverciau apie 1cm. Ir ka sau manote, kai ijungiau degima, sviesas matoriukai tik suburzge ir man beziurint nusileido ir vel sviecia taip kaip ir pries ta :Oi. Koks butu bedos sprendimas. Pas mane yra xenon zibintai. Noriu matyti kelia bet, kad neakinciau kitu. Kaip butu galima isspresti sita problema?

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
auskcio daviklius tikrink . stovi kazkur tai ant pakabos

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
C4 neturi aukščio daviklių ant pakabos, ne tie metai

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
C4 neturi aukščio daviklių ant pakabos, ne tie metai

Jie nebutinai gamykliskai buna sudeti :)) , 300 litu ir betukrioj masinoj jie gali atsirasti, dedasi prie galinio tilto . Bet nemanau kad cia tokie butu ,cia kazkas su elektra susigadinta yra  :) arba zmogus nuleido lempas kiek gali ( daznai buna kad maiso padetis kur auksciausia kur zemiausia) , ir bando reguliuot

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
C4 žibintų aukščius reguliuoja el.varikliukai, kad užsiciklinęs leidžia vis žemyn.
Prieš tai aukštį reguliuodavo vakumo pagalba :)
Apie neoriginalius modus nemastau, jei taip yra - lai informuoja iš anksto :D
Dar pradėkime mastyti apie automatinius lietaus lašų daviklius valytuvų darbui :D

• Žiūrėti profilį
As toki automobili pirkau pries 4 metus tik as radau lempos apacioje istraukta pailga fiske su 4-5 kontaktais kuria ikisus viskas ir prasidejo deje ja istraukus lempos negryzta i buvusi auksti. Salono lempu aukscio reguliatorius nustatytas ties 0.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 03, 19:19:11 sukūrė Justinas123 »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu blin :D
Jei fyske istraukei, kaip tau grys atgal? :D Oru varomas el.variklis dar joks nedirba :D

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
jei rankinis reguliavimas yra tai tikrai ne org xenonai ir nera automatinio reguliavimo. O del ko tau jos nedakyla tai variantu nemazai, prasukti regulkiavimo verztai, priekis mustas gal natureliai lempos ziuri i apacia nes neatsatytas ju org. pasvirimas ir pan. Reflektoriai nukrite viduj, reik ardyt ir ziuret.

• Žiūrėti profilį
zodziu taio, kiek turejau audi su visom buvo bedos su sviesom ir visos buvo lesines, dazniausiai su lesiais daugiau bedu ir buna.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
jauciu jis su ranka nureguliavo kazka i debesis, ir dabar kai ant 0 poastato ir fyske ijungia jos sviecia i zeme, reikia junkt fyske, statyt ant - padeties, ir varyt ant stendo sureguliuot.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
zodziu taio, kiek turejau audi su visom buvo bedos su sviesom ir visos buvo lesines, dazniausiai su lesiais daugiau bedu ir buna.

Trecia audi su lesiais - no problem  :party:

• Žiūrėti profilį
pagrinde isdege reflektoriai, apsineses lesis

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
a jei tas tai jo, neisdege dar, bet is vidaus stikla ir lesi jau valiau  :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
C4 su org. xenonais stovi lygmatis pačiame žibinte (toks kaip sumažintas gulsčiukas). Gal jis grybauja. Atjunk varikliukus ir mechaniškai nusireguliuok. Neturėtų klaidos bc mesti.

• Žiūrėti profilį
Radau problema. Teko ardyti abi lempas, nes buvo isnertos tos kojeles kur mechaniskai reguliuoja auksti ir zvairuma todel lepos ir sviete taip zemai ir nesireguliavo. Taip prie lempos dugno yra plastmases gabalas i kuri ateina 3 laidai turbut tas ir bus tas gulsciukas. Dekui uz pagalba

• Žiūrėti profilį
Katik sureguliavo sviesas, bet as jomis nepatenkintas. Jos nebesviecia taip, kaip sviete kai nusipirkau. Reflektorius ir lesius nuvaliau. Gal jau jie pasene? Jai taip, tai is kur gauti daliu?

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Katik sureguliavo sviesas, bet as jomis nepatenkintas. Jos nebesviecia taip, kaip sviete kai nusipirkau. Reflektorius ir lesius nuvaliau. Gal jau jie pasene? Jai taip, tai is kur gauti daliu?
gal vasara pirkai?Siuo metu visiems blogiau matosi.Siap sios lempos sviecia neispudingai.

• Žiūrėti profilį
gal vasara pirkai?Siuo metu visiems blogiau matosi.Siap sios lempos sviecia neispudingai.

Pirkau rudens pabaigoje. Gal pvz butu galima is kokio kito audi modelio pritaikyti apacioje priesrukines (vietoi groteliu ar su grotelem)kaip sitos, nes pas mane ju nera. O i dvileses kazin ar apsimoka keisti.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 06, 18:20:43 sukūrė Justinas123 »

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
man rodos galima,tik groteles teks pasikeist.