Kiek man pavyko išsiaiškinti, net su detaliais paaiškinimais, apie frikcionų veikimą, kai junginėjant iš N į D dyla guminė dalis, perjungimo metu, bet tas dylimas nėra niekuo įpatingas ir nieko baisaus neatsitiks taip junginėjant. Savaime aišku, kuo mažiau junginėsi, tuo mažiau dils, tas pats kaip ir su mašina, kuo daugiau važinėsi, tuo greičiau susidėvės važiuoklė, padangos ir pan., tai su automatu, važiuojant normaliu greičiu ir i pakalne PVZ įjungus N, po to nesustojus i D, tikrai automatui nieko nebus, tik jis dėvėsis greičiau, kaip ir visi kiti dalykai dėvisi dažnai naudojant. Aš taip važinėju ir jokių problemų, manau nieko blogo, nes automatas pagal greitį apskaičiuoja bėgį ir apsukas ir važiuojant net apie 70 - 80 km/h į pakalne, perjungus iš N į D apsukos nuo laisvų apsukų 800 aps./min., pakyla iki 1000 aps./min., kas net nepajaučiama, nes leistinas praslydimas normaliom salygom automato yra iki 200 aps./min. (ant D padeties staigiai akseleruojant ar jungiant begius), tai jeigu neuzgazuosi jungdamas is N į D, automatas tikrai nesubyres, čia mano nuomonė, tikrai negarantuoju, kad aš teisus, bet nemanau, kad Audi gamykloje dirba visiški apuokai, neatlieka bandymų ir neįdeda jokios apsaugos (bent tokios kokia yra tarp D ir 4 3 2 begiu), jeigu cia labai pjauna automatą. Siaip visi sako ta patį, geriau nejunginek ir tikrai nieko nebus, bet paaiskinti niekas negali, kodel? Tai tas pat, kas geriau nevazinek su masina, tada bus isvis gerai niekas nedil, nei padangos, nei detales, niekas
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)