Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a6 2006 nedega galinis apsvietimas  (Skaityta 5768 kartus)

Neprisijungęs SEandrius

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
Audi a6 2006 nedega galinis apsvietimas
« Topic Start: 2013 Lapkričio 20, 15:52:17 »
Sveiki visi, turiu audi a6 2006m. Problema tokia, kad nedega kaires puses galinis zybintas, salono apsvietimas ir atbulines pavaros lempos. Perdege stapdziu lempute pakeiciau ja ir pats nesuprantu kas atsitiko, nebesviecia galas kaires puses, salone nera apsvietimo ir atbulines pavaros lemputes neisijunge. Saugiklius patikrinau visus kuriuos radau, vairuotojo puseje ir keleivio, bagazineje desineje puseje. Visi saugikliai geri. Gal yra kazkur dar saugikliu, gal koks pagrindinis perdege. Tiesa neatsirakina bagazine. Gal numanot kas nors ,kur beda yra, kur reike jieskoti bedos kad veiktu vel viskas, pas elektrika vaziuoti nesinori pakolkas, nes ne lietuvoje esu, aciu uz patarimus.

P.S. Lemputes naujos kurias keiciau ir veikia, laidai kad nusitryne butu nelabai gali buti, nes nera kur nusitrinti galetu.
Ir atsiprasau jai toke tema jau yra sukurta

Neprisijungęs Tomasss

• Įrašai: 836
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a6 2006 nedega galinis apsvietimas
« Atsakymas #1: 2013 Lapkričio 20, 17:04:19 »
Per bagazines lankstus buna kad paluzta laidai

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Lapkričio 20, 21:38:04 »
Saugikliai yra abiejuose paneles sonuose ir gale bagazineje desineje puseje.

Neprisijungęs SEandrius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Lapkričio 20, 21:53:01 »
Saugiklius tikrinau paneles abiejuose sonuose ir gale visi jie geri.

Neprisijungęs DND

• Įrašai: 121
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Lapkričio 21, 22:56:06 »
Ten yra toks dalykas, jei perdega galine lempa komforto blokas J393 isjungia isejimo itampa , pakeitus lemputes reikia su kompu jungtis prie komforto bloko ir nuresetinti .

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2013 Lapkričio 22, 07:15:53 »
Ten yra toks dalykas, jei perdega galine lempa komforto blokas J393 isjungia isejimo itampa , pakeitus lemputes reikia su kompu jungtis prie komforto bloko ir nuresetinti .

Taip iseitu, kad galine lempute galima tik servise keisti ir tai kas kompa turi? Suprantu rasytum uzsitrumpina, bet lemputes gali sudauzyti, isimti, atjungti, ka nori daryti, jokio kompo tikrai nereikia ir dar nesutikau ne vieno audi modelio su tokiu "navarotu".

Neprisijungęs SEandrius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2013 Lapkričio 25, 11:12:31 »
Dekui DND uz info reiks patikrinti. Nes mistika tai tikrai pas mane su sviesoms, jai taip prades gaminti auto, kad del tokiu smulkmenu reiks kikviena karta i serviza vaziuoti, tai geriau jau sena auto nusipirki, atsinaujini visa ir vazineji isveikata :) nes dabar perdega lempute gale ir neveike apsvietimas net salone :think:

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2013 Lapkričio 25, 13:40:58 »
Dalis tiesos yra.Taip,blokas atjungia ta grandine kur  perdege lempute. (+) Bet prie kompo jungtis tikrai nereikia.Uztenka sudeti naujas lempeckas ir (atrodo) kelis kartus ijungti-isjungti sviesas.Po to blokas prasicekina ir jei pamato reikiamas reiksmes - paleidzia srove (+)

Neprisijungęs SEandrius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2013 Lapkričio 25, 15:59:16 »
Dalis tiesos yra.Taip,blokas atjungia ta grandine kur  perdege lempute. (+) Bet prie kompo jungtis tikrai nereikia.Uztenka sudeti naujas lempeckas ir (atrodo) kelis kartus ijungti-isjungti sviesas.Po to blokas prasicekina ir jei pamato reikiamas reiksmes - paleidzia srove (+)

Pas mane lempos neiisijunge, jos automatiskai isijunge ir sviecia visda. pagal eile parodyta 0
auto
trumpos
priesrukines
t.t
Sukinejau lepu jungikli bet lempos kaip sviete taip ir sveicia. Gal zinai tiksliau ka daryti. Buciau labai dekingas

Neprisijungęs FonZero

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2013 Lapkričio 25, 19:27:06 »
Nelabai supratau tavo klausimo. :think: Pagal pradine tema tau gale ten nesviete,o dabar sakai apie trumpas...(wow)
Pas tave paprastos halogenines lempos,ne xenonai?

Neprisijungęs SEandrius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2013 Lapkričio 25, 19:55:00 »
Ne viskas tvarkoje su priekinems lempomis,as tik parasiau,kad automatiskai jos sviecia visada jai degimas ijungtas tiek priekines tiek galines ir negaliu taip padaryti kaip rasei kad ijungti-isjungti. O lempos pas mane paprastos buvo kaip taip atsitiko( uzgeso galine lempa) , vakar isidejau xeonus

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2013 Lapkričio 25, 20:18:55 »
FonZero-dabar aiskiau  :-]  Kantrybes tau :-)

Neprisijungęs SEandrius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2013 Lapkričio 25, 21:12:52 »
Turbut mazai kas yra susidure su toke problema, tai sia savaite vaziuosiu pas elektrika ir zesiu ka jis sakys ir ka darys :).

Neprisijungęs FonZero

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2013 Lapkričio 25, 21:50:37 »
Viskas ten paprasta.Suprogramuota kaip dienos sviesos.Kadangi ant paprastu (halogeniniu) lempu nera atskiru lempuciu dienos sviesoms - programinasi kad ijungus degima automatiskai isijungtu trumpos. (H-) Bet perstacius ant pazibinciu turetu trumpos uzgesti,likti tik gabaritai... :think:
P.S. Pagal Audi centro pletkus nuo kitaisku xenon'u kartais tinklo kompas uzsilenkia :D
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Lapkričio 25, 21:52:52 sukūrė FonZero »

Neprisijungęs SEandrius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2013 Gruodžio 03, 18:15:35 »
Buvau pas elektrikus. Atliko degnostika ir pasake ,kad neveikia tas ir anas. Kaip pats buciau nezinojes. Bet vienas dalykas uzkliuvo, istrauka is diagnostikos (01516,  terminalas 30, grandines gedimas). sako kad gali buti kazkur laidas nusviles ar panasiai. Na ir pasiule vaziuoti i audi salona nes tik jie gali sutvarkyti sita beda mano audines. Turbut teks, ir nemazai sumoketi nes kaina vien tik uz degnostika kainuos 800lt. Bet pries vaziuojant i audi salona gal kas gali ideti lempu laidu schema, gal paciam pavyktu rasti laida sudegusi. Aciu isanksto

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2013 Gruodžio 03, 18:42:37 »
Buvau pas elektrikus. Atliko degnostika ir pasake ,kad neveikia tas ir anas. Kaip pats buciau nezinojes. Bet vienas dalykas uzkliuvo, istrauka is diagnostikos (01516,  terminalas 30, grandines gedimas). sako kad gali buti kazkur laidas nusviles ar panasiai. Na ir pasiule vaziuoti i audi salona nes tik jie gali sutvarkyti sita beda mano audines. Turbut teks, ir nemazai sumoketi nes kaina vien tik uz degnostika kainuos 800lt. Bet pries vaziuojant i audi salona gal kas gali ideti lempu laidu schema, gal paciam pavyktu rasti laida sudegusi. Aciu isanksto

Ir tu juos vadini elektrikais :-] :-( :-] Diagnostika 800 (wow), cia tur but visu laiku kainos maximumas :-]

Neprisijungęs SEandrius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2013 Gruodžio 03, 19:51:05 »
Cia elektrikai pas kuriuos buvau paiskino, kad jai nori pas mus tvarkytis mokesi dvigubai nes visiek ves i audi centra mano auto, tai pasiule nuvaziuoti paciam i audi centra. Ir nemokamai atliko degnostika nes nieko netvarke jie man :) Na cia tik degnostika 800, o uz darba jai sutvarkys tai dar daugiau moketi reiks, cia jau tokios kainos. :-/ todel ir prasau gal kas turi stalciuje uzsilikuse schema elektros kur laidai jungesi kurioje vietoje aplamai jie yra :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2013 Gruodžio 03, 21:29:10 »
Cia elektrikai pas kuriuos buvau paiskino, kad jai nori pas mus tvarkytis mokesi dvigubai nes visiek ves i audi centra mano auto, tai pasiule nuvaziuoti paciam i audi centra. Ir nemokamai atliko degnostika nes nieko netvarke jie man :) Na cia tik degnostika 800, o uz darba jai sutvarkys tai dar daugiau moketi reiks, cia jau tokios kainos. :-/ todel ir prasau gal kas turi stalciuje uzsilikuse schema elektros kur laidai jungesi kurioje vietoje aplamai jie yra :)

Kokioj pasaulio skylej randiesi? Kur cia tokios kainos ir tokie supratingi elektrikai?

Neprisijungęs zydrunasA4

• Įrašai: 1005
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2013 Gruodžio 03, 21:55:35 »
kad 30 terminale gedimas tai labai daug sako, bloku grupes yra užmaitintos per saugiklius po to per tranzistoriu raktus išskirsto i lempas ir pan. taigi visa ta grupe neturi pastovaus pliuso iš 30kl grandines todel ir neveikia tau. tokiu atveju reikia žiuret ant kokiu saugikliu yra itampos ant kuriu nera. cia turetu buti apie 20- 30A saugikliai, arba praslydo vienas iš blogu saugikliu tikrinant. schemos tokiom auto nesimeto po stalcius tik per savus kanalus iš centru galima gaut. 

Neprisijungęs SEandrius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2013 Gruodžio 03, 22:49:39 »
kad 30 terminale gedimas tai labai daug sako, bloku grupes yra užmaitintos per saugiklius po to per tranzistoriu raktus išskirsto i lempas ir pan. taigi visa ta grupe neturi pastovaus pliuso iš 30kl grandines todel ir neveikia tau. tokiu atveju reikia žiuret ant kokiu saugikliu yra itampos ant kuriu nera. cia turetu buti apie 20- 30A saugikliai, arba praslydo vienas iš blogu saugikliu tikrinant. schemos tokiom auto nesimeto po stalcius tik per savus kanalus iš centru galima gaut. 
Aciu uz info

Neprisijungęs SEandrius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2013 Gruodžio 03, 22:50:13 »
Kokioj pasaulio skylej randiesi? Kur cia tokios kainos ir tokie supratingi elektrikai?

Svedijoje

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2013 Gruodžio 03, 23:15:25 »
po vairu ziurejei? Nr2 tai J519 blokas,pagal tavo klaida jis gali buti be maitinimo,jo saugikliai kaip tik zemiau-Nr3

Neprisijungęs SEandrius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2013 Gruodžio 04, 13:54:27 »
T-max  patikrinau saugikli pagal tavo schema, tai pas mane tik vienas jis yra NR3 pazymetas, per ji neina srove, labai dekui tau uz sita info, dabar zinau, kad cia problema yra, bet gal zinai ar ta bloka (Nr2) visa reiks keisti ar koke rele.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2013 Gruodžio 04, 17:35:21 »
O prie ko J519? Pas ji tai gale nesviecia, cia jau 46 blokas desineje bakavinoje. Jame ir atbulines sviesos atskiras isejimas yra.

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2013 Gruodžio 04, 20:13:12 »
TS minejo kad:

Citata
istrauka is diagnostikos (01516,  terminalas 30, grandines gedimas)

http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/01516

pas C6 pilna tu bloku ir jie visi vieni su kitais suristi,gal todel ir nurodo ta pirmaji,xz,as cia nestiprus,tiesiog prielaida.