Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 2,5 TDI 132 kw generatoriaus problemos  (Skaityta 2281 kartus)

Neprisijungęs Shura

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, esu naujai iskeptas audi vairuotojas. Kazkas atsitiko generatoriui (manau). Vaziuojant 80Km/h kazkas dungtelejo ir uzsidege akumo lempute ant spidometro. Tuo pat metu krovimo indikatoriaus rodykle nukrito nuo 14 iki 12 ir pasunkejo vairas,lyg butu kas stiprintuva atjunges. pries tai buvo kazkoks mazas cypimas, servize pasake kad generatoriaus dirzelis cypia bet del to kad lauke dregna, gal kokio purvo pakliuvo truputi. gal kas gali ka patart, nuo ko pradet tikrint, gal kam taip buvo nutike, kiek toks malonumas kainavo suremontuoti? Ir dar- kodel vairas pasunkejo, vos imanoma pasukti.

is anksto dekui uz komentarus ir naudingus patarimus

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
a dirzelis dar vietoj gal tas nutruko

Neprisijungęs Shura

• Žiūrėti profilį
a dirzelis dar vietoj gal tas nutruko
Dar neziurejau, grizau pastaciau ir palikau nakciai.

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
dirzas, nukrites arba trukes,bus proga nusiimt prieki

Neprisijungęs sigalas

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
generatoriaus sankaba gali būti

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
generatoriaus sankaba gali būti

o tai vairas ko pasunkejo?... bus dirzas trukes

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Naujai iskeptam audistui Shura: kai servise pasako, kad dirzelis jau ant pabaigos, tai ji ir keisk is karto, nes nutrukus jis turi bloga savybe , kartais palysti po pagrindiniu dirzu, ko pasekoje pagaileta 30 lt, o variklio remontas ir pora tukstanciu gali atsistoti.

Neprisijungęs Shura

• Žiūrėti profilį
katik nuvariau masina pas meistriukus, is pirmines apziuros pasake kad truko generatoriaus dirzas, o vairas pasunkejo nes ant to pacio dirzo stovi ir stiprintuvas . sake, kad sis malonumas man kainuos apie 400 lietuviskus pinigus, nzn ar cia daug ar mazai

Neprisijungęs Shura

• Žiūrėti profilį
Naujai iskeptam audistui Shura: kai servise pasako, kad dirzelis jau ant pabaigos, tai ji ir keisk is karto, nes nutrukus jis turi bloga savybe , kartais palysti po pagrindiniu dirzu, ko pasekoje pagaileta 30 lt, o variklio remontas ir pora tukstanciu gali atsistoti.
man nesake kad dirzas ant pabaigos, sake kad siaip cypia nes lauke dregna, bet logiskai pamascius "siaip" nieko nebuna :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
katik nuvariau masina pas meistriukus, is pirmines apziuros pasake kad truko generatoriaus dirzas, o vairas pasunkejo nes ant to pacio dirzo stovi ir stiprintuvas . sake, kad sis malonumas man kainuos apie 400 lietuviskus pinigus, nzn ar cia daug ar mazai

Cia ne daug, cia labai labai daug  :-{

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
prie to pacio keisciau kas priklauso ir pagrindini jei nezinai kada jis buvo liestas.o tai gal bus kaip ir generatoriaus.darbas tiek pat kainuos bet detales zymiai daugiau

Neprisijungęs Shura

• Žiūrėti profilį
prie to pacio keisciau kas priklauso ir pagrindini jei nezinai kada jis buvo liestas.o tai gal bus kaip ir generatoriaus.darbas tiek pat kainuos bet detales zymiai daugiau
dirzas keistas pries 1000 km. pasikeiciau tik nusipirkes masina. nzn kodel man taip surase smegenai, kad nepasikeiciau visko is karto. na bet dabar bus pamoka visam likusiam gyvenimui. P.S. ar reikia nuimineti prieki kad pakeisti si dirza?

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
taip reikia.na tada gerai kad pagrindinis keitsas.kaina tai nemaza.bet cia juk sevisas reik ir jiems gyventi  ;)

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
Paprastai kai isgirstu kazkoki bum, tai atidarau kapota paziureti kas ten pasidare, bet ne:
griztu namo, pernakvoju, parasau forume, laukiu kol man atrasys "paziurek po kapotu", tada dar pasivazineju iki serviso, kuriam pasako, jog taip, truko dirzas.

o jeigu jis butu palindes po pagrindiniu?

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
generatoriaus dirzeli imanoma pakeist ir nenuemus viso priekio(A6 C5 1.9 tdi esam ta padare) , cia tik didelio noro reikalas. o siaip servise labiau apsimoka sakyti kad reik prieki ardyt nes uz tai papildomai litu nemazai paimama :)
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
1.9 ir 2,5 tdi nera ka lyginti plius seipsau netruko bus kazkas susideveje greiciausiai itepejas ar jo ivore reik jieskot priezasciu

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
dirzai ir nuo susidevejimo truksta :)

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
rase kad pries  1000km pakeistas pagrindinis dirzas tai jei butu pavarges gen.dirzelis ji butu pakeite cia bus ne dirzelio beda greiciausiai

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
jei zmogus atvaziavo keist pagrindini dirza, ir nesako kad jam pakeist generatoriaus dirza, tai niekas jam jo ir nekeicia, jei rimtesnis servisas, butu bent jau perspejes kad dirzas jau nepatikimai atrodo ir pasiule pasikest tuo pat metu. o jei zmogui niekas nesake tai jis jo ir nekeite

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
jei buvo blogas ir nekeite o jis kainuoja kelis litus tai toki serviza sprogdint

Neprisijungęs dizeliuks

• Įrašai: 236
    • Žiūrėti profilį
OT: cia kaip gydytojui reik papildomai patept kad gyliau izvelgtu, nors gydymas pas mus skatosi nemokamas ;)

Neprisijungęs Shura

• Žiūrėti profilį
Na va, atsiemiaiu savo auto, kai pamaciau kas liko is dirzelio tai net issiziojau  :O meistras sake kad esu laimes kudikis kad niekas nepakliuvo po pagrindiniu dirzu. o viso to priezastis, kazkoks (nzn kaip tiksliai vadinasi) skremulys, kuris susijes su ventiliatorium, nuejo saibom. tai va, ateiciai patarsiu tokiems kaip as (kurie nieko nesupranta apie masinas), jaigu keiciat kazka, tai keiskit viska is pagrindu, nes visada islenda visokios nidadelkos.