Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 2,5 TDI(1995) pasildymo zvakes ir reliu isdestymas  (Skaityta 1541 kartus)

Neprisijungęs GARNYS

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Dabar man iskilo klausimas del pasidymo zvakiu veikimo vasarosa metu. Ar jos turi bent sekundei suveikti ? Nes kai as ijungiu degima po vienos sekundes uzgesta paneleje pasildymo indikacinė lempute, bet tuo momentu jokios itampos ant zvakiu laidu neatsirasdavo. Jei turi suveikti tai turiu dar viena klausima: kur man rasti pasildymo zvakes rele? Beje gal kas turi visu reliu isdestyma ir kam jos skirtos. Nes po kapotu kur yra reliu blokas yra viena vieta laisva relei( yra laidai) ir noriu issiaiskinta kam ji skirta. Seip ten yra 6 relė ir vadinasi "sliding roof". Kiek suprantutai ji skirta kaskokiam stogui darineti ar ka?Bet pas mane joks stogas nesidarineja ir jokio stoglangio nera.
Is anksto dekoju

Neprisijungęs rolis72

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
Jei viskas tvarkoje tai pakaitinimo zvakes vasara neturi kaitinti.

Neprisijungęs GARNYS

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
na todel ir man kyla klausimas ar turi bent sekundei pasildyti ar ne. ir ar klausimas: kiek suprantu pakaitinimo zvaks valdo kompas, nes ant kiekvienos zvakes yra atskiras laidas. gal toel ir nepaduoda itampos i zvakes kai siltas oras. gal ir nera bendros pakaitinimo zvakiu reles?

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
Pakaitinimo zvakes pradeda dirbti, kai lauko temperatura yra apie +5c. Jei aukstesne - jos nesijungia.

Koris

• Svečias
pas mane tas pats - cia normalu

geraivarai

• Svečias
man vasara irgi uzsidega-sekundei ir uzgesta. Lempute salone dar nereiskia, kad suveikia zvekes pakaitinimas m, manau