Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 1998 TDI 1,9. Uzvedus mirksi klima.  (Skaityta 6895 kartus)

Neprisijungęs leadas

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 1998 TDI 1,9. Uzvedus mirksi klima.
« Topic Start: 2011 Rugsėjo 09, 19:37:31 »
Sveiki...Ieskojau panasiu temu,bet neradau. Uzvedus masina klima mirksi kokias 2-5 minutes ir normaliai nepucia iki to kol nenustojo mirkset. Prijungiau prie kompo,bet atskiros klios patikros nebuvo tad tryniau visas klaidas is eiles. Nors ir kompas klaidu neranda ji vistiek mirksi. Gak yra kokiu vaistu? Nes nakty salonas atrodo kaip kaledu eglute ?!?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 09, 23:18:28 sukūrė leadas »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Vaistai tokie, kad pirmiausia pasipildyk freono. Jei klima mirksi, reiškia, kad jo nėra. Būna dar kartais išimčių ir mirksi ji dėl kokios rimtos klaidos, bet 99proc bėda, kad nėra freono.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
Galiu vilniuje sutvarkyti. problema nesusijusi su freonu trukumu. Nusikale eeprom turinys. Veiks iki kito gedimo.
Speju priezastis silpnas akumas.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Galiu vilniuje sutvarkyti. problema nesusijusi su freonu trukumu. Nusikale eeprom turinys. Veiks iki kito gedimo.

Kaip nesusijusi? Pakurk sistemą be freono ir mirksės bet kuri klima.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
tai yra tavo spejimas.

1. a6 c4 nemirksi. su tokia vazineju, kaiptik tuscias kondicionierius. ji net ijungia snaige kampe, bet nejungia movos.
2. kai nera freono, tai buna klaida, bent jau del zemo slegio jutiklio. temos autorius klaidu neturi.
3. sena a4 klima (kada ten apie 2000m. klima pasikeite?) turi bedu ir mirksi del eepromo nukalimo.

sutinku, kad kad senas vw climatronic mirksi del bet kokios klaidos
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 09, 23:02:16 sukūrė acc »

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
tai yra tavo spejimas.

1. a6 c4 nemirksi. su tokia vazineju, kaiptik tuscias kondicionierius
2. kai nera freono, tai buna klaida, bent jau del zemo slegio jutiklio. temos autorius klaidu neturi.
3. sena a4 klima (kada ten apie 2000m. klima pasikeite?) turi bedu ir mirksi del eepromo nukalimo.

mirksejo klima,buvo tuscia sistema freono,pripildziau ir vistiek mirksi bet pas mane abs blokas parejes tj manau del sitos rimtos klaidos ji mirksi.

Neprisijungęs leadas

• Žiūrėti profilį
Jmj kiek pripildyt kainuoja sistema? P.S. as UK db tad iki vilniaus toloka butu,bet lietuviska kaina suzinot butu neprosal.

Neprisijungęs leadas

• Žiūrėti profilį
+ ka tik is garazo vel pas drauga jungem kita kompa,
kompas susijungia su ABS/INSTRUMENTS ir E.T.C. Deja prie variklio ir AT<-- ,kad ir kas tai butu nesusiconectina. Ir taip ne su vienu kompu jau... Cia kas da beda?

Neprisijungęs nikolas

• Žiūrėti profilį
bandet abs fiske atjungt?

Neprisijungęs leadas

• Žiūrėti profilį
o.O ,o kur ji randas? :D nebandem bet prie ko cia ABS jai nenuskaito variklio?

Neprisijungęs nikolas

• Žiūrėti profilį
nu as mazas specas,tj pas mane pvz neveike abs bet irgi prie variklio neprisijunge,atjunge abs fyske ir prisijinge geriausiai,per abs eina visa elektronika. o fyske tj po kapotu prie pacio abs bloko :D

Neprisijungęs leadas

• Žiūrėti profilį
Hmm dekui pabandysim rytoi blogiau nebus,bet blem tai prie visko conectinas apart variklio o.O  :-{ sitas lauzas uzknist mane baigia jau baigiu primest kad su vilasipiedu greiciau ir pigiau vazinet butu >.>

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Patikslinant, per ABS viskas neeina.
Tesiog tam tikros laidos bosch ABS sugesdavo ir nusodindavo CAN diagnostine linija. Rezultate nebera rysio su kitais, ant tos linijos kabanciais agregatais.
Bet cia velgi, iki 2000 grubiai, tik motoras, ABS, airbag, skydelis ir A/T deze kabojo ant CAN. T.y. sitie prietaisai nesijungdavo, bet kitkas veikdavo.

antras variantas kad motoras neveikia del immobox gedimo. Bet abejoju ar 1998 A4 stovi isorinis immobox

trecias variantas atjungti neoriginalu grotuva, galbus jis trumpina diagnostine linija.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 09, 23:32:44 sukūrė acc »

Neprisijungęs nikolas

• Žiūrėti profilį
Patikslinant, per ABS viskas neeina.
Tesiog tam tikros laidos bosch ABS sugesdavo ir nusodindavo CAN diagnostine linija. Rezultate nebera rysio su kitais, ant tos linijos kabanciais agregatais.
Bet cia velgi, iki 2000 grubiai, tik motoras, ABS, skydelis ir A/T deze kabojo ant CAN.
nu as sakau mazas specas sioj srity  ;)

Neprisijungęs leadas

• Žiūrėti profilį
Del grotuvo tai ir as buvau susimastes...Dekui jums bandysiu ziuret rytoi  ;)

Neprisijungęs art64

• Įrašai: 305
    • Žiūrėti profilį

Pritariu,tikrai su freonu nieko bendra.O koks ten eepromas stovi ir kur gaut teisinga dampa?(Man A4 B5 reikia)

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Viduje 93c46. Bet nepatingejus islituoti ekranavima aplink proca - butu aisku viskas.
Geras dampas lenku internete vaiksto. Pataisyti klimai prireikia islitavimo igudziu.
Dampa issitraukiau is gyvos klimos. Bet kazkaip "gaila" juo dalintis. Nebent zmogus to uzsitarnautu.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 10, 00:34:56 sukūrė acc »

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį

Pritariu,tikrai su freonu nieko bendra.O koks ten eepromas stovi ir kur gaut teisinga dampa?(Man A4 B5 reikia)
Pritariu ir aš, pas mane net kondicionieriaus siurblio nėra. Mirksėjo, bet per klimatroniką ištryniau klaidas ir viskas gerai.

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Įrašai: 261
    • Žiūrėti profilį

Kaip nesusijusi? Pakurk sistemą be freono ir mirksės bet kuri klima.

Sia vasara tiek c5 tiek d2 pasibaige freonas, nevienoj nemirksi :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
O kiek man teko susidurti, tai mirksi. Išmeta slėgio daviklio klaidą ir iškart mirksi, po papildymo nustoja mirgsėti. ;) Nežinau, ar visoms čia taip, tik sakau, kaip b5 Pasate teko užmatyti.

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
man c5 nemirsėjo, kai freono nebebuvo

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
taigi paminejau vw klima

Neprisijungęs wjd

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį

paciam neitu susitvarkyt?, man akumas nudvese, kuriau, neuzkuriau, pakroviau uzvedziau mirksi. toli vaziuot iki vilniaus

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
eitu, jei esi geras elektronscikas. pas tave kokia klima, senesne at naujesne? diagnostika jau jungei?

Neprisijungęs wjd

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
eitu, jei esi geras elektronscikas. pas tave kokia klima, senesne at naujesne? diagnostika jau jungei?
naujesne, masina a6 98 dvieju zonu klima, kiek suprantu. nedariau dar