Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a4 problemos su uzvedimu  (Skaityta 1240 kartus)

Neprisijungęs raudonss

• Įrašai: 68
    • Žiūrėti profilį
Audi a4 problemos su uzvedimu
« Topic Start: 2009 Lapkričio 07, 20:49:08 »
Sveiki gal kas esate susidure su sia problema. Audi a4 1,8 variklis ADR {non turbo} problema tame kad kartais uzsiveda is n'tojo karto o kartais iskart pasijungus kompa mete klaidas temperaturinio daviklio, apsuku daviklio (nemate antro cilindro) bei lambdos (kas itakojo pastaruju dvieju daciku neveikima nes automatiskai perpilinejo benza del nenormalios temp) pakeitus apsuku bei temperaturini dacikus problema vistiek isliko taciau trauka pakito :) pradejo geriau traukti bet uzvedimo problema ta pati kompas klaidu neberodo... filtrai pakeisti zvakes naujos taip kad sitie varijantai atkrenta... Taigi kolegos jusu pasiulimai? isanksto aciu uz patarimus

Neprisijungęs raudonss

• Žiūrėti profilį
Re: Audi a4 problemos su uzvedimu
« Atsakymas #1: 2009 Lapkričio 07, 21:01:24 »
beja nera skirtumo ar variklis karstas ar saltas :/

Neprisijungęs efkaturboquattro

• Įrašai: 915
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Lapkričio 07, 22:05:56 »
o kaip siurblys? kuro

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Lapkričio 07, 22:12:07 »
Kaip neuzsiveda? gal eiline imobilaizerio problema.

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Lapkričio 08, 10:01:27 »
Man panasiai buvo, anksciau ir neuzsivesdavo o uzvedus pradzioj apsukos sokinedavo. Tai pasikeiciau anglies filtro voztuva, apsukos nustojo sokinet. O del uzvedimo kiek man audi centre sake tai, bent jau pas mane alsuoklis truputy sutrukes yra ir toks trysakis(nz tech. pvdn.) tai oro pagauna susidaro ten kondencatas ir reikia palaukti tada kol nuslugs tas sh... visas, tada vedasi norm. Nesandarus vambzdukai, o kompas ir man nemesdavo klaidu.

Neprisijungęs raudonss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Lapkričio 08, 14:07:22 »
Man panasiai buvo, anksciau ir neuzsivesdavo o uzvedus pradzioj apsukos sokinedavo. Tai pasikeiciau anglies filtro voztuva, apsukos nustojo sokinet. O del uzvedimo kiek man audi centre sake tai, bent jau pas mane alsuoklis truputy sutrukes yra ir toks trysakis(nz tech. pvdn.) tai oro pagauna susidaro ten kondencatas ir reikia palaukti tada kol nuslugs tas sh... visas, tada vedasi norm. Nesandarus vambzdukai, o kompas ir man nemesdavo klaidu.

kaip issprendei sia beda? kurioj vietoj tas trisakis?

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Lapkričio 08, 15:43:00 »

kaip issprendei sia beda? kurioj vietoj tas trisakis?

Dar konkreciu vieksmu nesiemiau bet pokolkas viskas tvarkoj vambzdukus paklybinau suspaudziau kur itruke biski buvo vaziuoju gerai db lyg ir. Nes audi centras uz visa rinkini nori 300 lietuvisku,kitur negausi tai meginsiu pats konstruoti ka. O sakau sprendimas yra tas kad reikia uzsandarinti viska ten kad oro negaudytu ir viskas tvarkoj bus. Tos detales foto galeciau imest kaip atrodo bet tik rytoj. mirkt

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Lapkričio 08, 16:37:10 »
raudonai apvesta stas 'trisakis' voztuvas.. o tan kur pabrezta linija, stovi plastmasinis-gumuotas vamzdukas, kuris ir sutrukineja, ko pasekoje pe rjy traukia ora. susiduriau su sia prob ir as. stai kai pja issprendziau:

p.s naujo savikaina ~100lt, o parduotuves kaina ~180lt..

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Lapkričio 08, 18:02:36 »
raudonai apvesta stas 'trisakis' voztuvas.. o tan kur pabrezta linija, stovi plastmasinis-gumuotas vamzdukas, kuris ir sutrukineja, ko pasekoje pe rjy traukia ora. susiduriau su sia prob ir as. stai kai pja issprendziau:

p.s naujo savikaina ~100lt, o parduotuves kaina ~180lt..

O kur uzmatei parduotuvei? Nes kiek teko klausineti tai visi purtosi ir siuncia i audi centra org. pirkti. Tai galvoju sulipdyti is seip kokiu :D

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Lapkričio 08, 18:29:08 »
neuzmaciau.. isiemiau, pasukau i Eolta, pasakiau koda ir fsio :)

o as ir lipdziau.. susiradau tiap pat gumuotos plastmases gabaliuka, ir su lituokliu zaidziau.. kokius 4 sluoksnius dejau tos plastmases ant alkuneliu, kur dazniausia trukineja, storinau tiesiog.. poto nusipirkau saltos svarkes, pasiausiau tas vietas, ir aplipdziau del tvirtumo.. na man asneiskai siek tiek pasitaise apsukos.. dar siek tiek pasokineja, bet nebe taip juntamai.. gal dar paciam tam trisaki problemele yra.. jo tai nenarsciau ir nekeiciau..
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Lapkričio 08, 18:31:42 sukūrė Brutas »

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Lapkričio 08, 18:31:17 »
Reikes megint ir man tada, nes vis niekaip neprisiruosiu