Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a4 kuro matuokle  (Skaityta 1026 kartus)

Neprisijungęs Blast

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
Audi a4 kuro matuokle
« Topic Start: 2010 Lapkričio 29, 03:21:28 »
Svieki, gal esate kaskas susidure su problema jog kuro matuokle nerodo tikslei kuro  ? tarkim isipilu pilna baka,o ji rodo jog 75% tik tera... kuo daugiau apsuku sukas, tuo greiciau krinta kuro matuokles rodykle. Speliojimu ir nuomoniu yra daug, kuro matuokles plude,kontaktai ir t.t Bet gal kas esate konkreciai susidures su identisku variantu ? aciu. Audi a4 2000m. 2.5tdi

Neprisijungęs baroneelis

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a4 kuro matuokle
« Atsakymas #1: 2010 Lapkričio 30, 22:26:04 »
Hi.

Man pries pora metu buvo taip pat (Audi A4 1.9 TDI). beveik niekada nerodydavo pilno bako, o ir nukrisdavo iki minimumo nuvaziavus vos kelis km. As konkreciai tvarkiau plude. Issiemiau ja ir nuvales sutepiau ten esanti chipa su grafitiniu tepalu ir truputi svelniai su grafitiniu piestuku patryniau. Man padejo :)

Sekmes!

Neprisijungęs markas2000

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Gruodžio 01, 00:46:49 »
greiciausia plude bus pabandyk pilna baka uzsipylti kartais ji atsistato atgal..............

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Gruodžio 01, 18:47:38 »
taigi raso , kad pilna baka ipyles ne karta buvo...

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Gruodžio 01, 19:08:29 »
Svieki, gal esate kaskas susidure su problema jog kuro matuokle nerodo tikslei kuro  ? tarkim isipilu pilna baka,o ji rodo jog 75% tik tera... kuo daugiau apsuku sukas, tuo greiciau krinta kuro matuokles rodykle. Speliojimu ir nuomoniu yra daug, kuro matuokles plude,kontaktai ir t.t Bet gal kas esate konkreciai susidures su identisku variantu ? aciu. Audi a4 2000m. 2.5tdi
Ir kaip tave paguost?Isidek nuliova,bus gerai.Pakeisk savos kontaktus i gerus,irgi pasitaisys.Klubas nepataisys.

Neprisijungęs Blast

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Gruodžio 03, 04:11:39 »
Hi.

Man pries pora metu buvo taip pat (Audi A4 1.9 TDI). beveik niekada nerodydavo pilno bako, o ir nukrisdavo iki minimumo nuvaziavus vos kelis km. As konkreciai tvarkiau plude. Issiemiau ja ir nuvales sutepiau ten esanti chipa su grafitiniu tepalu ir truputi svelniai su grafitiniu piestuku patryniau. Man padejo :)

Sekmes!

Dydelis aciu. Gryzes i Lietuva meginsiu tvarkyk, tykiuos tame bus beda... Buvau sumastes passato 1.9tdi ikist kuro matuokle,bet pasirodo skirtingos :)