Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a4 centrinio valdymo blokas/kompresorius  (Skaityta 1304 kartus)

Neprisijungęs netsas

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
Audi a4 centrinio valdymo blokas/kompresorius
« Topic Start: 2016 Rugpjūčio 11, 12:56:52 »
Sveiki. Sugedes centrinio valdymo blokas/kompresorius. Bandziau ieskoti tokio pat ju radau kelis variantus bet nei vienas netinka nes kodai ju nesutampa. Ka daryt? buvau tai sake ieskoti butent tokio kodo, o negalima pritaikyti kitokio jeigu fiskes atitinka? Gal zinot auksaranki kuris tuo uziema? Aciu uz info

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Kelintu metu masina?

Neprisijungęs netsas

• Žiūrėti profilį
2000M B5 KEBULAS

Neprisijungęs netsas

• Žiūrėti profilį
imetu koduka. buvau apziuret siandien kelis variantus bet kazkas negerai ir visi jie turi gale kodo raide, o pas mane be raides.

8d0 862 257

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Tai gal ten kitos bedos? Gal nera maitinimo ar dar ko truksta, kad neveikia ne vienas. Kiek teko keisti, niekada neziuriu i koda. Pajungi ir veikia, Buna kartais gamyklinis pultas nesirisa, tada reikia ieskoti kito.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Sugedes centrinio valdymo blokas/kompresorius. Bandziau ieskoti tokio pat ju radau kelis variantus bet nei vienas netinka nes kodai ju nesutampa. Ka daryt? buvau tai sake ieskoti butent tokio kodo, o negalima pritaikyti kitokio jeigu fiskes atitinka? Gal zinot auksaranki kuris tuo uziema? Aciu uz info
galiu rast gedima arba pkeist.

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Facelift A4 centrinio siurbli nera paprasta susirasti, nes tinka nuo A3 ir A4 tik faceliftiniu del kitokio galinio dangcio rakinimo (elektra vietoj vakumo).
Tavo atveju 100% dar tiks 8d0 862 257 su B pabaigoje  (H-)

O siaip ziuri kas jam yra ir sprendi kas toliau, jeigu siurblis veikia (girdisi siurbliuko garsas) bet nesukelia vakumo, bus grafitine sparnuote viduje subirejusi, pasikeiti nuo bet kokios A4 B5, tinka net nuo kai kuriu B3/B4 (VDO ar Hella neatsimenu  :D

Neprisijungęs netsas

• Žiūrėti profilį
man seniau rakindavo su raktu gerai. veike centrinis langai viskas ok tik neveike nuo pultelio, sujudindavai blokeli veikia ir su pulteliu. taciau nuveziau "meistrui" masina sake reikia naujo bloko nes kur yra jo mikroschema keli kontaktai pavarge ir gave dregmes.
Pasijungus kita kompresoriu/bloka lyg ir viskas ok. Taciau kelis kartus raktu parakina ir viskas, o ijungus degima isijungia avarinis ir mirksi kol neatjungi to bloko.