Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a4 2008 gal kas gali padeti issprest elektros problemele b8  (Skaityta 3007 kartus)

Neprisijungęs renokas

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
 (z) nupirkau audi be raktu todel pakeiciau pagrindini variklio kompa, spynute, spidometra, vairo uzrakta bet kazkodel man neisijungia degimas: gal but reikia keist dar kuris nors kompas pvz komforto? buciau dekingas uz info, audi centras informacijos duoti nenori :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 09, 09:57:29 sukūrė renokas »

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
Èia kalba eina apie B7 ar B8?

Neprisijungęs renokas

• Žiūrėti profilį
b8 jau kur raktas kaip kortele

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs CTRL

• Žiūrėti profilį
Šitam modeliui bet kokie rakto ar bet kurio kompo pririšimas eina online su Gamykla ir tik per Audi centrus. Pats šiomis dienomis esu susiduręs su panašia problema. Ir dar... Audi centras naudotų kompų nepririšinėja. Naujo pagrindinio variklio kompo kaina ~4.000 Lt + dar darbas. Žodžiu kruva reikalų, kurias gali išspręsti kol kas tik Audi centras.

Jei kartais pavyktų rasti kokį meistrą, kuris tau padės, duok man žinoti.

Neprisijungęs renokas

• Žiūrėti profilį
kompa galima visai atristi bet nenoriu paskui lengva bus pavogt

Neprisijungęs CTRL

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs moterka

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
turbut mazai kas susidure su tokiom masinom :V

Neprisijungęs moterka

• Žiūrėti profilį
masina vaziuoja ir be audi centro jau .o audi centras tegu eina po velniu su savo nesamonem ten galima kilimelius nebent pirkti uz pora simtu visai nieko iseina :-]

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
papasakok, ka uzburei

Neprisijungęs renokas

• Žiūrėti profilį
na nieko pora kompu pakeiti ir vaziuoja :) (be)

Neprisijungęs CTRL

• Žiūrėti profilį
O kas tau kompus be Audi centro pririšo? Pasidalink informacija, į PM taip pat neatsakai...

Neprisijungęs moterka

• Žiūrėti profilį
rakto pririsimas audi centre grubiai 800 .bet masina skendusi aisku akumuliatorius prijungtas paliktas ,visiem kompam batai nes vaikciojo srove per juos .didziausias klausimas buvo ko reikia kad uzvesti masina. su kuo risasi kompas tj vat nusipirkom vos ne visus kompus su raktu.kad netampyti masinos po centrus kur tik priburs o nieko gero nepasakis.bet dabar zinom ko reikia kad uzvesti nors ir audi centre negalejo paaiskint nieko. (!?)

Neprisijungęs Deiviss

• Įrašai: 503
    • Žiūrėti profilį
tai iseina kad kompus pirkai ir bandiai ka?

Neprisijungęs CTRL

• Žiūrėti profilį
Tai ar tu gali pasidalinti informacija su mumis? Gal gali duoti kontaktus kur pririšinėjai kompus. Man aktualu ABS/ESP blokas... ar gali padėti, jei nenori viešai, tai parašyk PM.

Neprisijungęs moterka

• Žiūrėti profilį
o kas yra abs neveikia ? nelabai suprantu kam tau juos risti. ar is skirtingu masinu sudeta? siaip mano geras pazystamas dirba su diagnostika ir panasiai gan neblogai supranta o siaip kas liecia imo tj atomis kaune daro neblogai ten ir motociklu teko daryti.

Neprisijungęs CTRL

• Žiūrėti profilį
Atomis Kaune ir TMT Kaune pasake, kad ABS/ESP bloka gali priristi tik Audi centras, Pas mane reikejo keisti, tai idetas nuo kitos Audi. Tai ir noriu suzinoti, ar yra dar kur gudriu zmoniu, kurie man galetu pagelbeti.

Neprisijungęs moterka

• Žiūrėti profilį
na dar abs sitai kolkas sio to trukste bet ziurejau klaidu nera . siaip galiu duoti tel pasiskambink mal alroadui surisinejo visus kompus

Neprisijungęs CTRL

• Žiūrėti profilį
O kas tau darė B8?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Atomis Kaune ir TMT Kaune pasake, kad ABS/ESP bloka gali priristi tik Audi centras, Pas mane reikejo keisti, tai idetas nuo kitos Audi. Tai ir noriu suzinoti, ar yra dar kur gudriu zmoniu, kurie man galetu pagelbeti.

O tai normaliu būdu neina pririšti? Ar kas ten do bėdos?

Neprisijungęs CTRL

• Žiūrėti profilį
Tai ir ieškau, kas galėtų pririšti normaliu būdu, bet kol kas pavyko sužinoti tik tai, kad šiam modeliui, bet koks kompų pririšimas eina online per gamyklą.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Tokius modulius kaip abs turėtų eiti pririšti ir šiaip, su vagu, o va su raktais ir imobu tai jau jo - per gamyklą centras kodą gauna.

Neprisijungęs CTRL

• Žiūrėti profilį
Na tai, kad neina :) Dar hakeriai nenulaužė programos :)

Neprisijungęs pyxas

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Turiu tokia, dabar kaip tik guli renimaciojeje. Visus kompus galima priristi be audi centro, nesvarbu kad kompai is skirtingu auto.  ;)

Neprisijungęs smile.mantas

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
osweiki,o gal kas turi schemu? pas mane 2009,antenos gale nudege. butu gerai issiaiskint kas kaip jungiasi i antenos stiprintuva?