Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A3 8P nuo 2003 išsikrauna akuma, mašina neužmiega  (Skaityta 11091 kartus)

Neprisijungęs DIMsonAs

• Įrašai: 278
    • Žiūrėti profilį
Mano žinios taisyti internetu baigėsi ff
As irgi nelabai pagaunu kampo, cia kazkas siule pas "Klaustuka" kreiptis... Jeigu bus kokiu naujienu pranesiu.
Arba lieka variantas prasivaziuoti su masina kas antra diena, kad akuma pakrauti :-]

Neprisijungęs DIMsonAs

• Žiūrėti profilį
spynos visos sveikos , negrybauja ? gal reiktu komforbloko reles kur suveikia kas 15sek signalini  kontakta ziuret kur eina ir tt,

Kaip ir sveikos, nieko itartino nepastebejau, man tik 3 dalykai uzkliuvo:
1. kokio "pip" kas 10 sek suveikia klimos valdimo bloko ventiliatorius kai masina uzrakinu...
2. kodel, nevisada, bet kartais jeigu per pulteli atrakinu ir uzdarau tik bagazines dangti tai po jo uzdarymo kartais pasidaro viskas gerai ir joks venteliatorius neveikia ir "trikampis" uzgesta, bet po +- 30min ir vel uzsidega ir pradeda klimos vetiliatorius kas 15sek isijungineti trumpam...
3. nesveciant avariniu mygtukui ijungus apsvetima salone, ar gabaritus, ar nuspaudziant duru atrakinimo mygtuka is vidaus, ar ijungus mage, ar nuspaudzius bagazines rankenele uzsidega trikampis, nors jokia rele nesuveikia ir pradeda trumpam isijungineti klimos valdymo ventiliatorius...
Man kazkaip viskas i ta klima remesi...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Dėl trečio punkto, čia pas visas naujesnes, beveik bet ką ijungus mašina "pabunda"

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
spynos visos sveikos , negrybauja ? gal reiktu komforbloko reles kur suveikia kas 15sek signalini  kontakta ziuret kur eina ir tt,

Kada nufotkinsiu kaip tas blokas atrodo iš vidaus :-), ten vien takelių plokšteje 3 ar 4 sluoksniai, kur kas nueina surasti beviltiška ir netikslinga,jis savo darbą atlieka.

Neprisijungęs DIMsonAs

• Žiūrėti profilį
Dar kilo tokia mintys, jeigu man paviktu rasti srote tokiu pat kodu konforto bloka ir klimos valdyma jos istacius ar reikia kokia adaptacija daryti, codinga savo ivesciau...
Cia pabandymui srote vietoj taip padariciau, tada 2 variantai gedimo atkristu... :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Dar kilo tokia mintys, jeigu man paviktu rasti srote tokiu pat kodu konforto bloka ir klimos valdyma jos istacius ar reikia kokia adaptacija daryti, codinga savo ivesciau...
Cia pabandymui srote vietoj taip padariciau, tada 2 variantai gedimo atkristu... :think:

Klima atjungti ir taip gali, nereikia kitos, komfortui kodingą savo suvesti ir VINą įvesti, lyg tų metų apsaugos dar neturi, nors jeigu ir apsauga CP yra, blokas veiks, gal koks apšvietimas tik nedirbs.

Neprisijungęs DIMsonAs

• Žiūrėti profilį
Klima atjungti ir taip gali, nereikia kitos, komfortui kodingą savo suvesti ir VINą įvesti, lyg tų metų apsaugos dar neturi, nors jeigu ir apsauga CP yra, blokas veiks, gal koks apšvietimas tik nedirbs.
Tai klima atpuola,nes istraukes ja jau buvau...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
O galiausiai pasirodys, kad akumas blogas arba testeris durnioja  :-)

Neprisijungęs DIMsonAs

• Žiūrėti profilį
O galiausiai pasirodys, kad akumas blogas arba testeris durnioja  :-)

Akuma senas buvo, tai kaip pirma karta jis issikrove nupirkau nauja :) testeris, nedurnoja, turiu dar A6 tai tikrinau ja tai ten jis rodo 0,07-0,08A, sitas variantas atpuola :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
dėl ventiliatirių, teko girdėt kad ventiliatorius keičia, nes jie pradeda patys veikti. Tik dažniausiai būna, kad nesustodami

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
dėl ventiliatirių, teko girdėt kad ventiliatorius keičia, nes jie pradeda patys veikti. Tik dažniausiai būna, kad nesustodami

Jis rašo klimos valdymo ventiliatorius, tai kaip suprantu ant klimos bloko kur vintiliatorius ima ora iš salono :think:

Neprisijungęs DIMsonAs

• Žiūrėti profilį
Jis rašo klimos valdymo ventiliatorius, tai kaip suprantu ant klimos bloko kur vintiliatorius ima ora iš salono :think:

Taip taip kur klima ima ora is salono :)

Neprisijungęs Deiviss

• Įrašai: 503
    • Žiūrėti profilį
Tai apsviesk visus, nuo ko pradesi ziureti :-)
Kazkaip kai nera auto salia tai neturiu ir ka patarti, reik uzsikabinti uz kazko :)
bet internetu ir neuzsikabinu :D

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Su VAG nuskanavus visa masina kokias klaidas rodo?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Su VAG nuskanavus visa masina kokias klaidas rodo?

Pirmas postas "Jokiu klaidu vagas neranda, gal kas patartu kaip isspresti sita problema paciam, ar kur geriau kreiptis? Miestas Vilnius."
Būtų klaida kokia, bent už kažko užsikabinti būtų galima, o dabar tik spėlioti arba blokus atjunginėti.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Na tiesa sakant labai nedaug masinu skanuojant neturi nei vienos klaidos ne vienam bloke. Jei istikro taip, sudetingas varijantas :think:

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
tai kodel nepasidalinate kur beda buvo?

Neprisijungęs marxass

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
turiu tokia pacia beda su savo audi..gal galite atskleisti kur buvo beda? dekui