Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A3 1998, nepraleido TA, nes neužsidega ir po to neužgęsta airbag lemputė.  (Skaityta 1283 kartus)

Neprisijungęs drs

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Audi A3 1998. Nepraleido tech. apžiūros, nes įjungus degimą turi užsidegti ir užgesti airbag lemputė.
Prieš pora metų dėl to nesikabino.

Esmė, kad kai ją pirkau ji nedegė tiksiau po kiek laiko išsiaiškinau, kad ji buvo tiesiog uždengta duodo popieriaus gabaliuku.
Po to servise man ją užgesino (nepamenu ar tiesiog su kompu ar kokį laidą nukirpo).

Ar įmano būtų tai kaip nors sutvarkyti, pigesniu keliu t.y. nededant naujų airbagų?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
pajunk ja nuo generatoriuas krovimo ar tepalo spaudimo lemtutes:D
uzvesi ir uzges

Neprisijungęs drs

• Žiūrėti profilį
Dabar ji nedega, ji degė kaip pirkau, tiksliau ji buvo iš vidaus uždengta popieriaus gabaliuku ir nesimatė pavažinėjus tas popieriukas nuslinko žemyn ir pradėjo matytis kraštas degančios geltonos lemputės, servise pasakė kad čia airbago lemputė tipo vaire nera airbago. Ir man ją kažkaip ugžgesino ir dabar ji niekad nedega. O Įjungus degimą ji turi usidegti ir užgesti, tai sakau gal bus galinčių man padėti išspręsti šia problemą nededant airbago.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Dabar ji nedega, ji degė kaip pirkau, tiksliau ji buvo iš vidaus uždengta popieriaus gabaliuku ir nesimatė pavažinėjus tas popieriukas nuslinko žemyn ir pradėjo matytis kraštas degančios geltonos lemputės, servise pasakė kad čia airbago lemputė tipo vaire nera airbago. Ir man ją kažkaip ugžgesino ir dabar ji niekad nedega. O Įjungus degimą ji turi usidegti ir užgesti, tai sakau gal bus galinčių man padėti išspręsti šia problemą nededant airbago.

Apgauti , kad nėra air bago kapeikinis reikalas ir laiko daug neužima,aišku jeigu ne diržų, bet štai klausimas kaip jie ją užgesino? Jeigu atsuktuvo pagalba, gali tekti paplušėti,kol atstatysi.

Neprisijungęs drs

• Žiūrėti profilį
Na aš gerai nepamenu, bet man atrodo jie nieko neardė. Įmanoma, kad jie tiesiog prijungę kompą ją užgesino?
O vat kurių airbagų nėra dabar nepasakysiu, bet manau tikrai ne vieno jo trūksta

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na aš gerai nepamenu, bet man atrodo jie nieko neardė. Įmanoma, kad jie tiesiog prijungę kompą ją užgesino?
O vat kurių airbagų nėra dabar nepasakysiu, bet manau tikrai ne vieno jo trūksta

Jeigu vilniuje gyveni , nuvažiuok  iki http://www.audiklubas.com/forumas/profile/?u=2764  pasijunks kompą ir pasakys kame šaknys, nes gaunasi tik spėliojimai.

Neprisijungęs drs

• Žiūrėti profilį
Taip, esu Vilniuje. Tik šiandien nežinau kaip bus su laisvu laiku, nebent jis kur nors apie žirmūnus randasi.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Taip, esu Vilniuje. Tik šiandien nežinau kaip bus su laisvu laiku, nebent jis kur nors apie žirmūnus randasi.
jo,cia stipriai.o,tu jam parasyk,gal jis pas tave atvaziuos?gal uz patikra dar ir susimokes?

Neprisijungęs drs

• Žiūrėti profilį
Na nebūtina savaip interpretavus pradėti ironizuoti.
Aš norėjau pasakyti, kad šiandien neiznau ar spesiu pas jį apsilankyti. Nereikes nei atvaziuot nei susimoket.
O tu tiesiog geriau pasijauti kai ant ko nors "pastumi" .. tai čia tikrai ne ta tema kalbeti.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Aš norėjau pasakyti, kad šiandien neiznau ar spesiu pas jį apsilankyti. Nereikes nei atvaziuot nei susimoket.
O tu tiesiog geriau pasijauti kai ant ko nors "pastumi" .. tai čia tikrai ne ta tema kalbeti.

Tu pirmiau pasiskambink, susitark ar jis iš viso apsiims žiūrėti, kiek tai kainuos ir t.t. Kad tau duodam kontaktus, tai nereiškia , kad jis laukia , tik kam padėti, o rekomenduojamas žmogus kuris išmano ką daro ir nepriburs nesamonių.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį

tai kam isvis rasyt apie savo uzimtuma?parasai aciu uz info ir susisieki su Ramaskinu.