Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a 4 2002m anglisku lempu reguliavimas i europinius.  (Skaityta 887 kartus)

Neprisijungęs betkoks

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
sveiki. turiu audi a4 2002m. lempos yra angliskos su lesiais.  girdejau eina pareguliuot kad sviestu europiniu kampu. gal zinot kaip tai padaryt? nereiks pirkt tada europiniu.

Neprisijungęs Dmitrij001

• Įrašai: 777
    • Žiūrėti profilį
sveiki. turiu audi a4 2002m. lempos yra angliskos su lesiais.  girdejau eina pareguliuot kad sviestu europiniu kampu. gal zinot kaip tai padaryt? nereiks pirkt tada europiniu.

Sako vidui permest geleziukus atvirksei.jai reikes turiu eu lempas dauztos,viduriai sveiki.

Neprisijungęs betkoks

• Žiūrėti profilį
viska susitvarkiau. jei kam butu tokia problema tai yra lempose tokie jungikliai. turi isimt lempa ir kitoj pusej pamatysit viduj prie trumpuju lempu jungiklis, knopke toke. ja nuspausit i apacia ir paliks spindulys i kita puse. tada paliks europinis. lempos kurios eina su lesiais, yra universalios. jos yra pritaikytos UK ir EU. puse klaipedos elektriku net paneige kad neina persukt.  tai kas per elektrikai. pats nezinodamas kaip, bet susitvarkiau.       

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
Patampa ne eu o kaip pas amerikonus tiesiai nera lauzimo bet tex apziura praeini su tokiom

Neprisijungęs betkoks

• Žiūrėti profilį
nu koks skirtumas. svarbu tinka eu salims. As juk tam ir paaiskinau jei kam iskiltu tokia beda.