Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 80 (b3) spidometras  (Skaityta 1169 kartus)

Neprisijungęs rokaspijokas

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
Audi 80 (b3) spidometras
« Topic Start: 2010 Lapkričio 14, 20:59:50 »
 Sveiki Audi 80 (b3) spidometras : neberodo greicio ir kuro rodmenu :/ kas turi kokiu minciu? vazevau ir kazkas sukrebzdejo ir prigeso skidelio sviesa bet iskart vel pasitaise bet neberodo a nei greicio anei kuro rodmenu :/
Masina : Audi 80 B3 1.6 TD intercoler 1990
galit nerasyti kad typo nesigirk koki zveri turi nes buna maciau tokiu veikeju tiesiog matau kad zmones nori zinoti modeli metus ir panasiai kad jiem lengviau butu atsakyti i mano klausima :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 14, 21:14:58 sukūrė rokaspijokas »

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi 80 (b3) spidometras
« Atsakymas #1: 2010 Lapkričio 14, 22:30:24 »
Sveiki Audi 80 (b3) spidometras : neberodo greicio ir kuro rodmenu :/ kas turi kokiu minciu? vazevau ir kazkas sukrebzdejo ir prigeso skidelio sviesa bet iskart vel pasitaise bet neberodo a nei greicio anei kuro rodmenu :/
galit nerasyti kad typo nesigirk koki zveri turi nes buna maciau tokiu veikeju tiesiog matau kad zmones nori zinoti modeli metus ir panasiai kad jiem lengviau butu atsakyti i mano klausima :)
as tokius gedimus taisau,bet tavo atvejis nelogiskas.Kad vienu metu dingtu spido  ir kuro parodymai nebuna.arba dar kas dingo,arba dingo po viena.

Neprisijungęs rokaspijokas

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Lapkričio 15, 02:21:53 »
as tokius gedimus taisau,bet tavo atvejis nelogiskas.Kad vienu metu dingtu spido  ir kuro parodymai nebuna.arba dar kas dingo,arba dingo po viena.

ir odometras nesuka kilometru ir temperaturos nerodo tik laikrodis sukasi

Neprisijungęs arunazas

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Gruodžio 30, 18:47:52 »
sveiki , man tapati beda ,kai prigeso tai nei vienas dacikas nerodo tik laikrodis sukasi ,paspaudus gaza sviesa ant spidometro sustipeja paskiau vel susilpneja atleidus gaza

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Gruodžio 30, 19:04:47 »
sveiki , man tapati beda ,kai prigeso tai nei vienas dacikas nerodo tik laikrodis sukasi ,paspaudus gaza sviesa ant spidometro sustipeja paskiau vel susilpneja atleidus gaza

galiu pataisyt,tik neklausk kas yra,nes nezinau kas yra