Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 200 20v greičio signalo problemos?  (Skaityta 1365 kartus)

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
Audi 200 20v greičio signalo problemos?
« Topic Start: 2010 Gegužės 04, 01:38:00 »
Sveiki,

dar kai buvau LT nesugaudžiau galų su savo silke.

Viskas prasidėjo nuo to kad jau senokai neveikia autopilotas. Kartais bando jis kabint man padėt pedalą prilaikyti, bet retai, ir čia jau laikant įspaudus FIX, desperatiškai bando kažką daryt. Laidai praskambinti, sistema (vakuminė sandari) viskas patikrina paga repair manualą, liko du dalykai - pats autopiloto ecu grybauja arba greičio signalo negavimas iš dėžės.

Abs veikia normaliai, bet va buvo pjaunant Lietuvon 1600km visą laiką neveikė (jei gerai pamenu tik užkuri iškart dega abs aus). Kaune pasitaisė. Buvo kad važiuojant 100kmh išsijunginėji jis man, įjungi, po minutės kitos išsijungia. Bet kol veikia, veikia gerai. Gal daviklius mato gerai, bet bedro greičio (to kur iš dėžės) kartais nemato? Ar išvis absui tas daviklis aktualus?

Galinio difo blokiruotė kartais atsijungia per anksti, kartais per vėlai - bet manau čia įtakos turi stringanti mechaninė dalis.

Keiščiausia tai kad skydelis rodo gerai, tik porą kartų mačiau greičio rodyklę grybaujančią.

Teko kažkada rasti tokią klaidą:
00545 - Engine-Transmission Electrical Connection
        07-00 -- Signal too Low
Gali būt ji su tuo susijusi, nors po trynimo nesikartojo.

Toliau sako borto kompas kad su bako likučiu galiu nuvažiuoti 1500-1800km, nerandu ryšio su tikru skaičiu. Èia įjungus degimą arba pradeda normaliai rodyt arba minėtas reikšmes. Kai rodo normaliai tai visai teisingai.

Ar minėti dalykai gali turėti saryšio su minėtu greičio davikliu esančiu dėžėje? Nelabai man pavyko tą daviklį rasti... Mistika. Kokios idėjos?

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi 200 20v greičio signalo problemos?
« Atsakymas #1: 2010 Birželio 16, 18:34:48 »
bump
davai, kas nors idėjų (h)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Birželio 27, 16:20:25 »
arba nera kontakto greicio daviklio fyskeje, arba pats daviklis grybauja, ir dar gali buti kaip man buvo: dezeje esantis magnetinis ziedas (kuris duoda greicio impulsa) aplipes metalo struskemis-dulkemis ir nevisada teisinga signala duoda davikliui. nes jis magnetas yra ir aplipes metalo dulkemis nebeskleidzia magnetiskumo arba silpniau skleidzia davikliui... bent as sia beda issprendziau taip: nuemiau  nuo dezes vairuotojo puses gaubta i kuri kisasi flansas, isemiau magnetini zieda ir ji nuvaliau, viska surinkau ir vualia... dabar ir autopilotas veikia viskas ok  ;) pradziai patarciau davikli pakeisti pabandymui ir patikrinti kontaktus  ;) sekmes

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Birželio 27, 16:28:47 »
Dėkui, bandysiu. O spydometras rodė greitį Tau?

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Birželio 27, 20:46:00 »
Dėkui, bandysiu. O spydometras rodė greitį Tau?
kol neisvaliau tai budavo jej gerai is vietos spurtuoju rodo, jej ramiai nerodo... turbut nutaskydavo nuo staigaus isibegejimo tas dulkes metalo...