Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi 2.2 t 10v KG varikluj dingo kibirkstis padekit kas galejo nutikt ??  (Skaityta 1185 kartus)

Neprisijungęs marcedo

• Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
audi 2.2 t 10v KG varikluj dingo kibirkstis padekit kas galejo nutikt ?? gal kam jau taip buvo . ar galejo kompas sugest ??

Neprisijungęs shramas

• Įrašai: 256
    • Žiūrėti profilį
skriejiko nesukiojai?

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
babina,trampliorius greiciau pareitu negu kompas.jo paziurek ar nekliba begunokas.

Neprisijungęs marcedo

• Žiūrėti profilį
babina gera . smakrati vinukas yra . beginukas nekliba . gal tiksliai zinot kaip patikrint hola ir tuos daviklius du prie dezes ???

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
pats nepatikrinsi,ten su tokiu aparatu tikrina kur kreive rodo.pas mane buvo nulauztas tas vinukas ir tai kaip uzeidavo kurdavosi..

Neprisijungęs marcedo

• Žiūrėti profilį
nu pas mane vinukaS geras . pas mane dingo vazuojan staigei ir viskas nebejo uzkurt nei biski . tai galvoju ar holas ar tie dacikai prie dezes .bandziau tikrint tuo du su varza liktais normaliai abudu reguoja taipat .nezinau ka bedaryt

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
nu pas mane vinukaS geras . pas mane dingo vazuojan staigei ir viskas nebejo uzkurt nei biski . tai galvoju ar holas ar tie dacikai prie dezes .bandziau tikrint tuo du su varza liktais normaliai abudu reguoja taipat .nezinau ka bedaryt

o tu nenori susirast normalu elektrika,kompiuterastai siuo atveju nepades,ir isspres tavo problema.Pats gali patikrint saugiklius,kibirksti ir siurbli.

Neprisijungęs marcedo

• Žiūrėti profilį
nu teks jai nebesugalvosiu bet zinai norisi visad paccem susitvarkit kisant maziau pinigu

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
nu teks jai nebesugalvosiu bet zinai norisi visad paccem susitvarkit kisant maziau pinigu
is mano praktikos,pats daugiau sukisi,nes nezinai gedimo.pinigai imami uz gedimo radima,ant daliu galima sutaupyt.

Neprisijungęs marcedo

• Žiūrėti profilį
nu jo jauciu reiks susirast koki alektrika ir nuvarit . detaliu yra gaut bet ner gedimo o viska pirkt brangei gausis .

Neprisijungęs magmyz

• Įrašai: 219
    • Žiūrėti profilį
o pagrindini dirza ziurejai?maciau toki varianta kai vw golf dingo kibirkstis,ieskojo bedos 3 dienas kol pastebejo kad dirzas nutrukes :)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
o pagrindini dirza ziurejai?maciau toki varianta kai vw golf dingo kibirkstis,ieskojo bedos 3 dienas kol pastebejo kad dirzas nutrukes :)
labai pastabus taisytojai.

Neprisijungęs marcedo

• Žiūrėti profilį
nejuokauk as kaskiek suprantu tokius dalykus cia jau labai pastabus taisytojau turejo but kad to nepastebejo . liga surasta kompa vienas minusinis laidukas buvo nuluzes sukei matomas tai nepastebejau tvarkydamas.