Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 90m skidelio keitimas i pilna nuo audi 200. Reikia info  (Skaityta 3521 kartus)

mvinfo

• Svečias
Noriu isideti pas save i audi 100 90m 2.0E pilna skideli. Pas mane dabar nepilnas. Galvoju deti nuo 200. Ka jis pas mane rodys o ko nerodys? Ka imanoma padaryti kad rodytu o ko neimanoma?
Dekui uz info...  ?!?

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
problema tik del pacio spydometro jai pas tave su trosu bus negerai, nebent iseis is tavo ir is pilno viena sukraut reik ziuret.

mvinfo

• Svečias
pas mane be troso, jungiasi dvi fiskes viena kaireja kita desineje puseja.
Bet idomu ka tas 200 man rodys ar tepalo temp rodys,ar akumo krovima, ar tepalo slegi ir t.t?

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
Siaip jei yra davikliai susukti variklyje, rodys viska, jei ne, nerodys, rodys tik krovima.
Atsidaryk kapota ir apziurek ta vieta kur tepalo filtras susisuka, jei yra toks daviklis, panasus i cilindriuka, na bumbulas toks, reiskias slegiui daviklis yra (sitas brangus yra apie 150lt), o tepalo temp. neproblema jei ir nera, 14lt ir daviklis tavo.

mvinfo

• Svečias
dekui uz info.. ritoj butinai pazesiu...O tai jai davikli isuksiu tai reiks ir atskirus laidus atsivesti i fiske kad rodytu jo? O tiem davikliam vietos kur isukri, istatyti bus, ar ir jas dar reiks padaryti? Siaip pas mane neiprastai negu pas kitu kiek teko zeti labai daug davikliu nors skidelis paprastas, et neziania kam tie davikliai...kokia jie paskirti talieka...
Pas mane audi 100 90 2,0E :s

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
Tu skydeli turi ar dar ne? Siulau kur pirksi staigiai ji pasijungti ir viskas asq bus. Na del davikliu reik ziuret, bet tikrai susukimui vietos yra, buvo ir bus.

Atvaryk i koki MM ir paziuresim tavo silkute  (aa)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Liepos 11, 23:29:11 sukūrė spyglys »

mvinfo

• Svečias
Ok ritoj susimatysim tada :)
P.s nera ten ka per daug ir zet  :s

mvinfo

• Svečias
Gal kas padetumet..Niekaip negaliu atrinkti kurie is laidu yra, kurie ateinana i skideli nuo tepalo slegio matuoklio...Pas mane dabar stovi dacikas variklyje bet is jo iseina vienas laidas, tai kaip suprantu man isukant vietoj jo tepalo slegio dacika, reiks papildomai atsivesti dar viena laida?Ar tas laidas vienas yra + o mase jau ateina kitais keliais????? ?!?

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
Taip, turi atsivesti viena papildomai laida, kuris pasijungs i davikli salone.
Likes laidas pasijungia i skydeli, ir, kai tu ijungi degima tau dega tepalo lempute, kai uzvedi, jei slegis sukyla, uzgesta.

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
Tai kaip sekasi progresas?

mvinfo

• Svečias
Na progresas siuo metu apstojo judeti i prieki...Bet cia manau neilgam nes ziauriai laiko neturiu  ;)

Neprisijungęs ModestasTDK

• Įrašai: 46
    • Žiūrėti profilį
o ar yra skydeliu nuo 88m C3 kad spidometras butu su trosu??? nes noreciau ir as isideti pilna panele i savo zyliuka:)

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
Jei kalbi apie ileistarankes tai nėra su trosu

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Vietoj troso i deze isuki elektronini greicio davikli,pravedi iki spidometro 3 laidus ir rodys greiti be troso.

• Žiūrėti profilį
 :O jega o kur gaut ta davikli??? ir kiek jis panasiai kainuoja??

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Pas mane 100,naujas apie 300 lt.