Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI 100 '89 kartais veikia, bet dažniausiai neveikia spidometras?  (Skaityta 2883 kartus)

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
Nerodo nei greičio, nei suka km..o kartais ima ir atsigauna.
daviklis greičių dėžėj geras..

kokios mintys?

Neprisijungęs Artik

• Įrašai: 799
    • Žiūrėti profilį
mintis tokia kad pabandik ant spido vaziuodamas kai nerodis paspaust jeigu neatsigaus taj gal trosas jau pavarges ir kartais kabina kartais ne!

Neprisijungęs Neriuss

• Įrašai: 396
    • Žiūrėti profilį
mintis tokia kad pabandik ant spido vaziuodamas kai nerodis paspaust jeigu neatsigaus taj gal trosas jau pavarges ir kartais kabina kartais ne!

a kartais ne elektroninins eina? :V

Neprisijungęs vienzo3b

• Žiūrėti profilį

a kartais ne elektroninins eina? :V

aišku elektrinis

Neprisijungęs Artik

• Įrašai: 799
    • Žiūrėti profilį
nu dabar zinosiu kad elektroninis  :V zinojau kad silkei senesnioi trosas, o c4 elektroninis ,o tas tarpinis variantas  ?!?  :)

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
tik keist kitu, as jau patyriau toki malonuma

Neprisijungęs vienzo3b

• Žiūrėti profilį
tik keist kitu, as jau patyriau toki malonuma

sakai pats spydas  :V  vienam žmogui su analogiška problema keitėm patį spydą, tai tas pats  :/

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
reiski i toki pati pakeitet, kartais kumstis per panele padedavo (+)

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Pas mane, ziema, kai shalta buvo, tekdavo smugiais gydyti, dabar viskas tvarkoje, kazkas, kazkur nekontacina ?!?

Neprisijungęs TDI

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
Standartine audi skydeliu beda  :) skydelio keitimas problema gali atitolinti bet visvien ji bus. Reikia remontuoti skydeli.

Neprisijungęs DK

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
pas mane ant audi 80 kartais panasiai budavo, tik neatsimenu ar greicio rodykle uzstrigdavo ar apsuku... tai per spidometro stikliuka sprikta duodavau ir atsigaudavo... :)

Neprisijungęs GARNYS

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
kaskada pas mane taip pat tokia beda buvo 89 metu silkei.Tai teko isiiardyti skydeli ir ieskoti bedu. Gerai paieskojes, radau. Buvo vienas takelis trukes (neaisku kokiomis salygomis jis galejo taip pasielkti). Tai susilitavau ir sia beda pamirsau. Taipogi ir su tepalo temperaturos skales rodykle budavo( vis rodydavo kad maksimali temperatura)

mvinfo

• Svečias
Taip tikrai elektronisnis. Pas mane tas pats, tai isiardziau ir radau kad dantratukai padyle, todel ji prabuksuoja. Tai teko kita nusipirkti bet ir tas po truputi pradeda piliuoti, bet kolkas ji dar uztenka padauzyti ir vel ok. Negalima nuspauzsti t.y nunulinti km vaziuojanciai masinai. Nuo to ir prasideda viskas.

Neprisijungęs Geduxxx

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
Toj sotkej tikrai elektroninis spidas, net bulkoj 87 metu jau elektroninis. patikrinimas paprastas, vaziuoji isjungi degima ir jei speedas nieko nerodo tai elektroninis o jei rodo tai su trosu. Bet jau naujasnese sotkese elektroninis. Tvarkoma paprastai viso speedo taku perlitavimas ir viskas, tik poto dar buna problemu nes daug lempuciu perdega. Tie takai nuo senumo susidevi ir siaip nuo vibracijos ir neduoda geru kontaktu. Nieko keisti  nereikia. Ir daug vaiksciokite i rusu forumus, ten daugiau rasite atsakymo nei cia

Neprisijungęs Vytautas88

• Įrašai: 1166
    • Žiūrėti profilį
Nerodo nei greičio, nei blogietis km..o kartais ima ir atsigauna.
daviklis greičių dėžėj geras..

kokios mintys?
Ardyk visą skydelį (kad prieitum prie elektronikos elementų, imi lupą į rankas ir ieškai šaltų paikių/trūkusių takelių.

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
nekuriant naujos temos, paklausiu cia. yra kazkas priburta pas mane spidometre, ijungiant degima ar dirbant varikliui spidometre sviecia borto kompas, laikas ir kur kuro sanaudas, kiek nuvaziuota tie ekraneliai, bet kai ijungiu sviesas jie nesviecia o visas spidometras sviecia. tai kur cia yra priburta taip ar spidometre paciam? ar fiskej kur sviesu jungiklis? ar dar kur? nes tamsoj nieko nesimato

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
nekuriant naujos temos, paklausiu cia. yra kazkas priburta pas mane spidometre, ijungiant degima ar dirbant varikliui spidometre sviecia borto kompas, laikas ir kur kuro sanaudas, kiek nuvaziuota tie ekraneliai, bet kai ijungiu sviesas jie nesviecia o visas spidometras sviecia. tai kur cia yra priburta taip ar spidometre paciam? ar fiskej kur sviesu jungiklis? ar dar kur? nes tamsoj nieko nesimato
pasikeisk lemputes perdegusiais........

Neprisijungęs artistas

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
gal zinot audi100 avantas '90m troselis ten ar elektronika? nes jau gera pusmeti sokineja spidometras pradeda nervint  :V

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
taigi rase kad net 87 bulkoj jau elektra, tavojoj 100% elektra

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
ciut OT: pas draugeli renault 25-oj tai tachometras pagal muzikos bumcika shokinejo:)

Neprisijungęs Marcco

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
ciut OT: pas draugeli renault 25-oj tai tachometras pagal muzikos bumcika shokinejo:)
renuske ne masina :D

Neprisijungęs artistas

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
padekoju uz atsakyma (+) lupsiu lauk tada  Oo)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
ok lupk :) zodziu man sokinejo arba rodydavo-nerodydavo tai buvo tokia beda: kai pasiskersi skydeli ir imsi lauk jau pati, kaip pasakytt, dali kuri rodo greiti, ji uzsimauna ant tokiu spilkuciu-usu, zodziu tie usai lenda i tokius kontaktus "platoj" pas mane buvo tie "kontaktai" tokiek kurie yra ant "platos" atitruke ir ten nebudavo normalaus kontakto, tai kai nuimsi jau pati ta kur rodo greiti "blyna su rodykle" ziurek ant plato kontaktus
bandziau aiskiai isdestyt bet nezinau ar gavosi :)

ramus

• Svečias
Išsiimk ir išsiardyk skydelį. Pamatysi, kad pačio spidometro kontaktai atšokę. Pasiimk lituoklį ir perlituok juos ir bėdos visos baigsis. Ir man taip buvo perlitavau ir viskas ok!
Dar kartais būna, kad ir posūkių lemputės skydelyje nesamones rodo. Liga ta pati:reikia perlituot kontaktus.
Sėkmės

Neprisijungęs Neerkis-b

• Įrašai: 37
    • Žiūrėti profilį
Bandik taisiti bet geriau kito pasiieskok :) pas mane bulkai taspat tik su kuro ir temperaturos dacikai sutvarlau jau abu rode be problemu :) bet praejo gal pora savaičiu ir vel taspat.