Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Atviros vagystes imobilaizerio beda (tabletes)  (Skaityta 5189 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
atidarytus kapota ir bagazine man rodo signos pultelis (mangoos) duris rodo uzdarytas, o motora gesina tablete, jinai yra vairuotojo issodinimo atveju, bent jau anksciau, atidarius dureles dureles pradedavo pypset ir mirkset lempute ir po ~30sek. uzgesta mototas kol nenuskanuoji tam tikroj vietoj ir tada galima vel vesti, dabar nebepipsi o tiesiog uzgesta, galu gale dabar isvis nebeuzsiveda, nes kazkas kazka blokuoja, manau kad tabletes kalte, issiaiskinau kad kartais ijungus degima ir nuskanavus tablete suzirze kazkas gazo sklendeje(1.8t), o kartais ne, jai nesuzirzia masina nesiveda, kaip uzeina..dar pastebejau kad ilgiau palaikius atjungta akuma, nusinulina ir uzsiveda iskart, vakar i kapoto uzdarymo daviklio fyskute sukisau laiduka(padariau grandine), padejo dienai, kita ryta nebeuzvedziau...nebezinau ka daryt, galvoju bandyt atjunginet imobilaizeri-tablete, bet bijau prisidirbt tiek kad isvis be meistro neapseisiu, o meistru cia mazai ir visi turbut nuplestu nezmoniskai, nes uzsieni esu, gal kas zino kaip atjunt ta imobilaizeri, jo pin koda zinau
gal dar kas kokiu minciu?

Tai suvesk pina ir isijungs serviso rezimas, imobilaizeris nereguos i nieka. Nepamirs,kad uzgesinimas atidarius duris gali buti pajungtas nuo signalizacijos, o ne nuo imobilaizerio. Cia gal ji durnioja.